menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

A DIÁKKÁRTYÁRÓL

 

Kedves leendő fotós Kolléga!

 

Szeretettel köszöntünk a fotográfusok világában és bízunk benne, hogy Te is olyan sok örömet és csodát találsz majd – először – tanulmányaidban, majd pedig fotós munkáid során, mint mi a mindennapjainkban! Nagy öröm számunkra, hogy ezt a szép szakmát jelölted ki hivatásodul, ezért szeretnénk aktívan támogatni Téged, mint a felnövekvő fotós nemzedék egyik fontos tagját!

Fiatalos, dinamikusan működő csapatunk kiválóan ért minden fotós, videós és stúdiótechnikai kellék használatához. Fontosnak tartjuk, hogy saját tapasztalatokra alapozva, meggyőződésből kínáljunk kiváló minőségű és megbízható eszközöket, olyanokat, amiket mi magunk is szívesen használunk. Termékválasztékunk kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy az egyszerűbbektől, a professzionális középformátumú kamerarendszerekig, mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Így lettünk a legnagyobb raktárkészlettel és legszínesebb termékpalettával rendelkező fotós szaküzlet Magyarországon. Üzletünk a legnagyobb gyártók termékeinek hivatalos hazai forgalmazója, a Canon, a Nikon Prodealere, a legjelentősebb márkák disztribútora (Tamron, Hensel, Profoto, PhaseOne, Sekonic, Colorama, Vanguard, Manfrotto).

Küldetésünk, hogy a fotóoktatás résztvevői számára a legkedvezőbb áron kínáljuk a fejlődésükhöz szükséges eszközöket. Ezért kidolgoztuk DIÁKKÁRTYA rendszerünket, aminek ezúton Te is tagja lehetsz, amennyiben akkreditált fotós képzésen tanulsz és van érvényes diákigazolványod.

Csatlakozz a Tripont DIÁKKÁRTYA rendszeréhez és szerezd meg fotós eszközeidet nagykereskedelmi áron!

A kártyáddal a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

Termékcsoportok

 

Kedvezmény

 

Kamerák, objektívek, videokamerák
(Nikon, Canon, Fuji, Olympus, Panasonic, Sony, Tamron)
-5%
Blackmagic termékek -5%
Atomos termékek -5%
Peak Design táskák, pántok, kiegészítők -10%
Tether Tools megoldások -10%
Loupedeck konzol -10%
Profoto stúdiótechnika -10%
Manfrotto termékek (táskák, állványok, fejek) -15%
Vanguard termékek (táskák, állványok, fejek) -15%
Boya mikrofonok -20%
Nanlite stúdió és broadcast világítások -20%
Bérlés -20%

 

 

A kedvezmények más kedvezményekkel, akciókkal össze nem vonhatók. A fenti kedvezmények a Tripont Diákkártya mellett a Fotó Art VIP kártyájával is igénybe vehetők. A vásárlás alkalmával, kollégáink kérni fogják, hogy igazold érvényes diákigazolványoddal aktuális tanulói/hallgatói jogviszonyodat. A Diákkártya névre szól, regisztrációhoz kötött és a kiadástól számított 1 évig érvényes.*


Az üzletben való vásárlásnál, kérjük, hogy mutasd be a kártyát kollégánknak, aki a vásárlás végösszegéből érvényesíti a kedvezményedet.
Online vásárlás esetén, a vásárlás folyamatában, a kuponkód megadásakor, add meg kuponkódodat, melyet a kártya jobb felső sarkában olvashatsz.
Kérdéseid esetén, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre telefonon a +36 1 808 9888 vagy e-mailen az info@tripont.hu címen.

*Lejárati dátum a kártya hátoldalán látható (év, hónap, nap)