Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Videótechnika / Stabilizátor / DJI RS 3 Pro Combo

DJI RS 3 Pro Combo

DJI RS 3 Pro Combo

Gyártói cikkszám: CP.RN.00000218.01

Stabilizátor

graystargraystargraystargraystargraystarRendelésre

Pontos információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

492 900 Ft
nettó: 388 110 Ft

darabot Kosárba
2811

Ez a kombó tartalmaz még Ronin Image Transmittert, fókuszmotort (2022), alsó gyorskioldó lemezt (hosszabbított) és egyéb tartozékokat (lásd lent).

Valósíts meg mindent!


A Ronin sorozat erőteljes funkcióit kibővítve a DJI RS 3 Pro egy fejlett, átfogó kamerabővítő platform, amely páratlan felvételi lehetőségekkel ruházza fel a videósokat és összehangolt forgatási megoldásokat kínál a professzionális stábok számára. A DJI RS 3 Pro segítségével minden megvalósítható!

PRO-GRADE KIALAKÍTÁS

Nehéz eszközök kezelése


Az RS 3 Pro meghosszabbított szénszálas tengelykarokat használ, hogy nagyobb egyensúlyozási helyet biztosítson a professzionális kamerák számára, így tökéletesen illeszkedik az olyan kamerákhoz, mint a Sony FX6 vagy a Canon C70 24-70mm F2.8 objektívvel, kibővítve a kreatív lehetőségeket.

Az új, meghosszabbított alsó gyorskioldó talp[1] stabilabb kamerafogást biztosít, és segítségével kényelmesen szerelhető fel ú objektívtartó, a még biztonságosabb beállítások érdekében.

Az egyensúlyozás megkönnyítése érdekében a dőléstengelyhez egy finomhangoló is kapcsolódik, amellyel a kamera előre vagy hátrafelé történő mozgatása pontosabb, akár milliméteres pontossággal is elvégezhető. A teflon® -bevonatú alkatrészekkel az RS 3 Pro kiegyensúlyozása kisebb súrlódással és kisebb ellenállással végezhető, még nehéz kamerák felszerelésekor is.

Automatizált tengelyzárak


Az RS 3 Pro lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzákezdj a munkához, és soha egy pillanatot se szalassz el. Egyszerűen nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot, és a három tengely zárai automatikusan feloldanak, így másodperceken belül elkezdheted a forgatást. Nyomd meg egyszer a bekapcsológombot, és a tengelyek automatikusan zárolódnak és alvó üzemmódba lépnek. Nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot, és az RS 3 Pro automatikusan összecsukódik és berögzíti a tengelyeit.

Nagy kapacitású hasznos terhek


Az RS 3 Pro optimalizált szerkezeti kialakítása biztosítja, hogy a súlya az RS 2-vel azonos marad, mindössze 1,5 kg (beleértve a gimbalt, az akkumulátor markolatot és a kétrétegű gyorskioldó lemezeket), míg a teherbírása robusztus 4,5 kg, ami hatalmas kapacitást biztosít egy könnyű testben.

Vezeték nélküli kameravezérlés


A Dual-Mode Bluetooth technológiával felszerelt RS 3 Pro hatékony és megbízható vezeték nélküli kameravezérlést tesz lehetővé.[2] A kezdeti Bluetooth párosítás után a stabilizátoron található felvétel gomb egyszerű megnyomásával vezérelheted a videó- és fényképfelvételt. A korábban párosított fényképezőgép automatikusan újracsatlakozik, így időt takaríthatsz meg minden további használat során.

Azonnali üzemmódváltás


Az új Gimbal Mode kapcsoló egyszerű elcsúsztatásával válthatsz a Pan follow, Pan and Tilt follow és FPV módok között. Az FPV üzemmód kiválasztása is testre szabható 3D Roll 360, Portrait vagy Custom módozatokban, így a tökéletes beállítást követően gyorsan elkezdheted a munkát.

