Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / CANON EOS R3 váz

Megelőz. Túlszárnyal

Ezzel a fényképezőgéppel úgy örökítheted meg a sporteseményeket, az élővilágot és a híreket, mint még soha. Igazán intuitív élmény – csupán ránézéssel azonosíthatod a témát. Maradj versenytársaid előtt a 30 kép/mp-es folyamatos sorozatfelvétellel és fejlett csatlakoztatási lehetőségekkel, amelyekkel bármilyen határidőt teljesíteni tudsz.

EOS R3


Új fejezet az EOS életében

Az EOS R3 egy pillanat alatt megváltoztatja azt, amit eddig a tükör nélküli fényképezőgépekről gondoltál. Az új, háttérvilágítással ellátott, rétegelt érzékelővel 1/64 000 mp-en is kimerevíthető a jelenet, valamint 30 kép/mp-es sorozatfelvétel is lehetővé válik, amely akár 195 kép/mp-re1 is kiterjeszthető. A szemvezérléses „Eye Control” AF intelligens módon felismeri és követi a témát a felvétel közben – tökéletes választás a sport-, hír- és természetfotózáshoz.

http://i1.adis.ws/i/canon/eos-r3-lifestyle-vladimir-rys_video_792c63e31c474de9b5b51edcff1014ad


VIDEÓ LEJÁTSZÁSA A KÉPRE KATTINTVA!


Urald a mozgást

Az EOS R3 fényképezőgéppel 30 kép/mp sebességgel örökítheted meg a múló pillanatokat, amely akár 195 kép/másodpercre is terjedhet, és olyan részleteket is visszaad, amelyek szabad szemmel láthatatlanok.
A fényképezőgép háttérvilágításos, rétegelt érzékelője olyan gyors, hogy a fotósok elektronikus zárat használhatnak a pillanat kimerevítésére, és nem kell aggódniuk a legördülő zár okozta torzítás miatt. Élvezd az 1/64 000 mp-es csúcs zársebességet, valamint a 30 kép/mp sebességű felvételkészítést egyidejű AF-/AE-követéssel, akár 420 képkockáig, nyers fájlok készítése esetén.
Többet szeretnél? Az egyedi, nagy sebességű sorozatfelvétellel az EOS R3 akár 195 kép/mp sebességű, testreszabható képkockasorozatokat is készíthetsz, hogy megörökíthesd a gyorsan mozgó témák finom aprólékosságát. Akár 50 képkocka is rögzíthető egyetlen sorozatfelvétellel, s a képek JPEG, HEIF vagy RAW formátumban tárolhatók.
A nappali fény és a vaku világos körülmények között történő kiegyensúlyozásához vagy a gyorsan mozgó témák kimerevítéséhez mostantól lehetséges a vaku szinkronizálása a fényképezőgép elektronikus zárjának használata során – mind a Canon Speedlites, mind a harmadik fél stúdiók vakuegységeivel.

EOS R3


Fejlett szemvezérléses „Eye Control” AF

Használtál valaha olyan fényképezőgépet, amely mintha olvasott volna a gondolataidban? A következő generációs „Eye Control” autofókusz technológiánknak köszönhetően az EOS R3 intuitív módon oda fókuszál, ahova nézel. Az AF e páratlan szabályozhatóságának köszönhetően a fényképezőgép olyan gyorsan reagál, mint te magad – azonnal reagálhatsz a folyton változó jelenetekre.

EOS R3


Az eddigi legjobb témakövetőnk

Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer valódi kép segítségével megtanítottuk az EOS R3 fényképezőgépnek, hogy pontosan és megbízhatóan felismerje az embereket, állatokat és járműveket – bárhol is legyenek a keretben.
Az embereket akkor is felismeri, ha maszkot vagy napszemüveget viselnek. Motorsportok fotózásakor az EOS R3 akkor is felismeri a motorkerékpárokat és versenyautókat, ha zárva vagy nyitva van a vezetőfülke, és jelzi a vezető bukósisakját, ha az látható.

A videó- és állókép-felvételi teljesítmény fúziója

Az EOS R3 egy valódi professzionális hibrid, amellyel mozifilmhatású, közvetítésre alkalmas minőségű videót és szenzációs állóképeket is készíthetsz. A fényképezőgép olyan funkciókkal tűnik ki, amelyek a filmkészítők számára újfajta kreativitást tesznek lehetővé – például képes a túlmintavételezett 4K és 6K RAW-videofelvételek belső, CFexpress kártyára történő rögzítésére. A Canon Log 3 nagyobb dinamikatartományt és színárnyalási lehetőségeket biztosít.
Ami döntő fontosságú: a videokészítőknek ugyanúgy a rendelkezésükre áll a fotósok számára elérhető tárgyfelismerés, így mindig nyomon tudják követni és éles fókuszban tudják tartani a képmező körül mozgó tárgyakat.

