Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Tükörreflexes fényképezőgép / Canon EOS 5D Mark IV váz

Canon EOS 5D Mark IV váz

Canon EOS 5D Mark IV váz

Gyártói cikkszám: 1483C025AA

Tükörreflexes fényképezőgép

redstarredstarredstarredstarredstar 5 3 értékelő
Utoljára értékelte: Sándor

- Valós pixelszám: 30,4 millió
- Érzékelő típusa: CMOS
- Wi-fi: Igen


1131 Budapest, Keszkenő utca 22. raktáron
1015 Budapest, Ostrom utca 6. megrendelés esetén várhatóan holnap 12 órától átvehető

1 329 889 Ft
nettó: 1 047 157 Ft

darabot Kosárba
6823


A fotótémától függetlenül garantált a tökéletes képminőség és a professzionális teljesítmény.


Tökéletesség


Az EOS 5D Mark IV fényképezőgépet úgy tervezték, hogy mindig jól teljesítsen, és a kellemes megjelenés mellett valódi mindenes is legyen.

Az ördög a részletekben lakozik


Attól kezdve, hogy a fény áthalad az objektíven, az EOS 5D Mark IV minden részletet és színt pontosan megörökít. A kivételes tisztaságú új érzékelővel a Canon ismét a legfinomabb részletekig menően megörökít minden részletet. A világ – ahogy még sosem láttad.

A részletek megörökítése.

Örökíts meg mindent


A 30,4 megapixeles CMOS-érzékelő részletgazdag és alacsony zajszintű képeket készít az erős fényű és sötét, árnyékos helyeken is. A jobb felbontásnak köszönhetően semmi sem veszik el, így szabadon vághatsz a képből, de a minőség megmarad.

Elemzés, finomítás


Az EOS 5D Mark IV 30 millió képpontjának mindegyike két fotodiódából áll, amelyek együtt és önállóan is használhatók. Ezzel a technológiával Dual Pixel RAW (DPRAW) fájlok hozhatók létre, amelyek két nagyon kis mértékben eltérő nézőpontból készített képpárt tartalmaznak. A Digital Photo Professional szoftverrel való feldolgozás során a DPRAW-fájlok lehetővé teszik, hogy a fotósok képkorrekcióval megőrizzék az élességet.

Gyenge fényben is kiváló felvétel


A sötétben nyújtott teljesítmény minden ISO-nál javult. Kevesebb a digitális képzaj, és a maximális érzékenység ISO 32 000-re állítható (ISO 102 400-ig). Még sötétben is biztos lehetsz a kiváló képminőségben.

Magasabb szintű képfeldolgozás


A beépített Objektívtorzítás-korrekció a diffrakciót. a torzítást és a kromatikus aberrációt ellensúlyozva javítja az objektív teljesítményét, láthatóan szebb képet eredményezve.

Objektívoptimalizálás


A Digitális objektívoptimalizálás újabb korrekciós funkciót biztosít, amely további optikai jelenségek hatásainak kiküszöbölésére szolgál. Az eredmény: optimális teljesítmény és lenyűgöző képminőség.

Tisztaság, kontraszt és szín


A 5D Mark IV Automatikus fehéregyensúly (AWB) beállításai eltérően viszonyulnak a mesterséges fényhez. A „Környezet-előválasztás” célja a mesterséges fényforrások meleg színtónusainak megőrzése, hogy egy jelenet hangulatából minél több maradjon meg, miközben a „Fehér-előválasztás” megszünteti a volfrám izzók melegének nagy részét, és igyekszik színsemleges képeket készíteni.

Minden részletet megörökít


A 5D Mark IV finom részletességű képstílus funkciója maximalizálja a fényképezőgép 30,4 megapixel felbontású érzékelője által rögzített részleteket. Előtérbe helyezi a tónusátmeneteket, és hangsúlyozza a részleteket.

