Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

100 megapixeles Canon váz jöhet

2020.03.23. 21:58
Címkék: canon
Szerző: Szalay Gábor

A Canon háza tájáról három olyan vázról is érkeznek pletykák, amelyek a közeljövőben jelenhetnek meg. Az R5 mellett érkezik az R6 és egy akár 100 megapixeles kamera is.
A Canon EOS R5-ről már maga a Canon is csepegtetett némi információt, például azt, hogy 8K videófelvételre is képes lesz és beépített szenzormozgatásos képstabilizátorral érkezik majd. Az EOS 5D sorozat utódjának szánt kamerában minimum 39, de inkább 45 megapixeles szenzor kerülhet. Bővebben itt írtunk róla.
canon eos r6
Érkeznek hírek azonban az EOS R6-ről is, amely egy jóval moderáltabb pixelszámú szenzort tartalmazhat, úgy gondolják, hogy 20 megapixeleset. Azonban a jelenleg a piacon lévő EOS R modellekkel szemben ebben is szenzormozgatásos képstabilizátor lehet. A canonrumors.com úgy értesült, hogy a kamera bejelentését eredetileg a május 27-én nyitó Photokina szakkiállításra időzítették volna, a koronavírus terjedése miatt azonban a kiállítást nem tartják meg. Ennek ellenére az EOS R6 áprilisban vagy májusban megérkezhet, lehet, hogy egy virtuális sajtóesemény keretei között.
Érkeztek pletykák egy minden korábbinál nagyobb felbontású vázról is, amely nagyjából kétszer több megapixeles lesz, mint az EOS R5.  Ez 90-100 megapixelt jelenthet. A nagy felbontású váz érkezését azonban nem 2020-ra, hanem 2021 elejére teszik.
Kérem várjon!