Összekapcsolva a világgal

A csatlakoztathatóság létfontosságú a sport- és hírfotósok számára. Az EOS R3 vezetékes LAN-csatlakozóaljzata és 2,4/5 GHz-es Wi-Fi eszköze segítségével kommunikál a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel a gyors és egyszerű képmegosztás érdekében. Az EOS R3 fényképezőgép Mobile File Transfer alkalmazásunkkal is kompatibilis, amely lehetővé teszi a profi fotósok számára, hogy metaadatokat adhassanak hozzá, és képeket küldhessenek okostelefonról Wi-Fi vagy mobiladat használatával.
Az EOS R3 fényképezőgépet egy új, multifunkciós vakupapuccsal látták el, amely adatkommunikációt és tápellátást biztosít az új tartozékok számára, illetve vakupapucsként is használható a meglévő Speedlite vakukhoz és kioldókhoz.
EOS R3

Okostelefonnal együttműködve
Az okoseszközökkel használható, mindig bekapcsolt, Bluetooth Low Energy v5 csatlakozás révén a képeket az elkészülésükkor automatikusan egy telefonra vagy táblagépre továbbítja a rendszer. Továbbítsd őket gyorsan ügyfeleidnek vagy oszd meg őket online a követőiddel.Mobile File Transfer alkalmazásunk segítségével FTP-kiszolgálókra is továbbíthatod képeidet, amikor nincs elérhető Wi-Fi-hálózat. Android és iOS eszköz esetében is elég csak Wi-Fi-vel vagy USB-kábelt csatlakoztatni a feltöltés elindításához. A képek megjelölhetők és metaadatsablonok is alkalmazhatók – ez is egy olyan dolog, amellyel az EOS R3 segít, hogy versenytársaid előtt járhass.A Camera Connect alkalmazás mostantól további funkciókat kínál fényképezőgéped készülékszoftverének alkalmazásból való frissítéséhez, így még könnyebb naprakészen tartani a készüléked.


A profik számára készült

Az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használat igényei és a váratlan események jelentette kihívásoknak.
Legyen homokvihar vagy hirtelen zivatar, az ellenálló, magnéziumötvözet váz ugyanolyan szinten védi a portól és víztől a fényképezőgépet, mint a legendás EOS-1D sorozatunk készülékei. Semmilyen körülmény sem zavarhatja meg a fotózást.

Tökéletesen illeszkedik meglévő rendszeredbe

Az EOS R3 tökéletesen illeszkedik meglévő rendszeredbe, és jól együtt tud működni más tükör nélküli vagy DSLR gépekkel.
Nagy kapacitású LP-E19 akkumulátorral működik – ugyanazzal, amelyik EOS-1DX sorozatú vázakban is megtalálható. Az EF objektívek pontosan az elvárásoknak megfelelően működnek a kiváló minőségű közgyűrűk választékának köszönhetően, amelyek plusz funkciókat adnak hozzá a fényképezőgéphez, úgy mint a vezérlőgyűrű vagy a bepattintható szűrők
Intuitív vezérlésével és ergonomikus kialakításával az EOS R3 három évtized fejlesztésének eredményeként jött létre úgy, hogy közben folyamatosan figyeltük profi fotósaink igényeit. Élvezd a páratlan ergonómiát és a más ismerős, intuitív kezelőfelületet.
EOS R3

