Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / Sony ZV-1

Sony ZV-1

Sony ZV-1

Gyártói cikkszám: ZV1BDI.EU

Kompakt fényképezőgép

redstarredstarredstarredstarredstar 5 1 értékelő
Utoljára értékelte: László

- Optikai zoom: 2,7 xEz a termék nem rendelhető!
50

A tartalomkészítők kedvence


Nincs szükség tapasztalatra kifejezetten látványos videók elkészítéséhez. A ZV-1 képes lélegzetelállító videókat készíteni rólad és a világról, mindenféle trükkös beállítás nélkül.

Elforgatható LCD-kijelző a magabiztos szelfikészítéshez

A kihajtható LCD-kijelzőn ellenőrizheted a kép kompozícióját vlogoláshoz és szelfikészítéshez úgy, hogy a látványt nem zavarja kiegészítő (például mikrofon). Az érintőpaneles vezérlés intuitív módon egyszerűvé teszi a fókuszálás, a zársebesség és más beállítások módosítását még szelfikészítés közben is.

3 kapszulás iránymikrofon és mellékelt szélfogó

A hangodat tisztán rögzítheted, akár tömegben is, a beépített háromkapszulás mikrofonnal. Az egyedi kialakítás és szerkezet térbeli szűrést alkalmaz a kamera előtti hangok tiszta rögzítéséhez, zavaró környezeti zajának leválasztásához. A mellékelt szélfogót is nyugodtan fel lehet helyezni a kültéri felvételekhez, akár szeles időjárásban is.

A könnyen elkészített és természetes szelfikre optimalizált megoldás

A ZV-1 kialakítása a gyors és egyszerű vlogolást szolgálja, ergonomikus markolata stabilitást ad szelfikészítéskor, fényes felvételkészítés-jelző lámpájának köszönhetően pedig többé nem felejted el megnyomni a felvétel gombját.

Kompatibilis az univerzális Bluetooth®-markolatokkal

A ZV-1 kompatibilis a fényképezőgép-markolatainkkal, köztük a Bluetooth® vezeték nélküli technológiát használó GP-VPT2BT markolattal, így könnyen, kábelek nélkül távvezérelhető a felvételkészítés, a zoom, sőt, minden egyénileg programozható vezérlőgomb is. Ideális kiegészítők vlogoláshoz, ugyanis markolataink stabil és rugalmas felvételkészítést tesznek lehetővé, egyúttal miniatűr állvánnyá nyithatók bárhol az érintésmentes és kompakt használathoz. 

Gyönyörű és természetes bőrtónusok mindenkinél

A Sony fejlett színtechnológiája életteli, természetes képi világot garantál, és különösen jól teljesít a különféle bőrtónusok esetében. Rendelkezésre áll videó- és fényképkészítéskor egyaránt, az esetleges szépséghibákat pedig a Soft Skin beállítással lehet elsimítani.

Kiemelkedő képminőség és könnyen használható, fejlett képeffektusok

Zsebben elférő kialakítása ellenére a ZV-1 nagy méretű, 1.0 típusú Exmor RS CMOS-érzékelőt kapott, így képes minőségi felvételeket készíteni gyenge vagy más módon kihívást jelentő fényviszonyok között is. Emellett a nagy érzékelő professzionális látványt nyújtó képeket készít, elmosódó háttérbokeh hatással, a nagy adatkiolvasási sebesség pedig lenyűgöző 4K felbontást és szuperlassított videórögzítést kínál.

A fókuszállítást bízd a valós idejű követést kínáló fényképezőgépre

Egyszerűen fordítsd az arcodat a kamera felé, és az felismeri a színeket, a mintázatokat (fényerősséget), a tématávolságot (mélységet), valamint az arc/szem adatokat, és automatikusan aktiválja a precíz fókuszkövetést. Emellett, amikor a kamera felismeri a szemet, az arcokat vagy a témákat, egy keret jelenik meg minden egyes célpont körül – így megbizonyosodhatsz arról, hogy a téma fókuszban van, nem kell izgulnod a fényképezés miatt.

