Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Középformátumú fényképezőgép / FUJIFILM GFX50S II Fekete váz

A GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelője hihetetlen felbontóképességgel büszkélkedhet, amely minden részletet élesen rögzít az egész képkockán. A fényt a pixelre rögzíti, amely 1,7-szer nagyobb, mint egy teljes képkockás érzékelőé*2, így széles dinamikatartományt és magas jel-zaj arányt ér el. Az így kapott kép mély tónusokat és textúrát reprodukál az árnyékoktól a csúcsfényekig, és minimális zajjal tiszta képet biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. A nagy formátumú érzékelő egyik erőssége, hogy nagyon kis mélységélességre képes. Ezt egészíti ki a GF objektívek élessége, amely kiemeli a fő témát az elmosódott háttérrel szemben, és így még inkább háromdimenziós élességet biztosít.


A fényképezőgépet innovatív módon tervezték, hogy még több úttörő, mobilitást erősítő fejlesztést biztosítson, így a felhasználók a fényképezési területek széles skáláján fedezhetik fel kivételes képminőségét. Integrálja a nagysebességű "X-Processor 4" képfeldolgozó motort és a legújabb algoritmust a megnövelt frissítési sebességű autofókuszrendszerrel, hogy megragadja a döntő helyzeteket. Egy másik erőteljes funkció az öttengelyes, vázba épített képstabilizáló mechanizmus(IBIS), amely akár 6,5 stop képstabilizálást*3 biztosít, a GFX sorozat történetében a legmagasabbat, hogy kompenzálja a fényképezőgép rázkódását kézből történő felvételkészítés során, és minimalizálja a mozgásból adódó elmosódását gyenge fényviszonyok között vagy olyan kültéri beállításoknál, ahol nem lehet állványt használni. Annak ellenére, hogy a fényképezőgép lenyűgöző számú kulcsfontosságú tulajdonságot hordoz magában, mégis kompakt formájú és körülbelül 900 g súlyú. Élvezze a kivételes képminőséget a nagyszerű hordozhatóság mellett, amelyet a GFX50S II full-frame fényképezőgépekkel egyenértékű mérete biztosít. A GFX50S II minden eddiginél közelebb hozza a nagyformátumú képminőség prémium világát a fejlett AF-nek, a nagy teljesítményű vázon belüli képstabilizátornak (IBIS) és a kompakt, könnyű váznak köszönhetően, amely minden tekintetben felülmúlja a hagyományos középformátumú fényképezőgépekét.


*1 55 mm átmérőjű képérzékelő (43,8 mm x 32,9 mm), amely kb. 1,7-szer nagyobb, mint egy 35 mm-es teljes képméretű érzékelő.
*2 Egy 50 megapixeles full-frame kamerával összehasonlítva
*3 A FUJINON GF63mmF2.8 R WR objektívvel felszerelve

1. A termék neve, megjelenési dátuma és ára

Termék név Megjelenés dátuma Javasolt bruttó fogyasztói ár
FUJIFILM GFX50S II digitális fényképezőgép 2021 szeptember vége 3,999US$
“FUJIFILM GFX50S II”
“GF35-70mmF4.5-5.6 WR”
digitális fényképezőgép + objektíves szett
2021 szeptember vége
4,499US$

2. A termék jellemzői

(1) Kiváló képminőség az egyedülálló 51,4 megapixeles, nagyméretű érzékelőnek köszönhetően
・ A GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelővel van felszerelve, amely hihetetlen képfelbontást biztosít a GF objektívvel kombinálva.
・ A fényképezőgép olyan speciális kialakítást használ, amely kisebb fénygyűjtő mikrolencséket alkalmaz az érzékelőn, hogy szélesebb rést hozzon létre a szomszédos pixelek között, ezáltal növelve a pixelenkénti fényfelbontást, ami további képélességet biztosít.
・ Az egy pixelre jutó nagyobb fényfelvevő terület kiváló ISO-érzékenységet, dinamikatartományt és tónusosságot eredményez, kontrollálja a fénypontok/árnyékok kivágását, miközben pontos részletességgel közvetíti a téma textúráját, sőt a jelenet hangulatát is meghatározza.
・ A nagyméretű érzékelő képessége, hogy nagyon sekély mélységélességet produkál, gyönyörűen fókuszon kívülre helyezi a hátteret, ezáltal jobban kiemeli témát, amire a fotós a hangsúlyt akarta fektetni.