A Finom részletességű képstílusnak három – az Adobe Photoshop és a Canon DPP Életlenítő maszk szűrőjében találhatókhoz hasonló – állítható élesítési paramétere van.

További előnyök


Alapvető pontosság
Az EOS 5D Mark IV fejlett fókuszálási és fénymérési funkcióival minden pillanat azonnal megragadható…

Teljesítményre tervezve
A legendás fényképezőgépek igazán tartósak, az EOS 5D sorozat pedig kiváló minőséget biztosít…

Mozifilmhatású 4K
Készíts 4K videókat 17:9 DCI formátumban (4096×2160), akár 30 kép/mp sebességgel, vagy Full HD videókat…

Maradj kapcsolatban
A beépített GPS helyadatokkal lát el minden képet, és gondoskodik az EOS 5D Mark IV belső órájának pontosságáról…

Alapvető pontosság


Az EOS 5D Mark IV fejlett fókuszálási és fénymérési képességeivel akár rossz fényviszonyok között is megragadható és megörökíthető minden pillanat.

Villámgyorsan


A bővített 61 pontos AF-rendszer mindig megőrzi a fókuszt. Követi a legkiszámíthatatlanabb mozgású témákat is. Az EOS 5D Mark IV fényképezőgépben a 61 AF-pont nagyobb területen helyezkedik el – ez 8 százalékos függőleges bővülés a központi területen, és 24 százalékos függőleges bővülés a periférián –, így szabadabban lehet témákat áthelyezni és kompozíciót létrehozni.

Gyors, folyamatos fókuszálás gyenge fényben is


A nagy érzékenységű AF-érzékelők akár -3 Fé szintű fényerő mellett is lehetővé teszik a fókuszálást az EOS 5D Mark IV géppel. Élő nézet módban, Dual Pixel CMOS AF használatával -4 Fé is lehetséges.

Pontos AF hosszú objektív esetén is


Ha természet- vagy sportfotós vagy, gyakran kell extenderrel ellátott szuper-teleobjektíveket használnod a téma jobb megközelítése érdekében. A maximum 61 AF-pont révén (21 kereszt típusú AF-ponttal f/8 értéken) könnyebb a nagy pontosságú fókuszálás.

150 000 fénym.-érz.


Az EOS 5D Mark IV különálló, 150 000 képpontos RGB+IR fénymérő-érzékelőjének köszönhetően rendkívül pontos expozíciómérést tesz lehetővé. Az érzékelő a fényképezőgép AF-rendszerével együttműködve segít a színes objektumok követésében és az arcfelismerés végrehajtásában.

A téma pontosabb nyomon követése


Az EOS 5D Mark IV fényképezőgép EOS iTR AF-rendszere nagyban javítja az általános témakövetési teljesítményt. A követési igényeidnek megfelelően válassz más módot arc vagy egyéb témára való fókuszálás, illetve követés esetén.

Válaszd ki a témának megfelelő fókuszteljesítményt


A Canon AI servo AF III funkciójának új AF-algoritmusa jobb érzékenységet biztosít a téma hirtelen mozgásával járó helyzetekben.

Hat testreszabható AF esettanulmány-beállítás segít kiválasztani a legmegfelelőbb opciót az adott témához: például Követési érzékenység, Gyorsulás/lassulás követése és AF-pont automatikus váltása.

Örökítsd meg a pillanatot mesterséges fényben


Az EOS 5D Mark IV észleli a villódzás frekvenciáját, és a felvétel időzítésével a legnagyobb fényerőnél, a villódzás hatását minimálisra csökkentve fényképez. A funkció 100 Hz-es és 120 Hz-es villódzási frekvenciánál működik, és fejlett algoritmusa megakadályozza a villódzó fény helytelen érzékelését.

AF-pont választása


Az EOS 5D Mark IV hátulján található új AF-területválasztó gombbal a fényképezőgépet a szemednél tartva egyszerűen válthatsz az AF-pontok között.