Gyors fókuszváltás a témák között

A nagy teljesítményű fókuszsíkfázis-érzékeléses AF-érzékelő lehetővé teszi a villámgyors és precíz élességállítást a Fast Hybrid AF funkcióban. Az érzékelő 315 fázisérzékelési pontot használ a teljes képernyőterület 65%-án, így pillanatok alatt, bizonytalankodás nélkül lehet váltani a témák között. Szelfi készítésekor a kamera képes egyetlen érintésre fókuszt váltani az arcodról a háttérre, majd vissza, így az éles és pontos fókusz könnyedén megvan.

Gyönyörű, elmosódó háttérbokeh – könnyedén

Kifejező szelfiket készíthetsz lágy háttér előtti, professzionális látványvilággal. Az egyedülálló Bokeh kapcsoló (C1 gomb) megkerüli az expozíció-kiegyensúlyozás és a mélységélesség-vezérlés bonyodalmait, és egyetlen gombbal kiváltja mindezeket. Megnyomásával lehet váltani a mindenre élesen fókuszáló mód és a hátteret elmosó, a témát nagyszerűen kiemelő mód között.

Tedd látványossá az értékeléseidet a Product Showcase Setting segítségével

Termékértékeléseidben új, professzionális távlatokat nyithatsz a Product Showcase Setting segítségével, amely gyors és precíz fókuszátmenetre képes közted és a bemutatott termék között. Alapértelmezés szerint a C2 programozható gomb aktiválja a Product Showcase Setting funkciót, amely elveszi az arcod kitüntetett szerepét a fókuszkeresésben, és kiszélesíti a látószöget. Elég egy terméket a kamera elé tartani, és az automatikusan áthelyezi a fókuszpontot az arcodról, így nincs többé gond az autofókusz miatt, könnyedén és hatékonyan készíthetsz videós termékértékeléseket.

Hatékony képstabilizálás

Még a kamerával sétálva is zökkenőmentes, rendkívül stabil a felvett látvány a SteadyShot™ kombinált optikai és elektronikus stabilizálórendszernek köszönhetően. Kifejezetten a fotós markolattal végzett, kézben tartott géppel való fotózáshoz és vlogoláshoz készült, így élhetsz a biztosan elmosódás- és remegésmentes felvételek előnyeivel. A mozdulatlanul tartás helyett teljes egészében a látványra és a kép komponálására összpontosíthatsz.

Intelligens automatikus felvételkészítési (AE) átmenetek, arcra optimalizálva

A figyelmet megragadó vlogoláshoz szükséges – a megszokottól eltérő és a pillanatot megragadó – felvételkészítés igazi kihívás a legtöbb kamera számára. A ZV-1 intelligens AE-átmenet algoritmusa azonban villámgyors exponálási módosításokra képes a fényviszonyok akár hirtelen és jelentős változása esetén is, például árnyék és napsütés, vagy beltér és kültér közti váltáskor. Az arcokat felismerve és kiemelten kezelve garantálja, hogy a videó szereplői a lehető legjobban mutassanak akkor is, ha a fényviszonyok messze nem ideálisak.

Professzionális eszközök csatlakoztatása MI csatlakozón keresztül

Egyedülálló Multi Interface (MI) csatlakozónk hihetetlen rugalmasságot biztosít világítás, mikrofon és számos egyéb eszköz csatlakoztatásához. Nem csupán a szabványos, érintkezőmentes foglalatba illeszkedő kiegészítőket és vakukat támogatja, hanem lehetővé teszi nagy teljesítményű hangátalakítók, például az ECM-XYST1M sztereó mikrofon csatlakoztatását is, amely a tápellátását közvetlenül a kamerától kaphatja.

Dinamikus szuperlassítás

Lenyűgöző szuperlassítással varázsolhatod drámai hatásúvá bármelyik videódat – a fontos pillanatoktól a mindennapiakig. Az akár 960 kép/mp-es képkockasebességnek köszönhetően szinte bármilyen pillanatot rögzíteni lehet, az állítható lejátszási sebességgel pedig a történéseket bárhol le lehet lassítani 4–40-szeresükre.