(2) A filmszimulációk sokfélesége

A GFX50S II 19 filmszimulációval rendelkezik, köztük a GFX100S bevezetéséhez kifejlesztett "Nosztalgic Neg.", amelyet magas telítettség és lágy tónus jellemez. Használja a különböző tématípusokhoz és jelenetekhez tervezett Filmszimulációs előbeállításokat, miközben élő nézetben ellenőrizheti, hogy azok hogyan hatnak a végső képre.

(3) Kompakt 5 tengelyes vázon belüli képstabilizátor, amely akár 6,5 stop rázkódáscsökkentést biztosít

・ A GFX50S II öttengelyes képstabilizáló mechanizmussal rendelkezik, amely akár 6,5 stop előnyt*3 biztosít, ami a GFX sorozat történetében a legmagasabb érték. Ezt egy nagy teljesítményű giroszkópos érzékelő és gyorsulásmérő tette lehetővé, amelyek nagy pontossággal képesek érzékelni a mozgásokat. A giroszkópos érzékelőt úgy alakítottuk ki, hogy növeljük érzékelési pontosságát a precíz képstabilizálás érdekében.
・ Ez a fényképezőgép forradalmasítja a hagyományos középformátumú digitális fényképezőgépek használatának módját. Ahelyett, hogy állványra szerelve lassú és óvatos felvételeket készítene, a GFX50S II képstabilizátorral kézből is kiváló képminőséget tud produkálni.

(4) Gyors és nagy pontosságú AF a nagy sebességű feldolgozómotornak és a legújabb algoritmusnak köszönhetően
・ A GFX50S II gyors és nagy pontosságú AF-rendszerét olyan nagy teljesítményű eszközök segítik, mint a nagy formátumú, nagy felbontású érzékelő, a nagy sebességű "X-Processor 4" képfeldolgozó motor és a legújabb algoritmussal működő képstabilizáló mechanizmus. Az AF kontrasztérzékelési folyamata során a beépített nagy teljesítményű képstabilizáló mechanizmus szabályozza az érzékelő mozgási elmosódását, hogy gyorsabbá és pontosabbá tegye az AF teljesítményét, biztosítva a döntő fotólehetőség megörökítését bármilyen körülmények között.
・ A GFX50S II az X-Processzor 4 és a legújabb algoritmus segítségével javítja az AF frissítési sebességét. Ennek eredményeképpen az arc- / szemfelismerésnél pontosabb autofókusz érhető el az előző modellhez képest.*4 A nagyméretű érzékelő sekély mélységélességel történő használata ellenére a fókusz gyors elérésének képessége nagyban segíti a felhasználókat a mozgással készült portrék fényképezésénél.
*4 FUJIFILM GFX 50S

(5) Innovatív kompakt és könnyű test a fejlett mobilitás érdekében

A kompakt és nagy teljesítményű, vázon belüli képstabilizátor (IBIS) mechanizmus és a záregység használata a különböző eszközök optimalizált elrendezésével kombinálva, egy nagy formátumú fényképezőgéphez képest logikát meghazudtolóan kompakt vázat eredményezett, amely körülbelül 900 g súlyú, 104,2 mm magas és 87,2 mm mély.

・ A markolatot úgy alakítottuk ki, hogy a fényképezőgép kényelmesen üljön a kézben, biztosítva a kényelmet, jelentősen csökkentve a kéz megerőltetését például nagy zoomobjektív használatakor.
・ A ház rendkívül merev magnéziumötvözetből készült. A különösen a nagyobb terhelésnek kitett objektívtartó alja körül hozzáadott vastagságnak köszönhetően a fényképezőgép váza rendkívül robosztus lett. A GFX50S II 60 helyen időjárásálló szigetelést is kapott, így por- és nedvességálló, és akár -10 ℃-os hőmérsékleten is képes működni. A fényképezőgép kivételes hordozhatósága minden felvételi helyzetben robusztusságával párosul, hogy kiterjessze az ultra nagy felbontású fényképezés világát.