Teljesítményre tervezve


A legendás fényképezőgépek igazán tartósak, az EOS 5D sorozat pedig kiváló minőséget, teljesítményt és időjárás-állóságot hozott a fotósok új generációja számára. Az EOS 5D Mark IV fényképezőgépnek továbbra is célja a gyors teljesítmény és a tartósság.

Processzor a gyorsabb munkavégzésért


Az EOS 5D Mark IV szíve egy gyors DIGIC 6+ processzor, amely a fényképezőgép viselkedésének minden elemét vezérli, beleértve az érzékelők nyers adatainak részletgazdag, alacsony zajszintű, pontos szín- és bőrtónusokkal rendelkező minőségi képfájlokká történő alakítását.

Örökíts meg mindent kockáról kockára


A kezdetektől a teljesítményt szem előtt tartva készült EOS 5D Mark IV teljes AF és automatikus expozíció mellett 7 kép/mp sebességgel 21 RAW-képet vagy korlátlan JPEG-et képes készíteni egyetlen sorozatban. Mindig készen állsz a következő képre. Élő nézetben AF-követéssel 4,3 kép/mp-es sorozatfelvételre van lehetőség. Mindig készen állsz a következő képre.

Éles és precíz LCD-érintőképernyő


A nagy felbontású, 3,2" LCD kijelző érintőképernyős vezérlése élménnyé teszi az EOS 5D Mark IV használatát. Képernyőérintéssel válassz menüparancsot, vagy söpréssel nézegess képeket. A négy színtónus opció lehetővé teszi a képernyő használatát nappal és éjszaka egyaránt.

Csendes fényképezés


Az EOS 5D Mark IV csendes felvétel módjában minimális szinten tarthatod a zárhangot. A speciális tompítással a fényképezőgép csendes környezetben is némán működik.

Tükör rezgést csökkentő rendszer


A fényképezőgép rázkódása vagy a tükör kilengése miatti elmosódás minimalizálására fejlesztette ki a Canon a tükörrezgést csökkentő rendszert, mely a zajszint megszüntetésével éles képeket és csendes munkát eredményez.

Végig tiszta felvételkészítés


Az Intelligens kereső II által biztosított felvételi adatok (pl.: a kettős tengelyű elektronikus szintkijelző) lehetővé teszik a világosabb és 100 százalékos rálátását a jelenetre. A felvételi adatok gondos elrendezésével és a pontos kompozícióval lehetőség van a kijelző testreszabására a fotós igényeinek megfelelően.

Egyéni gyorsvezérlés képernyő


Minden fotós különböző, és másként dolgozik. Éppen ezért mérnökeink lehetővé tették az Egyéni gyorsvezérlés képernyőn található ikonok típusának, méretének és elhelyezkedésének gyors és egyszerű módosítását, így a kedvenc beállítások gyorsan elérhetők.

Tartósság és megbízhatóság


Az EOS 5D Mark IV időjárás elleni védelmének és magnéziumötvözet szerkezetének köszönhetően akkor is magabiztosan fotózhatsz, ha a körülmények rosszra fordulnak. Az EOS 5D Mark III-nál könnyebb EOS 5D Mark IV hosszabb távon is megbízható teljesítményt nyújt.

A jobb fotózási képességért


A BG-E20 elemtartó nem csak az EOS 5D Mark IV kezelhetőségén javít, hanem a megduplázott akkumulátor-kapacitásnak köszönhetően tovább fényképezhetsz, illetve a fókusz és a mérés vízszintes irányításával nem maradsz le a pillanatról.

Mozifilmhatású 4K


Fedezd fel a benned lakó 4K-filmest, és vedd fel portfóliódba a 4K EOS videót.

