menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

 PHASE ONE XF és XT ♦ TAVASZI PROMÓ

Phase One XT IQ4 150MP és Phase One XF 150MP – 3,5 millió forint és 2,25 millió forint kedvezménnyel.

Kamerarendszer azoknak, akik a rendkívülit keresik.

 


 

Szerezd be tőlünk a Phase One XT IQ4 150MP-t  bruttó 3,5 millió forint kedvezménnyel, 32mm-es objektívvel vagy a Phase One XF IQ4 150MP-t egy választott Schneider Kreuznach Prime Blue Ring objektívvel, bruttó 2,25 millió forint kedvezménnyel.

Lépj kapcsolatba kollégánkkal, Bedő Dániellel!  ♦ Telefon: +36 30 740 44 88 ♦ E-mail: daniel.bedo@tripont.hu

 

Kivételes minőség ♦ 5 év garancia.

 


 

MIT KELL TUDNI A KAMERÁKRÓL?

 

XF KAMERARENDSZER

Rugalmas. Moduláris. Innovatív.

 

 

Mire képes az XF rendszer?

Az XF kamerarendszer tökéletes alkotóeszköz azoknak a professzionális fotósoknak, akik saját, testre szabott, egyéni munkafolyamataikban hisznek, és lenyűgöző képminőségre vágynak. A rendszer moduláris felépítése kivételes szabadságot és folyamatos bővítései lehetőséget jelent számodra. Az XF rendszer és az IQ hátfal folyamatosan fejlődik, így minden újabb modul egy újabb ugrás a jövőbe.

Mindezek az XF-et egy kivételesen jövőbemutató és moduláris középformátumú kamerarendszerré teszik. Tökéletes azoknak, akik a legjobb digitális fényképezőgéppel akarnak fotózni.

 


 

Az XF rendszer befektetés a jövőbe. 

Moduláris és nyílt platform

Szabadon választhatod ki a számodra leginkább megfelelő összetevőket. A Phase One folyamatosan fejleszti a technológiát, ami garantálja a rendszer bővíthetőségét a jövőben is.

Honeybee Autofocus

A Honeybee Autofocus Platform (röviden: HAP) a Phase One saját automatkus élességállító rendszere. A nyílt platform szellemiségének jegyében a HAP nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is bővíthető.

Testre szabható vezérlés

A váz ergonomikusan elhelyezett gombjaihoz és tárcsáihoz egyedi funkciókat társíthatsz, így munka közben mindig a leginkább szükséges beállítások lesznek kéznél. Ezeket a beállításkombinációkat el is mentheted, és bármikor előhívhatod.

AFr – Autofocus & recompose

Az XF kamerarendszerbe épített 3D érzékelők segítségével automatikusan egy megjelölt tárgyon tudod tartani az élességet a kompozíció megváltoztatása közben is.

Focus trim

A Focus trim egy beépített, automatikus objektívkalibráló rendszer, ami pontosan állítja be az élességet egy mellékelt tesztábra segítségével.

 

 


 

 

Hiperfokális kalibráció

A rendszer képes megállapítani az optikák hiperfokális távolságát, és a kalibráció után el is menti azt, így az objektív következő használata során automatikusan be tudod majd tölteni.

Focus Step és Capture One

Az összes fókuszvezérlési funkció elérhető Capture One-ból is, ahol a Live View segítségével új szintre emelheted a tethering munkamenetet.

Vakuvezérlés

Összesen 6 csoportba rendezett Profoto vakut vezérelhetsz a beépített Profoto Air vezérlő segítségével. A Profoto AirTTL fénymérési opció garantálja a konzisztens eredményeket. A vakubeállításokkal kapcsolatos összes adat rögzítésre kerül, és az expozíció után is megtekinthető a kezelőfelületen.

Bemozdulásfigyelés

Egy belső szeizmográf folyamatosan figyeli a váz mozgását. Amennyiben szükséges, késlelteti az exponálást, és elmenti a gép bemozdulásait az expozíció ideje alatt.

Hisztogram

Csatornánként ábrázolja a fény eloszlását, ezáltal lehetővé teszi annak a szintnek a meghatározását, ahol a csúcsfények még épp nem égnek ki.

Expozíció és kiégés

A  szoftver a fénykép előnézeti képén megjelöli a túlexponált és kiégett területeket, így biztos döntéseket hozhatsz az expozícióról.

