Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Tükörreflexes fényképezőgép / Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit

Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit

Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit

Gyártói cikkszám: VBA560K001

Tükörreflexes fényképezőgép

graystargraystargraystargraystargraystar

- Valós pixelszám: 25,28 millió
- Érzékelő típusa: CMOS
- Wi-fi: Igen


949 900 Ft
nettó: 747 953 Ft

darabot Kosárba
753

Rendelésre

Az a szabály, hogy nincs szabály


Ne hagyja, hogy bármi Ön és az elképzelései közé álljon. A D780 mindent megad, amit egy professzionális szintű DSLR-géptől elvár – és még többet is. Tiszta kép. Hosszú akkumulátor-üzemidő. Strapabíró kialakítás. Plusz két gyors, megbízható AF-rendszer, lenyűgöző követés, széles ISO-tartomány és még sok más. Spontán vagy beállított. Állókép vagy videó. Ez a teljes képes DSLR bátran kreatív.

 • TELJES KÉPMÉRET
 • 12 KÉP/MP
 • OPTIKAI KERESŐ
 • HOSSZÚ ÜZEMIDŐ
 • F-BAJONETT

Egy DSLR, két AF-rendszer

Üdvözöljük a rugalmasság új szintjén. A teljes képméretű D780 egy gyors, külön erre a célra tervezett hibrid-AF rendszert kínál az élő nézetben történő fényképezéséhez, valamint egy gyors, megbízható fázisérzékelő AF-rendszert biztosít a kereső használatához. Élő nézetben a rendkívül pontos AF-rendszer 273, az érzékelőn lévő AF-pontot kínál, valamint szemérzékelő AF-funkciót biztosít. A keresővel történő fényképezés során kihasználhatja a Nikon nagy teljesítményű, 51 pontos, csúcskategóriás témakövetési képességgel rendelkező AF-rendszerét.

AF használata a keresővel történő fényképezéskor


A 51 pontos fázisérzékelő AF-rendszer akár –3 Fé-et elérő érzékenységgel teljesít, a nagy fényerejű optikai kereső pedig lehetővé teszi a fotózni kívánt események éles, valós időben történő megtekintését. A témákat még gyenge fényben is villámgyorsan követheti.

Mindig pontos követés


A keresővel történő fényképezés során a 51 pontos AF-rendszer segítségével azonnal alkalmazkodhat, és gyorsan válthat a fejlett AF-módok között. Használja ki a Csoportos AF-mező mód által nyújtott gyors témabemérést és lenyűgöző háttér-elkülönítést.

AF használata élő nézetben


Élő nézetben történő fotózáskor a 273 pontos hibrid AF-rendszer a kép kb. 90%-át fedi le vízszintesen és kb. 90%-át függőlegesen. A dönthető monitorral több szögből fotózhat, emellett érintéses kioldást és AF-funkciót is kínál.

Éles bármilyen fényben


A 273 pontos hibrid AF-rendszer -4 Fé-et elérő érzékenységgel teljesít f/2 vagy nagyobb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor. Az igazán sötét jelenetekhez aktiválhatja a gyenge fényviszonyok mellett használható Kevés fényű AF funkciót, mellyel egészen -6 Fé értékig lemehet az automatikus expozícióval.

Kapja el a pillantásokat


Élő nézetben a gyors és intelligens hibrid AF-rendszer a Szemérzékelő AF-funkcióval rögzíti a fókuszt az alany szemén – és ott is tartja. Akár egyedül, akár tömegben van. A választógombbal kiválaszthatja, hogy melyik szemre szeretné állítani az élességet, és a fényképezőgép akkor is megtartja az élességet, ha a fotóalany folyamatos mozgásban van.

Mutassa meg a legfontosabb pillanatokat

Használja ki az akár 7 kép/mp-e sorozatfelvételi sebességet AF/AE használatával a keresővel történő fényképezés során. Akár 12 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket a néma, élő nézetes fotózási módban. Teljes felbontású képeket készíthet még RAW-formátumú fényképezéskor is.

Ultranagy sebességű sorozatfelvétel

Szeretné megmutatni a mozgást felépítő mozdulatokat? Fotózzon élő nézetben, és akár 120 kép/mp sebességgel is készíthet Full HD felbontású (2 megapixeles) állóképeket. Vagy akár 30 kép/mp sebességgel készíthet 4K/UHD felbontású (8 megapixeles) állóképeket.

Soha ne hagyja abba


Ha semmi sem gátolja, szabadon alkothat. A hatékony időjárásálló tömítés és a strapabíró magnéziumötvözet váz gondoskodik arról, hogy a D780 mindenhol megállja a helyét. A két kártyahelyre UHS-II SD-kártyákat helyezhet, amelyek könnyedén megbirkóznak a fényképezőgép nagy sorozatfelvételi sebességével, és segítenek, hogy soha ne teljen meg a puffer. A mély markolat és a hosszú üzemidő fontossága a hosszabb használat esetén mutatkozik meg igazán.

