Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Középformátumú fényképezőgép / Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR

A FUJIFILM Válalat (elnök: Teiichi Goto) örömmel jelenti be, hogy a “FUJIFILM GFX50S II” (GFX50S II) 2021 szeptember végén jelenik meg a nagy formátumú érzékelővel felszerelt tükör nélküli digitális fényképezőgépek GFX sorozatának legújabb tagjaként.

A GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelője hihetetlen felbontóképességgel büszkélkedhet, amely minden részletet élesen rögzít az egész képkockán. A fényt a pixelre rögzíti, amely 1,7-szer nagyobb, mint egy teljes képkockás érzékelőé, így széles dinamikatartományt és magas jel-zaj arányt ér el. Az így kapott kép mély tónusokat és textúrát reprodukál az árnyékoktól a csúcsfényekig, és minimális zajjal tiszta képet biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. A nagy formátumú érzékelő egyik erőssége, hogy nagyon kis mélységélességre képes. Ezt egészíti ki a GF objektívek élessége, amely kiemeli a fő témát az elmosódott háttérrel szemben, és így még inkább háromdimenziós élességet biztosít.

A fényképezőgépet innovatív módon tervezték, hogy még több úttörő, mobilitást erősítő fejlesztést biztosítson, így a felhasználók a fényképezési területek széles skáláján fedezhetik fel kivételes képminőségét. Integrálja a nagysebességű “X-Processor 4” képfeldolgozó motort és a legújabb algoritmust a megnövelt frissítési sebességű autofókusz rendszerrel, hogy megragadja a döntő helyzeteket. Egy másik erőteljes funkció az öttengelyes, vázba épített képstabilizáló mechanizmus(IBIS), amely akár 6,5 stop képstabilizálást biztosít, a GFX sorozat történetében a legmagasabbat, hogy kompenzálja a fényképezőgép rázkódását kézből történő felvételkészítés során, és minimalizálja a mozgásból adódó elmosódását gyenge fényviszonyok között vagy olyan kültéri beállításoknál, ahol nem lehet állványt használni. Annak ellenére, hogy a fényképezőgép lenyűgöző számú kulcsfontosságú tulajdonságot hordoz magában, mégis kompakt formájú és körülbelül 900 g súlyú. Élvezze a kivételes képminőséget a nagyszerű hordozhatóság mellett, amelyet a GFX50S II full-frame fényképezőgépekkel egyenértékű mérete biztosít. A GFX50S II minden eddiginél közelebb hozza a nagyformátumú képminőség prémium világát a fejlett AF-nek, a nagy teljesítményű vázon belüli képstabilizátornak (IBIS) és a kompakt, könnyű váznak köszönhetően, amely minden tekintetben felülmúlja a hagyományos középformátumú fényképezőgépekét.

A termék jellemzői


(1) Kiváló képminőség az egyedülálló 51,4 megapixeles, nagyméretű érzékelőnek köszönhetően


A GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelővel van felszerelve, amely hihetetlen képfelbontást biztosít a GF objektívvel kombinálva.
A fényképezőgép olyan speciális kialakítást használ, amely kisebb fénygyűjtő mikrolencséket alkalmaz az érzékelőn, hogy szélesebb rést hozzon létre a szomszédos pixelek között, ezáltal növelve a pixelenkénti fényfelbontást, ami további képélességet biztosít.
Az egy pixelre jutó nagyobb fényfelvevő terület kiváló ISO-érzékenységet, dinamikatartományt és tónusosságot eredményez, kontrollálja a fénypontok/árnyékok kivágását, miközben pontos részletességgel közvetíti a téma textúráját, sőt a jelenet hangulatát is meghatározza.
A nagyméretű érzékelő képessége, hogy nagyon sekély mélységélességet produkál, gyönyörűen fókuszon kívülre helyezi a hátteret, ezáltal jobban kiemeli témát, amire a fotós a hangsúlyt akarta fektetni.

(2) A filmszimulációk sokfélesége


A GFX50S II 19 filmszimulációval rendelkezik, köztük a GFX100S bevezetéséhez kifejlesztett “Nosztalgic Neg.”, amelyet magas telítettség és lágy tónus jellemez. Használja a különböző tématípusokhoz és jelenetekhez tervezett Filmszimulációs előbeállításokat, miközben élő nézetben ellenőrizheti, hogy azok hogyan hatnak a végső képre.

