Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / NIKON Z9 MILC váz

A Z 9 fényképezőgéppel olyan közel kerülhet a tökéletességhez, amennyire csak el tudja képzelni. Az új, rétegelt 45,7 MP-es teljes képes CMOS-képérzékelő és a nagyon gyors EXPEED 7 processzor lenyűgöző képminőséget biztosít. A Nikon eddigi legfejlettebb AF-rendszere újradefiniálja a szívósságot. Teljes napos forgatások. Több órányi 8K-s videó. A legszélsőségesebb helyek. A leggyorsabb esemény. A Z 9 megfelel a legszigorúbb professzionális igényeknek is – és még többnek is.

Osztályelső, elképesztő AF

Folyamatos AF-számítások hallatlan sebességgel. Egyidejű témafelismerés fejlett mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével. Valós idejű nézetek az EVF elsötétítése nélkül. Lehet, hogy nem létezik a szerencse algoritmusa, de a pontosság eléréséhez egy egész rendszer áll rendelkezésre.

Mélytanulásos mesterséges intelligencia

Emberek, állatok, madarak, járművek. Egyetlen más AF-rendszer sem képes egyszerre ennyi témát felismerni egy jelenetben. A Z 9 képes rögzíteni a fókuszt a szemeken, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a téma a képen belül, és felismeri az arcokat – még akkor is, ha fejjel lefelé vannak!

Fejlett automatikus AF mező

A lenyűgöző, 493 pontos AF-rendszer 405 automatikus mezős AF-pontot tartalmaz – ötször többet, mint a Z 7II fényképezőgép. A témakövetés a képkocka teljes nagyságában múlja felül a méltán elismert D6-os teljesítményét is. A 10 AF mező móddal bármilyen feladathoz optimalizálhatja az AF-beállítást.

Fejlett 3D követés

A futballpálya. Az ég. Az út. A Z 9 feszes pontossággal követi az alanyokat. Legfejlettebb 3D követés rendszerünk megérti, hogy Ön mit fényképez, és azonnal reagál a téma pozíciójának, tájolásának vagy sebességének változásaira.

Törjön előre – gyorsan

Az akár 120 kép/mp sebességű, teljes AF/AE funkcióval rendelkező Z 9 egy külön kategóriát képez. Emellett 20 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket, és több mint 1000 teljes felbontású képet rögzíthet egyetlen nagy sebességű sorozattal. Az objektívválaszték óriási, több mint 100 nagy fényerejű Nikon objektív támogatja az akár 120 kép/mp sebességű felvételkészítést.

Elsötétítés nélküli EVF a valós idejű nézetekért

Ilyen nézetet még sosem láthatott. A Z 9 a világ legfényesebb³ (3000 nit) elektronikus kereső kijelzőjével büszkélkedhet – és egyáltalán nincs késedelem. Valódi, folyamatos, valós idejű képet kap. Ha a téma megmozdul, vagy ha akár a legkisebb változás történik is a megörökítendő jelenetben – Ön látni fogja.

Négytengelyes dönthető monitor

Alkalmazkodjon a pillanathoz a gyors, rugalmas kompozícióval. A nagyméretű, érzékeny monitor vízszintes vagy függőleges felvételi pozícióból 90 fokban dönthető. Hagyja, hogy az események vezessék, és kapja el a rendkívül alacsony vagy magas szögeket is.

Intuitív információs kijelző

Az információs kijelző automatikusan elfordul, amikor függőleges felvételkészítésre vált. A letisztult kezelőfelületnek köszönhetően a beállítások gyorsan megerősíthetőek fekvő- és álló tájolásban is, az i-menü és az ISO gombok pedig könnyen elérhetőek függőleges felvételkészítés esetén is.

Fejlett helyszíni testreszabás

A Z 9 nem engedi, hogy bármi a kép és Ön közé álljon. Az információs kijelzőn megjelenítheti akár csak a nézetet, vagy testre szabhatja a kijelző elemeit a felvett jelenethez igazítva. A felvételek görgetése az érintőképernyős monitoron gyors és zökkenőmentes.