Kristálytiszta


Rögzítsd videóidat az EOS 5D Mark IV hihetetlen érzékelőjével, és minden jelenetet részletesen és tisztán örökíthetsz meg. Eljött a DSLR-es filmezés új korszaka: a nagy felbontású 4K és a Full HD felbontás mellett akár 60p minőségű lassított felvételek is készíthetők.

Tökéletes állókép bármelyik képkockából


Az EOS-1D X Mark II-ből átvett funkcióval az EOS 5D Mark IV felhasználói is részletgazdag 8,8 megapixeles JPEG-képként menthetik a memóriakártyára a felvett 4K-videók bármely képkockáját.

Magas képfrekvencia


A nagyobb képfrekvencia új és izgalmas lehetőségekkel vonja be a közönséget a pillanatba. A hihetetlen 120 kép/mp sebességű HD videóval a gyorsan mozgó témákról is részletes felvételeket készíthetsz.

Profi fókusz


Az EOS 5D Mark IV Dual Pixel CMOS AF funkciója az egyik legfontosabb újítás az EOS 5D Mark III-hoz képest. A 4K és a Full HD közötti összes felbontás mellett sima és pontos „pull focus“ átmenetet lehetővé tévő funkció használatához csak érintsd meg a képernyőn a fókusz kezdő és végpontját.

Részletgazdag HDR-videó


A normál és alulexponált képkockák között váltva a HDR-videó mód tömöríti a legvilágosabb részeket, és részletesebben megőrizni a csúcsfényeket, így szélesebb dinamikatartományú videó készülhet.

Lassíts, és örökítsd meg a különlegeset


Az EOS 5D Mark IV időzített felvételkészítési funkcióival kristálytiszta timelapse-felvételeket készíthetsz. Akár 3600 Full HD-állóképet is készíthetsz, amelyekből kb. 2 perces, különleges dinamikájú filmet állíthatsz össze.

Mikrofon és fejhallgató, HDMI-kimenet


Mikrofon- és fejhallgató-csatlakozók a tökéletes hangzású videókért, és a megfelelő hangszint eléréséhez való hangkövetésért. A HDMI-kapcsolattal hangot és tömörítetlen Full HD-videót tudsz a külső felvevőkre és kijelzőkre küldeni.

DM-E1 sztereó puskamikrofon


A DM-E1 külső mikrofont az EOS 5D Mark IV géphez csatlakoztatva tökéletes hangot rögzíthetsz videóidhoz, és pontosan szabályozhatod a hangerőszintet. A HDMI-kapcsolattal hangot és tömörítetlen Full HD-videót tudsz a külső felvevőkre és kijelzőkre küldeni.

Maradj kapcsolatban


Oszd meg a képeket az ultragyors USB 3.0, Wi-Fi- vagy NFC-kapcsolattal.

Tökéletes integráció


Az EOS 5D Mark IV beépített Wi-Fi és NFC funkcióival csatlakozhatsz okostelefonodhoz, táblagépedhez vagy laptopodhoz, illetve bizonyos képmegosztó szolgáltatásokhoz. Ideális képküldésre ügyfeleknek vagy -közzétételre közösségi oldalakon. Az FTP/FTPS támogatás kiválóan használható a Wi-Fi-vel ellátott helyszínen fotózók számára abban az esetben, ha további biztonságra van szükség.

Fotózás távirányítással


Az EOS 5D Mark IV a Canon Camera Connect alkalmazást (iOS vagy Android) futtató okoseszközről vezeték nélkül vezérelhető. Új nézőpontból készíthetsz felvételeket, és távirányíthatod az érintéses élességállítást is – ideális megoldás a filmes focus pullerek számára.

Vágás és átméretezés


Az EOS 5D Mark IV lejátszáskor elérhető vágási és átméretezési funkciójával azonnal átalakítható a kompozíció, a képek pedig egyszerűen átméretezhetők a Wi-Fi-n keresztüli küldéshez. Akárcsak az EOS-1D X Mark II-n, a fotósok a közzétételi méretre vághatják a képeket, és gyorsan elküldhetik őket a szerkesztőknek.