Alkalmazkodás

A legfontosabb beállítások az érintőképernyő vagy a vezérlőtárcsa használatával gyorsan módosíthatók. Kézi élességállítás esetén a fényképezőgép elektronikus távolságmérője segítségével meggyőződhet arról, hogy a kiválasztott élességpont éles-e.

Megerősítés

A 0,70-szeres optikai kereső széles látómezőt és 100%-os lefedettséget biztosít. A nagyméretű, dönthető, 2 359 000 képpontos LCD-monitor segítségével dupla koppintással megtekintheti a képterület 100%-át, így gyorsan ellenőrizheti a felvételeket.

Utómunka

A fényképezőgép beépített retusálási menüjében könnyedén, a helyszínen méretre igazíthatja a képeket, és már vízszintesen és függőlegesen is levághatja őket. Törölheti a nem kívánt felvételeket csak az egyik kártyáról vagy egyszerre mindkettőről.

Kapjon el bármilyen jelenetet


Nagyszerű látvány. Extrém történések. A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es, teljes képméretű CMOS-érzékelő és az EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer széles dinamikatartományt és kifogástalan teljesítményt nyújt az egész, rendkívül széles ISO-tartományban. A D850 típuséval megegyező, 180 000 képpontos RGB-érzékelő és Fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer hihetetlen pontosságot biztosít.

Megvalósítja az elképzeléseit

Fotózás drámai időjárási körülmények között vagy éjszaka, erős városi fényben? A különféle fénymérési és fehéregyensúly-állítási módok segítségével gyorsan reagálhat a természetes fénynél bekövetkező változásokra, illetve az erős kontrasztokra.

Erős vagy gyenge fény

A 100–51200 ISO-tartománynak (mely kiterjeszthető akár a hihetetlen 204800 maximális értékig, illetve akár az ISO 50 minimális értékig) köszönhetően azonnal alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz. Megörökítheti a gazdag tónusokat a ragyogó napfényben. Megmutathatja a részleteket és az árnyalatokat gyenge fényben.

Bármi lehetséges

A 1/8000 és 900 mp közötti záridő nagyobb rugalmasságot biztosít az idővel való játékhoz. Könnyedén szinkronizálhatja a Nikon vakukat nagy sebesség mellett is a lenyűgöző akciófotókhoz. Vagy mindent lelassíthat a drámai fénycsíkok és éjszakai látképek készítéséhez.

Legyen szabad, és hozza ki magából a legjobbat


A D780 géppel közvetlenül a kedvenc F-bajonettes NIKKOR objektívjeivel dolgozhat, és a fényképezőgép minden Nikon vakuval kompatibilis. A rádióvezérelt fejlett vezeték nélküli megvilágítás teljes mértékben támogatott, így a sokoldalú SB-5000 vakut is használhatja. A fényképezőgép nagy sebességű adatátviteli képességei és vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségei megkönnyítik a képek továbbítását.

Távvezérelt fotózás

A SnapBridge alkalmazás használatával okoseszközét távoli monitorként és távvezérlőként használhatja.
Vagy a külön megvásárolható WR-1 és WR-R10 vezeték nélküli távvezérlők segítségével is fotózhat távolról.

Gyors csatlakozási lehetőségek

A készülékkel kompatibilis WT-7 vezeték nélküli jeladó lehetővé teszi, hogy fényképezőgépét hálózathoz csatlakoztassa, és képeit közvetlenül egy FTP-kiszolgálóra vagy számítógépre továbbítsa akár 866,7 Mb/s sebességgel.

Okoseszközökhöz csatlakoztatható

A Nikon SnapBridge alkalmazással szűrheti és megoszthatja JPEG-, RAW- (NEF-) fájljait és videóit bármilyen okoseszköz használatával. A D780 fényképezőgéppel használva dátum szerint is szűrhet, illetve kijelölt képek csoportját is átviheti.

Videózás a cselekménynek megfelelően


A D780 6K-s felbontású képérzékelőjével ultramagas felbontású 4K/UHD-videókat készíthet 30p/25p/24p sebességgel és kivágás nélkül. Közvetlenül a fényképezőgépről készíthetők Full HD felbontású, akár 120p-s lassított felvételek hanggal. DX-formátumban pedig 50p/60p képkockasebességgel rögzíthet felvételeket. Az AF-sebesség és az AF-követés beállítható videófelvétel közben, és a videózáshoz négy AF-mezőmód használható.