A nagyobb jobb


A nagyméretű, beépített 1,8 hüvelykes, színes OLED érintőképernyő 28%-kal növeli a képernyő méretét az RS 2-hez képest, így hihetetlenül kényelmes a paraméterek beállításához, a felvételek állapotának ellenőrzéséhez és a követett témák kiválasztásához.[3] Az újratervezett felhasználói felülettel pedig minden beállítás intuitívabb és pontosabb. Az OLED-képernyő emellett nagyobb fényerőt biztosít, mint az RS 2 LCD-képernyője, így alacsonyabb energiafogyasztás mellett jobb a kültéri megjelenítés.

PRO-GRADE STABILIZÁLÁS

Elegáns szénszálas szerkezet


Az RS 3 Pro karjai rétegelt, vágatlan szénszálas lemezekből készülnek, akárcsak a Ronin 2. Ezáltal könnyebb és erősebb, mint az RS 2-nél használt, illesztett szénszálas anyag, ami növeli a merevséget és csökkenti a súlyt, hogy még a próbára tevő forgatási környezetekkel is megbirkózzon.

Az RS stabilizáció következő evolúciója


Az RS stabilizációs algoritmusok harmadik generációjával az RS 3 Pro jelentősen megnövelt stabilitást biztosít minden felhasználási helyzetben. A laboratóriumi mintavételi adatok azt mutatják, hogy az RS 3 Pro 20%-kal nagyobb stabilitást biztosít az RS 2-höz képest, így könnyedén kezeli az alacsony szögű felvételeket, a futó mozgást vagy a magas és alacsony pozíciók közötti váltást.

Szupersima eredmények elérése


Ha a SuperSmooth mód be van kapcsolva, az RS 3 Pro növeli a motor nyomatékát, hogy tovább javítsa a stabilizálást, még stabilabb felvételeket biztosítva gyorsan mozgó helyzetekben vagy 100 mm-es gyújtótávolságú objektívek használata esetén is.

PRO-GRADE FÓKUSZÁLÁS

LiDAR támogatás


A fókuszálás megkönnyítése érdekében a Ronin 4D LiDAR fókuszálási technológiáját alkalmazza az RS 3 Pro. Az új LiDAR távolságmérő (RS) 43 200 távolságmérő pontot képes kivetíteni 14 méteres távolságon belül.[4]

A beépített kamera 30 mm-es egyenértékű gyújtótávolsággal és 70°-os széles látószöggel rendelkezik, ami a legtöbb forgatókönyv fókuszálási igényeit kielégíti.

A hagyományos fókuszálási technológiával összehasonlítva a LiDAR fókuszáló rendszernek nem kell a tárgy felszíni textúrájára támaszkodnia. Ez különösen hasznos gyenge megvilágítású környezetben vagy bonyolult, több témát tartalmazó helyzetekben, és kivételesen stabil fókuszt eredményez.

Támogatja a széles és a spot módot is. Széles módban a távolságmérő automatikusan felismeri a témát és követi a fókuszt. Spot módban a felhasználók manuálisan jelölhetik ki a témát a fókuszáláshoz.

Teljesen új Focus motor


A következő generációs DJI RS Focus Motor (2022) háromszor erősebb nyomatékot biztosít (akár 1 N-m) és 50%-kal csökkenti a hallható zajt. Ez simább fókuszálási élményt biztosít, és csökkenti a hangfelvételre gyakorolt hatást. Emellett gyorskioldó szerkezetet alkalmaz, így szerszámok nélkül is könnyen összeszerelhető a gyorsabb használat érdekében.

Filmes autofókusz


A LiDAR távolságkereső és az új fókuszmotor párosítása lehetővé teszi a filmes autofókuszt manuális objektívek esetén is. A gimbal M gombját egyszer megnyomva gyorsan tudsz váltani a manuális és az autofókusz között.

A kézi objektívek kalibrálása után több objektívkalibrációs profil is tárolható a fókuszmotorban, így a következő használat előtt nem kell ezeket újra kalibrálni. Bizonyos filmes objektívek[5] akár kalibrálás nélkül, közvetlenül is csatlakoztathatók a fókuszmotorhoz.