Mintha a fényképezőgép az elméje kiterjesztése lenne

Mint minden igazán kivételes eszközt, a Z 9-et is úgy tervezték, hogy az a fényképész szemének és kezének meghosszabbítása legyen. Azonnali indítás. Kiegyensúlyozott tömeg. Robusztus kialakítás. Ez a fényképezőgép olyan strapabíró, amilyennek egy Nikon csúcsmodellnek lennie kell – és olyan agilis, amilyennek csak Ön szeretné. Annyira jó társa lesz, hogy semmi miatt nem kell megállnia gondolkodni – kivéve azon, hogy mit szeretne megörökíteni.

Új korszak a fényképezésben

Lenyűgöző részletesség. Tűéles pontosság. A közvetlenül a fényképezőgépből származó fájlok minősége az, ahol nyerhet vagy veszíthet. A Z 9 fényképezőgéppel – nyer. A maximális színmélység hihetetlen. A dinamikatartomány az állóképeken és a videókon valóban döbbenetes. Kivételesen tiszta képek. Forradalmi fájlméretek.

Bármilyen fényviszony esetén rendkívüli

A 64 és 25600 közötti natív ISO-tartomány (32–102400-ig bővíthető, egyenértékű) fejlett zajcsökkentő algoritmussal – és fényképezőgépbe épített vibráláscsökkentéssel párosul. Kivételes eredmények a legrosszabb fényviszonyok között is.

Intelligens automatikus fehéregyensúly

A különböző bőrtónusoktól a naplementékig. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kivételes pontosságú automatikus fehéregyensúlyt biztosítanak portrék készítésekor vagy természetes fényben történő munkavégzéskor. A speciális algoritmusok biztosítják az arcok megfelelő expozícióját iTTL derítő vakuzás esetén.

A RAW-felvételek készítésének új módja

Adjon bele mindent a képminőségbe az átviteli sebesség feláldozása nélkül. A Z 9 lehetővé teszi, hogy egy új, nagy hatékonyságú RAW-fájlformátummal dolgozzon. A fájlok ugyanolyan részletességűek maradnak, mint a tömörítetlen RAW-fájlok esetén – csak éppen a szabványos RAW-fájlméret egyharmadát teszik ki.

Gyorsabb, gördülékenyebb munkafolyamat

A Z 9 bármilyen munkafolyamathoz alkalmazkodik. A kettős kártyafoglalatba B típusú CFExpress kártyák helyezhetők, így az írási sebesség körülbelül kétszer gyorsabb, mint az A típusú kártyákat használó fényképezőgépeknél. Tökéletes ultranagy sebességű fotózáshoz vagy 8K-s videó rögzítéséhez. A fényképezőgépbe épített GPS rögzíti az UTC időbélyegeket a képadatokban, a fejlett hálózati opciók pedig rövid idő alatt feldolgozzák a nagyméretű fájlokat. A leggyorsabb átviteli sebesség a területen.

Kiváló 8K-s videókat készíthet a fényképezőgéppel

A Z 9 hihetetlen képalkotó ereje lehetővé teszi, hogy kiváló, teljes képes 8K-s videókat és time-lapse videókat rögzítsen a fényképezőgéppel. Több órányi 8K-s videófelvételt rögzíthet 30p⁵-vel – vagy egy firmware frissítéssel elmehet a végsőkig, és RAW 8K-s videókat készíthet rendkívül lágy 60p-vel.⁶ Videófelvétel közben teljes AF/AE és szemérzékelő AF áll rendelkezésére. A fájlok gyönyörűen tiszták, és a Nikon új N-RAW formátuma jól kezelhető fájlméreteket biztosít.

Tökéletes expozíció

A fényképezőgép zebrafunkciós kijelzője nemcsak zebramintákat jelenít meg. Most már a középtónusokat is kijelzi – ideális a bőrtónusok expozíciójának ellenőrzéséhez.

