Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Videótechnika / Akciókamera / DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Gyártói cikkszám: CP.OS.00000220.01

Akciókamera

graystargraystargraystargraystargraystarRendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

148 700 Ft
nettó: 117 087 Ft

darabot Kosárba
285

4K/120fps és szuperszéles látószög | HorizonSteady | Ellenáll a hidegnek, hosszú élettartamú | Gyorskioldós függőleges rögzítés | 16 m-ig vízálló | Két érintőképernyő

Akadályok nélkül


Bármilyen kalandról legyen is szó, az Osmo Action 3 előtt nincs akadály. [1] Gyorskioldós megoldásának köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is egyszerűen rögzíthető, az elülső és a hátoldali színes érintőképernyővel pedig a paraméterek és a lejátszás egyaránt könnyedén vezérelhető. A hidegnek jól ellenálló kialakítás, az akkumulátor élettartama és a vízálló képesség miatt keresve sem talál jobb eszközt az akciófelvételek készítéséhez.

4K/120fps akciókamera


Bármelyik pillanatból válhat nagyjelenet. Filmezzen akár 4K/120fps [4] minőségben, és rögzítse élményeit dinamikus, hihetetlenül egyenletes, részletgazdag videókon.

155°-os szuperszéles látószög


A lehetőségeknek csak a csillagos ég szab határt. A szuperszéles látószög minden jelenetet vonzóbbá, magával ragadóbbá és emlékezetesebbé tesz.

Kalibrálható színhőmérséklet


Tapasztalja meg a valósághű színeket. Az Action 3 színhőmérséklet-érzékelője a pontos színek érdekében intelligens módon beállítja a fehéregyensúlyt és az autoexpozíciót (AE) még bonyolult fényviszonyok között is, például könnyűbúvárkodás vagy szabadtüdős merülés közben, mélyen a felszín alatt.

10 bites színmélység


Élvezze a gazdagabb színrészleteket, és a nagyobb rugalmasságot a fényelés során. A kamera 10 bites színmélységet nyújt, amely több mint egymilliárd színt képes rögzíteni, természetesebb színátmeneteket biztosítva és több részletet megőrizve az utómunkához.

4K HDR


Rögzítse stabilan a csúcsfényes-árnyékos részleteket. A HDR videó képes visszaállítani a csúcsfényes és árnyékos részleteket, és a 10 bites színmélység mód alapértelmezés szerint engedélyezve van. Még nagy kontrasztú jelenetek esetén is, mint például napkelte és naplemente, a kamera továbbra is tud 4K felvételt készíteni természetes megvilágítású átmenetekkel és gazdag színrészletekkel. Engedélyezhet egy stabilizációs módot is, amellyel hatékonyan kiküszöbölheti a kamera rázkódását, megtartva a mozgásban lévő kép részleteit.

Biztonságos és hatékony


Erős ütésállóság a magabiztos csatlakozások érdekében. [5] Az Action 3 innovatív gyorskioldós megoldása egy erős mágnes és egy további pozicionáló rögzítő kombinációjával még nagyobb ütésállóságot biztosít. Jöhetnek a mozgalmas jelenetek! [5] Könnyen levehető, és rugalmasan lehet rögzítési helyet váltani vagy kiegészítőt cserélni.

Akár függőleges helyzetben


Szerelje fel úgy, ahogyan szeretné. A vízszintes-függőleges védőkeret lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt átváltsa a kamera helyzetét, és függőleges tájolásban filmezhet. Csak vegye le, fordítsa el, és rögzítse vissza.

Ne féljen a zimankótól: –20 °C-ig semmi gond.


Csak nem ijedünk meg egy kis hidegtől! Folyamatosan filmezhet akár 150 percen át akár –20 °C-os hidegben is. [6] Az Action 3 nemcsak elviseli a hideget, de egyenesen élvezi.

160 perces, meghosszabbított akkumulátor-élettartam


Az akkumulátor addig bírja, amíg Ön. Az akkumulátor kapacitásának határait az Action 3 modellen még tovább növeltük, így 2,5 órával hosszabb használatot tesz lehetővé. Egyetlen töltéssel teljes kalandokat örökíthet meg.