A felhasználók közvetlenül is csatlakoztathatják a LiDAR távolságkeresőt és a fókuszmotort a kamerához, és a gimbaltól függetlenül is működtethetik, lehetővé téve az autofókuszt kézi objektívek esetén is, külső akkumulátorral.[6]

ActiveTrack Pro


A Ronin sorozat nyomkövetése soha nem volt még ilyen pontos és érzékeny.

A következő generációs ActiveTrack Pro közvetlenül a LiDAR távolságmérőbe épített kameráról tud képeket olvasni, nincs szükség a Ronin Image Transmitterre (korábban Ronin RavenEye Image Transmitter néven ismert). A LiDAR távolságkereső egy saját fejlesztésű chipet is tartalmaz, amely megegyezik a Ronin 4D által használttal, ami több mint 60-szorosára növeli az ActiveTrack Pro számítási teljesítményét a Ronin Image Transmitter ActiveTrack 3.0-hoz képest.

Az ActiveTrack Pro használatakor az RS 3 Pro OLED érintőképernyőjén közvetlenül figyelheted vagy keretezheted a témát.[7] Az élőkép késleltetése mindössze 40 ms-ra csökken, ami 60%-kal alacsonyabb, mint a Ronin transmitteré, így szinte valós követést tesz lehetővé, még akkor is, ha a téma gyorsan mozog. A neurális hálózat gyorsítónak köszönhetően képes azonosítani és követni a témákat, még akkor is, ha azok sokan, vagy esetleg a kamerától távolabb vannak.

PRO-GRADE VIDEÓ ÁTVITEL

Gyors felszerelés


Az RS 3 Pro párosítható a vadonatúj DJI Transmission készülékkel, hogy személyre szabott felvételi megoldást kínáljon. A DJI Video Transmitter közvetlenül az RS 3 Pro-ról táplálható, és kényelmesen rögzíthető az alján a vakupapucson keresztül, további akkumulátor nélkül, csökkentve a kézi beállítás terhét.

Nagy hatótávolságú vezeték nélküli átvitel


Az O3 Pro Video Transmission 6 km[8] videó- és hangátviteli tartományt támogat rendkívül alacsony késleltetéssel, valamint automatikus frekvenciaugrással a 2,4 GHz, 5,8 GHz és DFS sávok között, így a stáb számára lenyűgözően stabil és interferenciamentes távfelügyeleti élményt nyújt.

Koordinált felvételek


A DJI High-Bright Remote Monitor támogatja az 1080p/60fps élőképet és egy adót több vevővel. Vezérlő módban két vevő egyszerre használható az RS 3 Pro gimbal, fókusz és kamera paramétereinek közös vezérlésére, így integrált vételi, felügyeleti és vezérlési élményt nyújt.

PRO-GRADE VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLÉS

Gimbal és fókuszvezérlés[9]


A nagy fényerejű távvezérlő monitor a Ronin 4D kézi markolatokkal, a DJI Master Wheels-szel vagy a DJI Force Pro-val párosítva pontosan képes vezérelni a gimbalt és a fókuszt.

A készülék beépített giroszkópos érzékelővel is rendelkezik, amely a távoli monitort további tartozékok nélkül önálló mozgásvezérlővé alakíthatja az RS 3 Pro számára, hogy bonyolultabb kameramozgásokra is képes legyen mozgó járműről vagy jib-ről.

Zökkenőmentes vezeték nélküli kameravezérlés


Ha az RS 3 Pro-t olyan hordozókra szerelik, mint például egy jib, egy kábeles kamera vagy egy jármű tapadókorongos tartója, a Mirror Control üzemmód a forgatás bármely pontjáról zökkenőmentes vezeték nélküli vezérlést tesz lehetővé. Ez az üzemmód lehetővé teszi a Sony tükör nélküli fényképezőgépek alapvető menüműveleteinek közvetlen vezérlését[5] egy távoli monitoron keresztül, mindezt anélkül, hogy le kellene szerelned hozzá a fényképezőgépet.

