Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Tripont Talent Program - 150 megapixel a kezedben

2019.10.18. 15:44
Címkék:
Szerző: Lizzy

2019.10.11.-én a MOME művészeti egyetem új campusán megrendezett Phase One XT kamerarendszer exkluzív bemutatónapján Peti Balázs, a Tripont ügyvezető igazgatója nyilvánosságra hozta a jövőre induló Tripont Talent Program részleteit.


A Tripont, a Phase One magyarországi képviselete lehetőséget biztosít kreatív szakembereknek, hogy a saját elképzeléseik alapján megvalósítsanak egy fotóművészeti projektet a legújabb Phase One IQ4 150 megapixeles digitális hátfal köré épülő Phase One XF kamerarendszerrel.

A kezdeményezés célja a középformátumú kamerarendszer népszerűsítése és a hazai fotósok sokszínű látásmódjának bemutatása.

A Phase One XF rendszer kivételes eszköz az alkotói gondolatok kifejezésére, lehetőséget ad a művészeknek, hogy projektjeiket nemzetközileg is piacképes műtárgy minőségben valósítsák meg.


A fotózáshoz technikai és digitális asszisztenciát biztosítunk, illetve a kamerarendszer rendelkezésre bocsátása mellett – igény esetén – Profoto világítási rendszerekkel és on-location megoldásokkal, vagy stúdió használati lehetőséggel is támogatjuk a projektek minél tökéletesebb elkészítését.

A program keretében elkészült, az alkotók által felajánlott művekből az egyik vezető budapesti galériában kiállítást rendezünk és a képeket az év végén aukcióra bocsátjuk, melynek bevételét jótékony célra ajánljuk fel.

A Tripont – hagyományaihoz hűen – továbbra is részt vállal a művészeti mecenatúra területén, fenntartjuk és folyamatosan bővítjük az alkotók számára személyre szabott technikai támogatási programjainkat.

Kapcsolat: horvath.dani@tripont.hu 


Kérem várjon!