Gyorstöltés


Nincs több toporgás a töltő mellett. Az Action 3 az első akciókamera, amely tervezésénél fogva támogatja a gyorstöltési technológiát. Mindössze 18 perc alatt 80%-ra tölthető fel, [8] ami körülbelül két órányi forgatáshoz elegendő. [8]

Egy igazán átfogó stabilizáló rendszer


RockSteady 3.0

A RockSteady elektronikus képstabilizátor legújabb verziójának lelke egy új generációs, intelligens stabilizációs algoritmus, amely képes hatékonyan kiküszöbölni a kamera bármilyen irányú rázkódását. Támogatja az akár 4K/120fps minőségű felvételek készítését is, miközben stabil és magával ragadó első személyű látványélményt nyújt.

HorizonSteady

Ez az intelligens stabilizáló funkció segít kiküszöbölni a kamera bármilyen irányú rázkódását, és vízszintesen is képes korrigálni a dőlést bármilyen szögben. Ez azt jelenti, hogy a felvételek mindig stabilan vízszintes helyzetűek maradnak, még erős rázkódások és 360°-os forgások esetén is. Emellett aktiválhatja a HorizonBalancing funkciót, amely ±45°-on belül vízszintesen korrigálja a dőlést, és támogatja a stabil 4K/60fps videók rögzítését.

Gondtalan filmezés


16 m-ig vízálló

Hatoljon mélyebbre. A kameraházat úgy tervezték, hogy akár 16 méteres vízmélységben is optimálisan használható legyen, így további tartozékok nélkül is lenyűgöző felvételeket készít a víz alatti kalandokról.

Nagy szilárdságú üveg

Ejtésálló, víztaszító. Az elülső és a hátsó képernyő, valamint az objektívvédő burkolat nagy szilárdságú Gorilla Glass üvegből készült, amely nemcsak kopás- és karcálló, de 1,5 méteres ejtésállósággal is rendelkezik. [5] Ezenkívül a kamera ezen a három helyen víztaszító bevonattal rendelkezik, [9] amely gyorsan lepergeti a vizet anélkül, hogy a képminőséget befolyásolná.

Jellemzők, amelyeknek van értelme


Kettős érintőképernyő

Az elülső kijelző is érintőképernyő. Az elülső képernyő kényelmesen használható vlogoláshoz és a szelfik komponálásához, és támogatja az általánosan használt érintésvezérlési funkciókat. Nem kell többé a paraméterek beállításához, üzemmódváltáshoz vagy videolejátszáshoz a kamerát elforgatni.

A vízszintes és függőleges tájolás közötti váltáskor a felhasználói felület a tájolásnak megfelelően módosul. Az érintőképernyők elég érzékenyek ahhoz is, hogy nedves kézzel is könnyen kezelhetőek legyenek.

Hangalapú vezérlés


Hangvisszajelzés

Intuitív vezérlés még akkor is, amikor nem látja a képernyőket. Nyomja meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera hanggal jelzi az aktuális felvételi módot. Még akkor is pontosan kiválaszthatja a kívánt üzemmódot, ha a kamera sisakra vagy más, nehezen látható helyre van felszerelve, így biztos lehet benne, hogy nem marad le a rögzíteni kívánt pillanatról. A felvételi módok listájához akár öt egyéni paraméterkészletet is hozzáadhat.

Hangvezérlés

Távolról, pusztán hanggal vezérelheti kamerát. Az Action 3 ideális az olyan helyzetekben, amikor a keze foglalt. A kamera magas felismerési aránnyal azonosítja a hangutasításokat, így Ön mindvégig az akcióra figyelhet.

Időkód


Igazítsa gyorsan a többkamerás felvételeket. Az Action 3 beépített időkód funkciójának köszönhetően hatékonyan szinkronizálhatja több kamera felvételeit a videófeldolgozó szoftverrel, így időt és erőfeszítést takaríthat meg az utószerkesztés során.

Élénk felvételek, figyelemre méltó hangminőség


Sztereó felvétel

A kivételes hangteljesítmény még magával ragadóbb eredményeket nyújt. A célzottabb és pontosabb hangfelvétel készítése érdekében a kamerán beállítható a vételi irány. Az Action 3 alján található rejtett mikrofon még a szélzajt is kiszűri, így a szeles vagy a gyors mozgásokkal járó jeleneteket is kiváló hangminőséggel rögzíti.