Az idősűrítéses effektus mozifilmes eszközökkel képes megjeleníteni az idő múlását

A ZV-1 szakaszos felvételkészítési módot is kínál, amely ideális a mozifilmszerű idősűrítéses videók létrehozásához az Imaging Edge Desktop PC-szoftverünk segítségével. Az állítható (1–60 mp-es) felvételkészítési időköz és a teljesen kézi kameravezérlés látványos felvételek elkészítését teszi lehetővé: suhanó felhők, csíkot húzó fények és egyebek – akár 9999 felvételen át. Ha hordozható akkumulátort is használsz, a kényelmes USB tápmenetnek köszönhetően gondtalanul rögzítheted a látványt akár órákon át is.

Minőségi fotózás 20,1 MP felbontással

Csúcsminőségű felvételeket készíthetsz az 1.0 típusú Exmor RS CMOS-érzékelőnek és a ZEISS® 24–70 mm objektívnek köszönhetően. A nagy méretű érzékelő és a széles látószögű, F1.8–2.8 blendéjű objektív, valamint a legújabb generációhoz tartozó BIONZ X™ processzor a professzionális gépek képminőségét nyújtja – emellett kimagaslóan jól teljesít gyenge fényviszonyok között is, és lenyűgöző háttérbokeh jellemzi portrék esetében.

Művészi felvételek – Creative Style és Picture Effect

A „Creative Style” és a „Picture Effect” beállítással a ZV-1 számos különféle látványvilágot képes teremteni, így érdekesebbé és különlegesebbé teheti a videódat. A „Creative Style” lehetővé teszi képparaméterek (például a kontraszt és a színek) módosítását, a „Picture Effect” pedig lenyűgöző új karaktert adhat a képeidnek, például ízléses fekete-fehér vagy bájos miniatűr hatást létrehozva.

Videókat küldhetsz az okostelefonodra bárhol az Imaging Edge Mobile segítségével

A videódat és a fotóidat megoszthatod a világgal, és ehhez nem kell megvárnod, amíg a számítógéped elé érsz. Az Android és iOS rendszerű eszközökre ingyenesen elérhető Imaging Edge Mobile segítségével távolról is láthatod és vezérelheted ZV-1 kamerádat, és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül készíthetsz biztonsági másolatot, illetve továbbíthatsz képeket az okostelefonodra, akár úgy is, hogy a kamera ki van kapcsolva. Az Imaging Edge Mobile-nak köszönhetően a felvételeidet bárhonnan megoszthatod anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a telefonba épített kamera képminősége miatt.

„Movie Edit add-on” alkalmazás a videók körülvágásához és a képstabilizálás lehetőségeinek bővítéséhez

A felvételeidet akár helyben is előkészítheted a közösségi médiában való megjelenítésre a Movie Edit add-on segítségével. Ez az iOS és Android rendszerű eszközökre ingyenesen, az Imaging Edge Mobile alkalmazással együtt elérhető, egyszerű alkalmazás lehetővé teszi a videóid szerkesztését, valamint a képarányainak változtatását a különféle közösségi platformok jellemzőinek megfelelően – a téma automatikus átkomponálásával. Egy fejlett képstabilizáló eszköz tovább csökkenti a videóid remegését, és teszi tükörsimává a mozgásokat.

Függőleges videók címkézése a könnyebb megosztáshoz

A ZV-1 metacímkéket tud adni a függőleges tájolással felvett videókhoz, így azokat azonnal fel lehet tölteni mobilbarát platformokra – nincs szükség számítógépes elforgatásra, sem körülvágásra.

Intuitív érintésvezérléses használat

A ZV-1 érintőképernyőjén kifejezetten könnyű kiválasztani a különféle fókusz- és követési pontokat, valamint más beállítási lehetőségeket, még a szelfikészítéshez vagy vlogoláshoz elfordított kijelzővel is – nincs több matatás a gép mögött a gombok és a navigációs karok keresése miatt. 

Készíts 4K videót, akár a profik

Rögzítsd a világ – és saját magad – minden szépségét és részletét 4K (QFHD 3840 × 2160) videófelvétellel. Nagy sebességű LSI-érzékelőjének köszönhetően a ZV-1 teljes képpontkiolvasást végez, a 4K felbontáshoz szükséges képpontszám kb. 1,7-szeresét újramintavételezve, hogy minden egyes képkocka lenyűgözően részletgazdag lehessen. 