Tökéletes élességállítás

Tudni fogja, ha megvan a kép. Amikor a lejátszás szünetel, a Z 9 videókijelzője kinagyítható, így könnyebben ellenőrizheti az élességet.

Kismértékű HDMI késleltetés

Figyelje az eseményt, ragadja meg az eseményt. A HDMI késleltetési ideje csökkent, így észrevehetően kevesebb a késleltetés a valóság és annak monitoron való megjelenítése között.

8K-s állóképek

A 8K-s felvételekből nagy felbontású állóképeket nyerhet ki, és azokat önálló JPEG-fájlokként mentheti el.¹⁰ Ideális, ha videófelvételeket és állóképeket is kell készítenie.

Szupergyors élességállítás

Kombinálja a gyors Z-bajonettes objektíveket a Z 9 fényképezőgéppel kompatibilis F-bajonettes objektívek kínálatával, és máris több mint 100 olyan objektív áll rendelkezésére, amelyek képesek támogatni a Z 9 gyors, 20 kép/mp-es fényképezési sebességét.

Izgalmas stabilizáció

A beépített VR-ral rendelkező NIKKOR Z objektívekkel használva a Z 9 fényképezőgép akár 6 fokozatú képstabilizációt is képes biztosítani akár öt irányban (mindhárom térbeli tengely, X és Y tengely).¹¹ Hosszabb záridők mellett is fényképezhet kézből, az élesség feláldozása nélkül.

A legendás F-bajonettes objektívekkel is

A második generációs FTZ II bajonettadapter rendkívül kényelmessé teszi az F-bajonettes objektívek használatát a Z 9 fényképezőgéppel. Függőleges felvételek készítésekor is bőven van hely az ujjaknak – még kesztyű viselése esetén is.

Páratlan kreatív megvilágítás

Vörös szőnyeges események. Magas szintű divatfotózások. Gyors tempójú városi sportok. A Z 9 kompatibilis a vakukkal és vakurendszerekkel, amelyek bármilyen helyszínhez és minden feladathoz megfelelőek. A fényképezőgép elektronikus zárja azt jelenti, hogy szükség esetén teljes csendben dolgozhat a vakuval. Az új mesterséges intelligencia algoritmusok kiküszöbölik az emberi arcok túlexponálásának kockázatát, mivel pontosan szabályozzák a kibocsátott fény mennyiségét.

További specifikáció

Fényképek:

NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz NIKON Z9 MILC váz
GyártóNikon
Felbontás45,7 megapixel
Teljes pixelszám52,37 millió
RekeszválasztóManuális és Automatikus
Zársebesség min.1/32000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusCFexpress
XQD
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvételakár 120 p/s
Wi-fiIgen
ÁllványmenetIgen
TartozékAkkumulátor
Akkumulátor töltő
Hordszíj
USB kábel
SzínFekete
Méret149 x 149,5 x 90,5 mm mm
Súly1340 g akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka és vakupapucs fedele nélkül; kb. 1160 g (csak a fényképezőgépváz) g
KiszerelésCsak váz
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóIdőjárásálló
Fényképezőgép típusaFull-frame
ISO-érzékenység64-25600
Képstabilizátor5 tengelyes
Akkumulátor-technológiaLithium-Ion (Li-Ion)
Péter
2022. 01. 20. 11:42:46
Megjegyzés:
szuper
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

Ehhez a termékhez nem tartozik hitelkalkulátor!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III váz
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
739 899 Ft
MILC cserélhető objektíves
PANASONIC DC-S5E-K
  • - Csepp, por és ütésálló: Időjárásálló
689 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Canon EOS R6 váz
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 065 491 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 120cm
  • - Típus: Állványtáska
  • - Anyag: Szintetikus
69 889 Ft
Kompakt fényképezőgép tok
Manfrotto Piccolo 1 fekete
  • - Típus: Fényképezőgéptok
2 475 Ft
Kérem várjon!