Külső mikrofonok csatlakoztatása

Az Action 3 kompatibilis a DJI Mic mikrofonnal, amely hordozható, könnyen felszerelhető, és akár 250 méteres átviteli távolsággal rendelkezik. [11] Az Action 3 kamerához más külső mikrofonokat is csatlakoztathat egy Type-C-3,5 mm-es kábel segítségével.

Webkamerává alakítható

Az Action 3 a dinamikusabb kommunikációs élmény érdekében webkameraként is használható. Akár online értekezleteken, online órán vagy barátokkal való csevegés közben is könnyedén válthat több perspektíva között, és a még tisztább beszélgetéshez sztereó hangot használhat.

Szerkesztés, megosztás, felfedezés


InvisiStick síeléshez

A DJI Mimo alkalmazás felszabadítja az okostelefon erejét, hogy a legtöbbet hozza ki az Action 3-ból. A felhőalapú számításoknak és az MI- (mesterséges intelligencia-) algoritmusoknak köszönhetően síelés és snowboardozás közben nem kell szelfibotot használnia, és lélegzetelállító, profikat megszégyenítő minőségű felvételeket készíthet.

Wi-Fi Livestream

Az Action 3 támogatja a livestream platformokat, amihez többféle felbontás közül választhat. Élményeit bármikor élő adásban oszthatja meg, és akár rögzítheti is a livestream felvételeket.

Egyszerű csatlakozás, szinkronizálás, videószerkesztés


A LightCut videószerkesztő alkalmazást az Action 3 kamerával való használatra tervezték. Képes intelligens módon kiválasztani a klipeket, és alkalmazni a legmegfelelőbb exkluzív sablont, így megosztásra kész, szerkesztett videókat hoz létre.

Szerkesztés egyetlen érintéssel

A LightCut a gyors és kényelmes előnézet érdekében támogatja a közvetlen kapcsolatot az Action 3 kamerával. A felvétel után csak hagyja, hogy az MI kiválassza a legjobb pillanatokat, és 4K HD videókat állítson össze.

Sablonokkal feltöltve

Számos látványos sablon közül választhat, amelyeket gyors mozgású felvételekhez terveztek. Akár kerékpározásról, snowboardozásról vagy búvárkodásról van szó, az optimális vágások máris a keze ügyében vannak.

A készlet tartalma


1 db Osmo Action 3
1 db Osmo Action 3 extrém akkumulátor
1 db Osmo Action 3 vízszintes-függőleges védőkeret
2 db Osmo Action 3 gumi objektívvédő
1 db Osmo Action 3 gyorskioldó adapterrögzítő
1 db Osmo lapos öntapadó alap
1 db Osmo zárócsavar
1 db Type-C to Type-C PD kábel
2 db DJI Logo matrica

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

DJI Osmo Action 3 Standard Combo DJI Osmo Action 3 Standard Combo DJI Osmo Action 3 Standard Combo DJI Osmo Action 3 Standard Combo DJI Osmo Action 3 Standard Combo
GyártóDJI
Súly145 g
Vízállóság tok nélkül16 m
Vízállóság tokkal60 m
Látómező155 °
Rekeszértékf/2.8
Támogatott videóformátumokHEVC
Támogatott videotömörítésekH.264
Állóképfelbontás12 megapixel
KijelzőIgen
Vezeték nélküli csatlakozásokBluetooth
Wi-Fi
Akkumulátor kapacitása1770 mAh
Garancia12 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Mobiltelefon
Apple iPhone 13 256GB Csillagfény
  • - Kijelző méret: 6.1 "
  • - Kijelző felbontás: 2532 x 1170 pixel
430 159 Ft
Számítógépház
Fractal Design Torrent - White RGB TG Clear
  • - ATX szabvány: ATX, Extended ATX, Micro-ATX, Mini-ITX, SSI CEB, SSI EEB
  • - Táp: Nem
96 900 Ft

Akciós termékek


Mobiltelefon
Apple iPhone 13 256GB Csillagfény
  • - Kijelző méret: 6.1 "
  • - Kijelző felbontás: 2532 x 1170 pixel
430 159 Ft
Számítógépház
Fractal Design Torrent - White RGB TG Clear
  • - ATX szabvány: ATX, Extended ATX, Micro-ATX, Mini-ITX, SSI CEB, SSI EEB
  • - Táp: Nem
96 900 Ft
Kérem várjon!