Támogatás a professzionális videórögzítési munkafolyamatokhoz 

A nagyobb kihívást jelentő produkciókhoz a ZV-1 számos olyan filmes funkciót támogat, amely rendszerint csak a professzionális eszközökben érhető el, például az S-Log3 és az S-Log2 gammagörbéket. Az ezen S-Log profilok használatával elérhető, széles dinamikatartomány tökéletes a különböző kamerák felvételeinek összeillesztéséhez, valamint a beégő csúcsfények és az elvesztett árnyékrészletek minimalizálásához. A „Picture Profile” és a „Creative Style” további beállításai is elérhetők, valamint további fejlett funkciók: Gamma Display Assist, Zebra-mérés, egy Clean HDMI-kimenet Rec Control felvételvezérlés, időkód és távoli felvételkészítés. Minden elérhető, amire egy profi videósnak szüksége lehet a munkás mindennapokban.  

Beépített ND-szűrők a precíz expozícióvezérléshez

Beépített, semleges sűrűségű szűrő garantálja a minden esetben optimális expozíciót anélkül, hogy el kellene vetni a zárszög vagy az F-stop kreatív használatának lehetőségét. Minden professzionális videós környezet elengedhetetlen tartozéka az állítható ND-szűrő, amellyel elmosódó mozgásokat és kifejező bokeht fotózhatsz ott is, ahol egyébként lehetetlen volna, például nappali fényben, akár 19 Fé esetén.

Fénykép rögzítése videóból

A ZV-1 önmaga képes teljes felbontású állóképet rögzíteni a felvett videókból – nincs szükség számítógépre. Kiemelheted a kulcspillanatokat bármely videódban, vagy időt spórolhatsz, és közvetlenül a kameráról közzéteheted a videóidat és az indexképeidet.

Imaging Edge Desktop

Emeld új szintre a fotóidat az Imaging Edge Desktop alkalmazással. „Remote”: a PC képernyőjéről élőben irányíthatod és felügyelheted a fotózást; „Viewer”: gyorsan megnézheted, értékelheted és kiválaszthatod nagy képtárak fotóit; „Edit”: RAW-adatokat kiváló minőségű fotókká dolgozhatsz ki.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony ZV-1 Sony ZV-1 Sony ZV-1
GyártóSony
Felbontás20,1 megapixel
MakróIgen
Zoomtartomány min9,4 (24)
Zoomtartomány max.25,7 (70)
Optikai zoom2,7 x
Digitális zoom11 x
Manuális fókuszIgen
Zársebesség min.1/2000 mp
Zársebesség max.4 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusMemory Stick Duo
Memory Stick Micro
Memory Stick PRO Duo
Micro SD
Micro SDHC
Micro SDXC
SD
SDHC
SDXC
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóAV
Micro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel3/10/24 kép/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret105,5 × 60,0 × 43,5 mm
Súly294 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Kompakt fényképezőgép
Panasonic DMC-LX15EP fekete
 • - Teljes pixelszám: 20,9 millió
 • - Optikai zoom: 3 x
199 990 Ft
Kompakt fényképezőgép
Panasonic Lumix DC-TZ95D (fekete)
 • - Optikai zoom: 30 x
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
179 700 Ft
Kompakt fényképezőgép
Sony DSC-RX100 VII
 • - Teljes pixelszám: 20,1 millió
 • - Optikai zoom: 8 x
479 900 Ft

Akciós termékek


Objektív
Fujifilm XF33mmF1.4 R LM WR
 • - Típus: Fix-objektív
 • - Szerkezet: 10 csoport, 15 tag
299 890 Ft
MILC cserélhető objektíves
Panasonic LUMIX DC-GH5M2 + ES12060
 • - Teljes pixelszám: 21,77 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
829 990 Ft
Állvány
Manfrotto 190XPRO 3 szekciós alu állvány + gömbfej
 • - Típus: Állvány + Állványfej
 • - Méret: 171.5 mm
125 890 Ft
Kérem várjon!