Reagáló, testre szabható vezérlőelemek

Az EOS R3 egy professzionális szuperhős. Alakját az EOS-1DX sorozatú fényképezőgépeink ihlették, de kisebb és könnyebb is náluk, miközben a tervezés alapjául a tükör nélküli EOS R rendszer szolgált a kiváló kezelés érdekében.
A fényképezőgép a vezérlőelemek széles választékát kínálja, a többfunkciós vezérlőt és az intelligens vezérlőt pedig ösztönösen megtalálod a hüvelykujjad közelében. A fényképezőgép vázán lévő három, testre szabható tárcsa, valamint az RF foglalatos objektíveken található objektívvezérlő gyűrű segítségével a záridőt, a rekeszértéket, az ISO-érzékenységet és az expozíciókompenzációt is beállíthatod, miközben a gépet a szemedhez tartod. Az azonnali 1,6x-os digitális telekonverter ugyancsak elérhető egyetlen gombnyomással a nagyobb mozgástér érdekében – különösen hasznos a helyszíni képkivágáshoz, és az utófeldolgozás iránti kisebb igény esetén.
Az EOS R3 fényképezőgépet egy négymillió pontos, nagy felbontású változtatható képszögű kijelzővel is ellátták, amely még a legvilágosabb körülmények között is jól látható, gyönyörű képet mutat. Segítségével egyszerűen fotózhatsz a kreatív perspektívákból is. Kettős kártyanyílása révén a képfájlokat és videofelvételeket a széles körben elérhető SD-kártyákra (UHS-II-támogatással) vagy a szupergyors, következő generációs CFexpress adathordozóra is írhatod.

Elektronikus zár használata vakuval

Annak érdekében, hogy segítsünk egyensúlyozni a nappali fény és a vaku világos körülmények között, vagy kimerevíteni a gyorsan mozgó témák fejét, a fényképezőgép elektronikus zárjának használatakor elérhetővé vált a vakuszinkronizálás, amely a Canon Speedlite vakukkal és harmadik fél gyártók vakuival is kompatibilis.
EOS R3

EOS R3EOS R3EOS R3
30 kép/mp-es, kirobbanó sebességUrald a mozgástLáss. Reagálj. Alkalmazkodj
Élvezd az 1/64 000 mp-es záridőt és a 30 kép/mp sorozatfelvételi sebességet párhuzamos AF/AE követéssel.Az EOS R3 fényképezőgéppel 30 kép/mp sebességgel örökítheted meg a legfontosabb pillanatokat, és olyan részleteket is visszaad, amelyek szabad szemmel láthatatlanok.Egyedi „Eye Control” autofókusz technológiánknak köszönhetően az EOS R3 intuitív módon oda fókuszál, ahova nézel.
EOS R3EOS R3EOS R3
Filmezéshez készültProfiknak tervezveBővített csatlakoztatási lehetőségek
Az EOS R3 egy valódi professzionális hibrid, amellyel mozifilmhatású, közvetítésre alkalmas minőségű videót és szenzációs állóképeket is készíthetsz.Az EOS R3 fényképezőgépet arra tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használat igényei és a váratlan események jelentette kihívásoknak.Az EOS R3 vezetékes LAN-csatlakozóaljzata és 2,4/5 GHz-es eszköze segítségével kommunikál a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel a gyors és egyszerű képmegosztás érdekében.

További specifikáció

Fényképek:

CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz CANON EOS R3 váz
GyártóCanon
Felbontás24 megapixel
Teljes pixelszám26,7 millió
Zársebesség min.1/64000 - izzó, izzóelektronika: 30–1/64 000 (1/2-es vagy 1/3-os lépésekben 1/16 000-ig, majd 1-es lépésekben 1/64 000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3,2 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusCFexpress Type B
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
Fehéregyensúly beállításManuális és Automatikus
CsatlakozóUSB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételSorozatfelvétel akár 30 kép/mp sebességgel, vagy 12 kép/mp sebességgel a mechanikus zár használatával, AE- és AF-követéssel
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
TartozékAkkumulátor
Akkumulátor töltő
Hordszíj
SzínFekete
KiszerelésCsak váz
GaranciaGarancialeveles 1 év
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

Ehhez a termékhez nem tartozik hitelkalkulátor!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Canon EOS R váz
  • - Csepp, por és ütésálló: Igen
669 889 Ft
MILC cserélhető objektíves
CANON EOS R5 váz
  • - Teljes pixelszám: 47,1 millió
1 999 899 Ft
MILC cserélhető objektíves
Canon EOS R6 váz
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 065 491 Ft

Akciós termékek


Objektív
Panasonic Lumix S 24mm f/1,8
  • - Típus: Fix-objektív
  • - Szerkezet: 9 csoport, 12 tag
299 900 Ft
Kompakt fényképezőgép tok
Manfrotto Piccolo 1 fekete
  • - Típus: Fényképezőgéptok
2 475 Ft
Objektív
Tamron 17-70mm f/2.8 Di lll-A VC RXD (Sony E)
  • - Típus: Zoom-objektív
  • - Szerkezet: 12 csoport, 16 tag
279 900 Ft
Kérem várjon!