Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Vevőink véleménye

A Tripontnál vásárolt termékeket kiváló minőségűnek találom, és az árakkal is maximálisan meg vagyok elégedve! A kiszolgálást is kitűnőnek tartom, teljes mértékben segítőkészek a kollégái, telefonon és személyesen egyaránt! A Tripont számomra az egyetlen hely Budapesten, ahol valóban mindent megkapok, amire szükségem van a munkámhoz, az ismerőseim körében mindig csak fotóparadicsomnak hívom :), egyszóval nagyon elégedett vagyok. Az egyetlen apró hátránya számomra, hogy tömegközlekedéssel kicsit nehezebben megközelíthető, de a fenti jellemzők ezt mind kárpótolják! :)

László MelindaSzerintem a munkájuk az eddigi tapasztalataim alapján megfelelő és nem tudok olyat amiben javítani kellene. Remélem hamarosan lesz még mit vásárolnom mert mindent megtalálok ami a fotózáshoz kell...természetesen közel vannak és ez nekem jó.

Cserkuti AttilaRendkívül jó volt a kiszolgálás és a termékek minősége. A terpesz nagyon jó szolgálatot nyújtott eddig hiszen kisfilmeket készítek és bizonyos jeleneteknél rendkívül nagy hasznát szoktam venni, tehát a reményeimet beváltotta és ami az árát illeti az is nagyon jó volt. Hibát nem találok, mind a bolt mind a személyzet megfelelő, kellemes a hangulat és közel van az otthonomhoz. Valószínűleg ha filmes kellék kell önökhöz fogok fordulni a jövőben.

Kaló Banducz PéterAz értékelésem, mind a termékről, mind a Tripontról: 10-ből 10 pont.

Dudás LászlóHúsvét előtt vásároltam egy régebbi típusú, használt Nikon DSLR fényképezőgépet az interneten. Google keresés alapján találtam el önökhöz. Egy KATA táskát vásároltam és ekkor ajánlotta kollégája a Hoya szűrőt és a napellenzőt. Kollégái mindvégig kedvesek és készségesek voltak. Érezhető munkájukon a több éves tapasztalat és hozzáértés.

Kiss GáborSzámomra a Tripont mindig is a korrekt és szakmailag felkészült kollegák miatt emlékezetes, minden alkalommal készségesek és segítőkészek. Soha nem érzem azt, hogy rám szeretnének valamit tukmálni. A termékek melyeket forgalmaznak kiemelkedő minőségűek (pl. Gitzo) és bár nem tartoznak az olcsó kategóriába, ennek ellenére mindig is Önöknél fogok vásárolni elsősorban a kiemelkedő szakismeretük miatt. Remélem, hogy a hosszú évek során mindig visszatérő és lojális vásárlóikat (mint pl én is :-) meglepik egy-két kedvezménnyel. További sikereket és sok-sok vásárlót kívánok Önöknek!

üdvözlettel, Árkossy Zsolt siilent-photo.netAz önök cége is azon kicsi csoportba tartozik ahol nem csak elhiszi az ember hogy "mindent a vevőért" üzletpolitikát folytatnak, hanem bizony rá kell döbbennie, hogy ez valóban így van. Persze lehet ez furán hangzik, de egy idő után sajnos kétkedéssel lehet csak hozzállni a dolgokhoz. Az a fajta ember vagyok aki inkább eltölt több hetet internetes cikkek/tesztek/forumok olvasgatasával hogy mások tapasztalatából és hibáiból okuljon/tanuljon. Így esett a választás az adott álványra és fejre, melyet ugyancsak sok pozitív tapasztalat (persze még az árukészlet és árak is) miatt az önök boltjában vásároltam meg.
De hiába is voltam meggyőződve hogy melyik terméket, és hol veszem meg, elötte mindenkép szerettem volna kézbe venni. Megintcsak a Tripontot választottam e célból. A boltban türelmesen és segítőkészen bántak velem, így több terméket saját kezüleg is meg tudtam vizsgálni, mindeközben hasznos tanácsokat is kaptam, pedig ekkor még csak nem is vásároltam...

Nagy BarnabásA Tripont-tal és a dolgozók segítőkészségével, hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. Mivel nem tapasztaltam semmilyen problémát, ezért nem látok olyan pontot, ahol javítani kellene a kiszolgáláson.

Kerekes FerencNos a kapcsolatot Szücsi Balázzsal és Varga Péterrel tartottam a termékek beszerzése alatt. Nem csak a vásárlási szaktanácsadással, de a későbbi üzemeltetési kérdésekben való segítségnyújtással is meg voltam elégedve.

Streitmann GyörgyA vásárolt állvány remek. Ár/érték arány rendben. A kiszolgálás és maga a bolt is olyan, amilyet a honlap alapján vártam: tetszik. Kár hogy hozzánk messze esik, biztosan többször betérnék, ha utamba esne.

Czvikovszky GáborA Tripont kiszolgalasaval teljes mertekben elegedett voltam, az internetes megrendelesemet kovetoen telefonon kaptam tajekoztatast kollegajatol, hogy a termekre mennyit kell varnom, majd a termek megerkezeserol telefonon es e-mail-ben is kaptam ertesitest. Az atvetelkor, kerdeseimre szakszeru valaszokat kaptam, es kerdesere, hogy miben tudnanak javitani csak annyit tudok javasolni, hogy ne valtozzanak meg, orizzek meg az ilyen fajta ugyfelkozpontu gondolkodast. Miert vasarolnek mashol, ha van a Tripont? :)

Nemedi NandorA kiszolgálással tökéletesen elégedett voltam, nagyon segítőkészek voltak a kollégák.

Füleki JuditNagyon tetszenek a sohasem tolakodó, de figyelmes tájékoztató levelek egyedi akciókkal (régi vásárlóként kapott kedvezménnyel vettem ekkor vakufejet ill 30 X 150-es softboxokat például). Jók a heti összeállítások is, természetesen terveim között szerepel a további bővülés is, igénybe véve a lehetőségeket. A Tripont-al kapcsolatban rosszat akarattal sem írhatnék, örülök hogy akkor egy ennyire korrekt, megbízható céget találtam.

Jámbori TamásElőször is, nem véletlenül vásárolok a Tripont Kft.-nél. Folyamatos tájékoztatás az akciókról, rendezvényekről, oktatásokról.Messzemenően korrekt, és pontos kiszolgálás, meglepően rugalmas vásárlási feltételek, (internetes rendelés akár az üzletben, rövid határidők, kártyahasználat) magasszintű szakmai hozzáértés és segítőkészség a kollégák részéről. Többek között olyan kedvezmények ismertetése (pl: a vásárolt riporter táska esetében életreszóló garancia egyetlen regisztrációval),amit máshol egyáltalán nem tapasztal az ember. Az áruválaszték kimagaslóan széleskörű, nyilvántartása pontos, árképzése jó. A Tripont Kft. a lehetőségek tárháza, minden fotósnak csak ajánlani tudom! Részemről 10-es skálán 9 az értékelés!

Rácz JózsefKérem várjon!