(3) Kompakt 5 tengelyes vázon belüli képstabilizátor, amely akár 6,5 stop rázkódáscsökkentést biztosít


 • A GFX50S II öttengelyes képstabilizáló mechanizmussal rendelkezik, amely akár 6,5 stop előnyt*3 biztosít, ami a GFX sorozat történetében a legmagasabb érték. Ezt egy nagy teljesítményű giroszkópos érzékelő és gyorsulásmérő tette lehetővé, amelyek nagy pontossággal képesek érzékelni a mozgásokat. A giroszkópos érzékelőt úgy alakítottuk ki, hogy növeljük érzékelési pontosságát a precíz képstabilizálás érdekében.
 • Ez a fényképezőgép forradalmasítja a hagyományos középformátumú digitális fényképezőgépek használatának módját. Ahelyett, hogy állványra szerelve lassú és óvatos felvételeket készítene, a GFX50S II képstabilizátorral kézből is kiváló képminőséget tud produkálni.

(4) Gyors és nagy pontosságú AF a nagy sebességű feldolgozómotornak és a legújabb algoritmusnak köszönhetően


 • A GFX50S II gyors és nagy pontosságú AF-rendszerét olyan nagy teljesítményű eszközök segítik, mint a nagy formátumú, nagy felbontású érzékelő, a nagy sebességű “X-Processor 4” képfeldolgozó motor és a legújabb algoritmussal működő képstabilizáló mechanizmus. Az AF kontrasztérzékelési folyamata során a beépített nagy teljesítményű képstabilizáló mechanizmus szabályozza az érzékelő mozgási elmosódását, hogy gyorsabbá és pontosabbá tegye az AF teljesítményét, biztosítva a döntő fotólehetőség megörökítését bármilyen körülmények között.
 • A GFX50S II az X-Processzor 4 és a legújabb algoritmus segítségével javítja az AF frissítési sebességét. Ennek eredményeképpen az arc- / szemfelismerésnél pontosabb autofókusz érhető el az előző modellhez képest.*4 A nagyméretű érzékelő sekély mélységélességel történő használata ellenére a fókusz gyors elérésének képessége nagyban segíti a felhasználókat a mozgással készült portrék fényképezésénél.

(5) Innovatív kompakt és könnyű test a fejlett mobilitás érdekében


A kompakt és nagy teljesítményű, vázon belüli képstabilizátor (IBIS) mechanizmus és a záregység használata a különböző eszközök optimalizált elrendezésével kombinálva, egy nagy formátumú fényképezőgéphez képest logikát meghazudtolóan kompakt vázat eredményezett, amely körülbelül 900 g súlyú, 104,2 mm magas és 87,2 mm mély.

A markolatot úgy alakítottuk ki, hogy a fényképezőgép kényelmesen üljön a kézben, biztosítva a kényelmet, jelentősen csökkentve a kéz megerőltetését például nagy zoomobjektív használatakor.

A ház rendkívül merev magnéziumötvözetből készült. A különösen a nagyobb terhelésnek kitett objektívtartó alja körül hozzáadott vastagságnak köszönhetően a fényképezőgép váza rendkívül robosztus lett. A GFX50S II 60 helyen időjárásálló szigetelést is kapott, így por- és nedvességálló, és akár -10 ℃-os hőmérsékleten is képes működni. A fényképezőgép kivételes hordozhatósága minden felvételi helyzetben robusztusságával párosul, hogy kiterjessze az ultra nagy felbontású fényképezés világát.