PRO-GRADE ÖKOSZISZTÉMA

Kiterjedt bővíthetőség


A kettős RSA/NATO porttal és egy akkumulátor porttal az RS 3 Pro különböző kiegészítőkhöz csatlakoztatható, mint például a Twist Grip Dual Handle, a Tethered Control Handle és az új DJI Briefcase Handle, hogy rugalmasan megfeleljen a különböző felvételi követelményeknek.

Megoldások minden forgatókönyvhöz


A DJI RS SDK protokoll segítségével a harmadik fél gyártók és az egyéni fejlesztők mostantól testreszabott megoldásokat hozhatnak létre az RS 3 Pro számára. Legyen szó mozgó járműről, jib vagy Steadicam segítségével, illetve kábeles kameráról vagy csúszka segítségével történő filmezésről, az RS 3 Pro átfogó forgatási megoldásokat és nagyobb kreatív lehetőségeket kínál.

Ronin képátvivő[10]


Az RS 3 Pro két hivatalos videoátviteli megoldást támogat. A DJI Transmission mellett a Ronin Image Transmitter HD élőkép közvetítését, távoli gimbal és kamera vezérlést, ActiveTrack 3.0-t, Force Mobile-t és számos más funkciót biztosít, integrált felügyeletet és vezérlést biztosítva a független videósok és a kisebb csapatok számára.

Új aktatáska fogantyú[10]


Az újratervezett aktatáska fogantyú összecsukható a kényelmes tárolás érdekében, és új ergonomikus fogantyúval rendelkezik, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegye a felszerelést és az aktatáska üzemmódra való váltást. A beépített vakupapucs-csatlakozó és az 1/4"-20-as rögzítőfuratokhoz a felvételkészítést segítendő külső monitorok csatlakoztathatók, így az alacsony szögű kameramozgások még intuitívabbá válnak.

Megjegyzések:

1. Csak készlet (Combo) vásárlása esetén elérhető.
2. A támogatott kameramodellekre vonatkozó részletes információkért tekintsd meg a fényképezőgép-kompatibilitási listát.
3. A LiDAR távolságmérővel (RS) vagy a Ronin képátvivővel való használathoz szükséges.
4. Erős fények nélküli környezetben teszteltük. Normál felvételi körülmények között az emberi tárgyak észlelési távolsága 7 méter.
5. A támogatott kameramodellekkel kapcsolatos részletes információkért tekintsd meg a specifikációs lapot.
6. A manuális objektívek kalibrálása továbbra is szükséges, ha az RS 3 Pro-val használod.
7. Csak világos környezetben alkalmazható, megkülönböztethető jellemzőkkel és/vagy felületi textúrával rendelkező tárgyakkal.
8. FCC-megfelelőséggel, standard, interferenciamentes környezetben, vezérlési üzemmódban mérve.
9. A High-Bright Remote Monitor, a Ronin 4D kézi markolat, a DJI Master Wheels és a DJI Force Pro külön vásárolható meg.
10. Készletvásárlással vagy külön megvásárolható.

A Combo készlet kiegészítő tartozékai


Alsó gyorskioldó lap (bővített)
Telefontartó
Fókuszmotor (2022)
Fókuszmotor kombinált készlet rúdra rögzítéshez
Fókusztárcsa-pánt
Ronin Image Transmitter
Objektívrögzítő pánt
USB-C tápkábel (20 cm)
Mini-HDMI to HDMI kábel (20 cm)
Mini-HDMI to Mini-HDMI kábel (20 cm)
Mini-HDMI to Micro-HDMI kábel (20 cm)
Tépőzáras pántok (3 db)

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo DJI RS 3 Pro Combo
GyártóDJI
VálltámaszNincs
Fókusz követésNem
MellényNincs
LCD csatlakoztatásNem
KivitelElektronikus
Garancia24 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Stabilizátor
DJI RS 2
  319 900 Ft

  Akciós termékek


  Kábel
  Delock USB 2.0-A apa > USB 2.0-B apa 1m
  • - Csatlakozó típus: USB 2.0 Type-B
  • - Méret: 1 m
  3 626 Ft
  Kérem várjon!