N-Log

A szerkesztés és a színkorrekció során akár 12 lépésnyi dinamikus tartomány is megőrizhető a nagyobb rugalmasság érdekében. Az N-Log funkcióval készített, 10 bites színmélységű felvételek 4-szer annyi információt ad vissza, mint az általános 8 bites felvételek.

Hybrid Log Gamma (HLG)

Nem kell többé az időrabló színkorrekcióval bajlódni az utómunka során. A D780 lehetővé teszi, hogy egy külső videórögzítőre vegye a részletgazdag HLG HDR-felvételeket, amelyek közvetlenül megjeleníthetők a kompatibilis tévéken és monitorokon.

Időkódos kimenet

Rögzítheti az időkódot a képkocka-eldobásos és a képkocka-eldobás nélküli formátumokban, és a felvételeket 10 bites HMDI-formátumban küldheti ki más eszközökre. Az Atomos nyílt protokoll használatával szinkronizálhatja a HDMI-videók rögzítésének indítását/befejezését a külső rögzítőeszközön vagy a fényképezőgépen keresztül.

Beépített time-lapse funkció


Látványos, 4K/UHD minőségű time-lapse felvételeket készíthet közvetlenül a fényképezőgépen. Az expozíciósimítás csökkenti a képek közötti eltéréseket a zökkenőmentes átmenet érdekében. A néma időzített felvételkészítés kiküszöböli a mechanikus elmosódást és a zárhangot. A gyenge fényviszonyok melletti fénymérés Kevés fényű AF módban kiterjeszthető –6 Fé-ig, a záridő pedig akár 900 mp-ig is növelhető.

Kövesse elképzeléseit


Sokoldalú. Megbízható. Kreatív. Legyen szó állóképekről vagy videóról, a D780 segít megvalósítani következő nagy ötletét.

FÓKUSZSOROZAT

A Fókuszléptetéses fényképezés módban lehetetlennek tűnő mélységélességgel készíthet képeket. Meghatározhatja az egyes fókuszlépések távolságát, az fókuszkiemelési funkcióval pedig megtekintheti az élesre állított területet minden egyes rétegen.

DIGITALIZÁLÁS

A negatívokat és a 35 mm-es filmek képkockáit 24 MP-es digitális fájlokká alakíthatja. Ehhez csupán a beépített digitalizálás menüre, a külön megvásárolható ES-2 filmdigitalizáló adapterre és egy Micro-NIKKOR objektívre van szükség.

PICTURE CONTROL

A Nikon Picture Control rendszere megkönnyíti a állóképek és a videók paramétereinek meghatározását. Számos előre beállított lehetőség áll rendelkezésére, illetve Ön is létrehozhat egyéni beállításokat adott témákhoz és jelenetekhez.

D780 + AF-S 24–120 MM F/4 VR SZETT


Tartalmazza a D780 vázat, valamint a jól hordozható, nagy teljesítményű AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR objektívet. A széles, nagy látószögtől a telefotóig terjedő tartományt és állandó f/4 rekeszt kínáló, sokoldalú objektív fantasztikus állóképeket és videókat rögzít bármely gyújtótávolság mellett.

Az eszközzel készült mintaképek

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit Nikon D780 + AF-S 24-120mm kit
GyártóNikon
Valós pixelszám25,28 millió
Teljes pixelszám24,5 millió
Objektív rögzítéseNikon F bajonett
Manuális fókuszIgen
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3,14 "
Kép stabilizátorNem
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuIgen
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Automata időzítőIgen
Video rögzítésIgen
SzínFekete
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
Méret143,5 x 115,5 x 76 mm
Súly840 g
KiszerelésKit
Csepp, por és ütésállóNem
Garancia36 hónap saját
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Tükörreflexes fényképezőgép
Nikon D7500 + 18-300 VR Kit
 • - Valós pixelszám: 20,9 millió
 • - Érzékelő típusa: CMOS
559 900 Ft
Tükörreflexes fényképezőgép
Nikon D7500 + 18-140 VR Kit
 • - Valós pixelszám: 20,9 millió
 • - Érzékelő típusa: CMOS
427 990 Ft
Tükörreflexes fényképezőgép
Nikon D780 váz
 • - Valós pixelszám: 25,28 millió
 • - Érzékelő típusa: CMOS
765 900 Ft

Akciós termékek


Objektív
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD (Canon)
 • - Típus: Nagylátószögű-objektív
 • - Szerkezet: 11 csoport, 16 tag
179 900 Ft
Objektív
SAMYANG 85mm f/1.4 EF AF (Sony E)
 • - Típus: Fix-objektív
 • - Szerkezet: 8 csoport, 11 tag
231 900 Ft
Kérem várjon!