 

 


 

 

 

 

Focus Mask

A fókuszmaszk a kép tökéletesen éles részeit jelöli meg. Így egyértelműen láthatóvá és kezelhetővé válik az élesség síkja.

Szintező

A szintező pontos és megbízható értéket mutat a kamera horizontális és vertikális dőléséről. Ezzel az eszközzel tökéletes vízszintbe helyezheted az állványon a fényképezőgépet.

Time-Lapse

Ez a funkció automatizálja a time-lapse felvételek készítéséhez szükséges számításokat, így könnyű és gyors megoldást kínál a képek elkészítéséhez.

HDR

A HDR speciálisan összekapcsolt felvételeket készít a dinamikatartomány bővítéséhez és a villámgyors Capture One utómunkához.

Focus Stack

A Focus Stack a tárgytávolság, szenzorfelbontás, illetve a rekeszérték figyelembevételével kiszámítja a szükséges expozíciók számát, és igény szerint automatikusan végre is hajtja a feladatot.

Expozíció kalkulátor

Lehetővé teszi hosszú expozíciós idők pontos meghatározását kisebb értékek felhasználásával, éjszakai fotózásnál, illetve ND szűrők használatánál jelentősen meggyorsítva a munkafolyamatot.

 

 

 


 

Szerezd be tőlünk a Phase One XF IQ4 150MP-t egy választott Schneider Kreuznach Prime Blue Ring objektívvel, 2,25 millió forint kedvezménnyel.

Kivételes minőség ♦ 5 év garancia. Lépj kapcsolatba kollégánkkal, Bedő Dániellel!

 


 

 

 

 

XT KAMERARENDSZER


Fotózás túl a képzeleten - Minden fénykép egy történetet mesél el. Hogy hogyan mondod el, csak a te döntéseden múlik.

 

FINE-ART FOTÓZÁS AZ XT-VEL


Az XT fényképezőgép könnyűvé teszi a munkafolyamataidat. Intuitív érintőképernyős kezelőfelülete egyszerűen elsajátítható, és minden ízében szabályozni tudod a fényképezés folyamatát, így zavartalanul koncentrálhatsz az alkotásra. Az XT a kényelem és a precizitás tökéletes egyensúlyát nyújtja majd neked.

 

PÁRATLAN KÉPMINŐSÉG

 

Az XT fényképezőgépek lélegzetelállító képminősége lenyűgöz és inspirál. A legmagasabb minőségű Rodenstock optikától kezdve a 150 megapixeles, teljes képkockás, középformátumú érzékelőig az XT fényképezőgépben mindig a képminőség áll a középpontban. 


A Phase One a középformátumú fényképezőgépek mércéjeként szolgál. Ezzel a géppel a fényképeid minden bizonnyal kiállják az idő próbáját, és időtálló fotókat készíthetsz.

 

 

 

EXKLUZÍV, MINIMALISTA DIZÁJN

 

Exkluzív, minimalista dizájn. Kényelem, egyszerűség és pontosság kompromisszumok nélkül. Nem csupán képminősége, hanem szépsége is egyedülálló.

 

IGÉNYEID SZERINT KÉSZÜLT
 

A Phase One, a demó- és használati tapasztalatoknak hála, már az első naptól kezdve túlteljesíti a fényképezőgéppel kapcsolatos igényeket. A világszerte, a hét minden napján és órájában elérhető szakértői támogatással pedig bárhová is vezet a fotózás, mi mindig a rendelkezésére állunk.

 

RODENSTOCK HR DIGARON-W 32 MM F/4 KIVÉTELES MINŐSÉGŰ, NAGYLÁTÓSZÖGŰ OPTIKÁVAL, SZINTE TORZÍTÁS NÉLKÜL

Az XT kamerarendszer a 24mm-es eltolással teljes mértékben kihasználja a Rodenstock-objektívek előnyeit, mind az X, mind az Y tengelyen. Hatalmas felbontású panorámaképeket is tökéletes minőségben lehet vele készíteni. 

 


 

Szerezd be tőlünk a Phase One XT IQ4 150MP-t  3,5 millió forint kedvezménnyel, 32mm-es objektívvel. Kivételes minőség ♦ 5 év garancia.

Lépj kapcsolatba kollégánkkal, Bedő Dániellel!