Tágítsd ki a Wi-Fi hatókörét


A WFT-E7 egység bővíti a fényképezőgép vezeték nélküli rugalmasságát azáltal, hogy a fotósok számára nagyobb távolságból is lehetővé teszi a képek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történő átvitelét a fényképezőgépről a számítógépre, valamint jobb távoli felvételkészítést és médiaszerver-funkciókat biztosít.

Kapcsolatban a világgal


A beépített GPS helyadatokkal lát el minden képet, és gondoskodik az EOS 5D Mark IV belső órájának pontosságáról. Egyúttal sokkal energiahatékonyabb, így több felvételt készíthetsz. A GPS-adatok segítenek a képek katalogizálásánál, és lépéseidet követve megkeresheted a felvételek helyszínét.

Soha ne felejtsd el az adatokat


A sajtófotósoknak minden részletet meg kell örökíteniük, még az írásos információkat is. EOS 5D Mark IV fényképezőgépekre személyes adatokat és a felvétellel kapcsolatos részleteket tartalmazó metaadatsablonokat tölthetsz fel. Az információk minden képnél beágyazódnak a kép IPTC-metaadatmezőibe.

Gyors és megbízható adatátvitel


Az USB 3.0 gyors fájlátvitelt tesz lehetővé Windows- és Mac-gépekre: ideális a stúdióban, csatlakoztatva végzett fotózáshoz.

Rugalmasság rögzítési lehetőségek


Az EOS 5D Mark IV SD- és CF-kártyafoglalata képes a gyors UDMA 7 kártyák akár 167 MB/másodperces írási sebességgel történő olvasására.

Az eszközzel készült mintaképek

A termékhez tartozó objektívekért kattints ide!

A termékhez tartozó vakukért kattints ide!

Canon Professional Network


Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Canon EOS 5D Mark IV váz Canon EOS 5D Mark IV váz Canon EOS 5D Mark IV váz Canon EOS 5D Mark IV váz
GyártóCanon
Valós pixelszám30,4 millió
Teljes pixelszám31,7 millió
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3,2 "
Memóriakártya típusCF
SD
SDHC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMini HDMI
USB
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételMax. Kb. 7 kép/mp teljes AF/AE-követéssel; a sebesség korlátlan mennyiségű JPEG-fájlig, vagy 21 RAW-képig tartható
Max. 4,3 kép/mp Élő nézet módban + AF-követés
Video rögzítésIgen
SzínFekete
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
Méret150,7×116,4×75,9 mm
Súly800 g
KiszerelésCsak váz
Csepp, por és ütésállóIgen
GaranciaGarancialeveles 1 év
Sándor
2017. 08. 13. 11:06:30
Máté
2017. 04. 09. 02:22:31
László
2016. 09. 18. 07:00:15
Megjegyzés:
Nagyon megbízható, korrekt üzleti partnerek. Várárlóbarát üzlet, az eladók felkészültek, és nagyon segítőkészek.
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Tükörreflexes fényképezőgép
CANON EOS 2000D váz
  • - Valós pixelszám: 24,1 Mp millió
  • - Érzékelő típusa: CMOS
180 890 Ft
Tükörreflexes fényképezőgép
CANON EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II kit
  • - Valós pixelszám: 24 millió
  • - Érzékelő típusa: CMOS
217 890 Ft
Fejhallgató
Epos-Sennheiser Impact SC 260 USB MS II
  • - Csatlakozó: USB
  • - Mikrofonos fejhallgató: Igen
54 998 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 120cm
  • - Típus: Állványtáska
  • - Anyag: Szintetikus
69 889 Ft
Kompakt fényképezőgép tok
Manfrotto Piccolo 1 fekete
  • - Típus: Fényképezőgéptok
2 475 Ft
Kérem várjon!