(6) Könnyű kezelhetőség a zökkenőmentes fotózás élményének érdekében

・ A felső panelen található a sok digitális fényképezőgépre jellemző Mode tárcsa, így a felhasználók a megszokott módon kezelhetik a fényképezőgépet. Hat testreszabható C1 - C6 pozíciót kínál, így a felhasználók az egyes pozíciókhoz rögzíthetik a kiválasztott funkciókat, és gyorsan aktiválhatják azokat a zökkenőmentes fotózás érdekében.
・ A felső panelen található egy választó, amellyel azonnal válthat az állókép és a videó üzemmódok között a további kényelem érdekében.
・ A lapos alakú fókuszkar használata csökkenti a fizikai kényelmetlenséget még hosszabb használat után is. Fokozott érzékenységgel reagál a fókuszpont mozgatásakor, így a felhasználók gyorsan elérhetik a fókuszt a kívánt helyen.
・ A felső panelen található a kiváló láthatósággal rendelkező 1,8 hüvelykes al-LCD-monitor, amely a legfontosabb EXIF-beállításokat, például a zársebességet, a rekesznyílást, az ISO-érzékenységet és az expozíciót jeleníti meg. A kijelzőn további információk jelzik az állóképek készítésekor hátralévő képkockák számát és a hátralévő filmezési időtartamot. A kijelző a további kényelem érdekében testre szabható.
・ A hátlapon egy 3,2 hüvelykes, 100%-os lefedettségű fő LCD-monitor található. Három irányban dönthető, hogy lehetővé tegye a nagy és kis szögben történő fényképezést, amelyhez az elektronikus kereső (EVF) nem használható könnyen.

(7) "Pixel Shift Multi-Shot" funkció a hamis színektől mentes 200MP-es képek rögzítéséhez és létrehozásához

A GFX50S II rendelkezik a Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, amely képes 200MP-es, hamis színmegjelenítéstől mentes képek készítésére. Az a képesség, hogy egy fotótéma színeit, textúráját és még a hangulatát is a legapróbb részletekig visszaadja, tökéletes választássá teszi a fényképezőgépet az archiváláshoz. A nagyméretű műalkotások és történelmi műtárgyak, amelyeket korábban méretük miatt nehéz volt részletesen lefényképezni, pontos részletességgel, peremtől peremig tartó tisztasággal rögzíthetők.

・ Ez a funkció a fényképezőgép IBIS-ét használja a képérzékelő 0,5 képponttal történő eltolásához, hogy 16 RAW képet rögzítsen fokozatosan, és egyetlen digitális negatív (DNG) RAW-fájlba egyesítse őket a "Pixel Shift Combiner" szoftverben, így egy ultra-nagy felbontású 200MP-es képet készít. A magas pixelszám elképesztő tónusosságot és háromdimenziós meghatározottságot eredményez a szélektől a széléig tartó tisztaság érdekében.
・ A képérzékelőt nagy pontossággal eltolták, hogy minden egyes pixel vörös, zöld és kék színben rögzítse a képadatokat, teljesen kiküszöbölve a hamis színeket, és pontos színinformációkkal rögzítve a témát.
・ A funkció beállítható úgy, hogy 51,4 megapixeles, könnyebben kezelhető, hamis színektől mentes képeket készítsen.

További specifikáció

Fényképek:

FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz FUJIFILM GFX50S II Fekete váz
GyártóFujiFilm
Felbontás50 megapixel
Szenzor méret43.8×32.9 mm
Felhelyezhető objektívekFujifilm GF
CsatlakozókUSB-C
Méret149.9 x 104.1 x 86.4 mm
Súly900 g
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Középformátumú fényképezőgép
FUJIFILM GFX100S váz
  • - Felbontás: 102 megapixel
  • - Fénymérés: Átlag, Automata, Spot
2 450 000 Ft
Középformátumú fényképezőgép
Fujifilm GFX50S II + GF35-70mmF4.5-5.6 WR
  • - Felbontás: 51,4 megapixel
  • - Zársebesség : 1/4000 s
1 838 000 Ft
Kábel
Delock USB 2.0-A apa > USB 2.0-B apa 1m
  • - Csatlakozó típus: USB 2.0 Type-B
  • - Méret: 1 m
3 626 Ft
Kérem várjon!