(6) Könnyű kezelhetőség a zökkenőmentes fotózás élményének érdekében


 • A felső panelen található a sok digitális fényképezőgépre jellemző Mode tárcsa, így a felhasználók a megszokott módon kezelhetik a fényképezőgépet. Hat testreszabható C1 – C6 pozíciót kínál, így a felhasználók az egyes pozíciókhoz rögzíthetik a kiválasztott funkciókat, és gyorsan aktiválhatják azokat a zökkenőmentes fotózás érdekében.
 • A felső panelen található egy választó, amellyel azonnal válthat az állókép és a videó üzemmódok között a további kényelem érdekében.
 • A lapos alakú fókuszkar használata csökkenti a fizikai kényelmetlenséget még hosszabb használat után is. Fokozott érzékenységgel reagál a fókuszpont mozgatásakor, így a felhasználók gyorsan elérhetik a fókuszt a kívánt helyen.
 • A felső panelen található a kiváló láthatósággal rendelkező 1,8 hüvelykes al-LCD-monitor, amely a legfontosabb EXIF-beállításokat, például a zársebességet, a rekesznyílást, az ISO-érzékenységet és az expozíciót jeleníti meg. A kijelzőn további információk jelzik az állóképek készítésekor hátralévő képkockák számát és a hátralévő filmezési időtartamot. A kijelző a további kényelem érdekében testre szabható.
 • A hátlapon egy 3,2 hüvelykes, 100%-os lefedettségű fő LCD-monitor található. Három irányban dönthető, hogy lehetővé tegye a nagy és kis szögben történő fényképezést, amelyhez az elektronikus kereső (EVF) nem használható könnyen.

(7) “Pixel Shift Multi-Shot” funkció a hamis színektől mentes 200MP-es képek rögzítéséhez és létrehozásához


A GFX50S II rendelkezik a Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, amely képes 200MP-es, hamis színmegjelenítéstől mentes képek készítésére. Az a képesség, hogy egy fotótéma színeit, textúráját és még a hangulatát is a legapróbb részletekig visszaadja, tökéletes választássá teszi a fényképezőgépet az archiváláshoz. A nagyméretű műalkotások és történelmi műtárgyak, amelyeket korábban méretük miatt nehéz volt részletesen lefényképezni, pontos részletességgel, peremtől peremig tartó tisztasággal rögzíthetők.

 • Ez a funkció a fényképezőgép IBIS-ét használja a képérzékelő 0,5 képponttal történő eltolásához, hogy 16 RAW képet rögzítsen fokozatosan, és egyetlen digitális negatív (DNG) RAW-fájlba egyesítse őket a “Pixel Shift Combiner” szoftverben, így egy ultra-nagy felbontású 200MP-es képet készít. A magas pixelszám elképesztő tónusosságot és háromdimenziós meghatározottságot eredményez a szélektől a széléig tartó tisztaság érdekében.
 • A képérzékelőt nagy pontossággal eltolták, hogy minden egyes pixel vörös, zöld és kék színben rögzítse a képadatokat, teljesen kiküszöbölve a hamis színeket, és pontos színinformációkkal rögzítve a témát.
 • A funkció beállítható úgy, hogy 51,4 megapixeles, könnyebben kezelhető, hamis színektől mentes képeket készítsen.

Forrás: Fotóshírek.hu

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR
GyártóFujiFilm
Felbontás51,4 megapixel
Szenzor méret43,8 x 32,9 mm
Felhelyezhető objektívekFUJIFILM G mount
Auto fókuszSingle AF / Continuous AF / MF
Zársebesség 1/4000 s
CsatlakozókUSB Type-C, HDMI Micro (Type D), 2 db 3,5mm sztereó (mikrofon + fejhallgató), 2,5mm (távkioldó)
Méret150 x 104,2 x 87,2 mm
Súly900 g
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Középformátumú fényképezőgép
Fujifilm GFX100 váz
 • - Felbontás: 102 megapixel
 • - Zársebesség : 1/4000 s
4 493 000 Ft
Rendszerhűtő
Zalman SF120
 • - Zajszint: 28 dB
 • - Ventilátor méret: 12 cm
9 080 Ft
Billentyűzet
Genius SlimStar Q200
 • - Csatoló felület: Vezetékes – USB
 • - Kiosztás: Magyar
4 534 Ft

Akciós termékek


Állvány
Manfrotto 190XPRO 3 szekciós alu állvány + gömbfej
 • - Típus: Állvány + Állványfej
 • - Méret: 171.5 mm
113 890 Ft
Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 120cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
60 890 Ft
Kérem várjon!