Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / Kompakt fényképezőgép / Olympus TG-6 halszem kit fekete

Olympus TG-6 halszem kit fekete

Olympus TG-6 halszem kit fekete

További színek:

Gyártói cikkszám: OLYGKD076

Kompakt fényképezőgép

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 12,7 millió
- Optikai zoom: 4 x


229 990 Ft
nettó: 181 094 Ft

darabot Kosárba
204

Rendelésre

Figyelem!
A bolti átvétel, a jelenlegi korlátozások miatt, ideiglenesen nem elérhető.
A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Lenyűgöző ellenálló képesség.
Kompromisszumok nélkül.


 • Kiemelkedő kép és videó minőség
 • Többféle víz alatti üzemmód
 • Rendkívül masszív kivitel

KEZDŐDJÖN AZ UTAZÁS!


Fedezd fel a világot új Tough fényképezőgépünkkel!


Csak ragadd meg a TG-6 modellünket és kezdj bele a kalandba! Ez a gép ideális segítőtársad lehet az utazásaid legnagyszerűbb pillanatainak megörökítésében - a környezettől függetlenül. A Tough-élményt a kiegészítők széles választékával fokozhatjuk - és a legnagyobb kihívást jelentő kalandokra is készen állhatunk!

A TG-6 vízálló 15 méter vízmélységig, ütésálló akár 2,1 méter magasból történő leejtés esetén is, valamint porálló, fagyálló -10°C hőmérsékletig, törésálló - és rendelkezik párásodásmentes lencsevédő-bevonattal is, mely igazán kalandállóvá varázsolja.

Örökíts meg minden mozzanatot - tökéletes minőségben


A legvadabb akció közepén nem igazán tudhatod, mi fog történni a következő pillanatban. A nagy felbontású F2 objektív, a TruePic VIII és a 12 megapixel felbontású képérzékelő kombinációja a csúcsminőségű felvételek gondtalan készítésének szabadságát adja - a körülményektől függetlenül. Még gyenge fényviszonyok esetén is színekkel és fényekkel teli, lenyűgöző képeket örökíthetsz meg.

Ne maradj le a legjobb pillanatokról


Amikor félig lenyomod a kioldót, a Pro Capture funkció 10fps sebességgel kezdi a felvételkészítést és a felvételek ideiglenes pufferelését. Amikor végül teljesen lenyomod a gombot, a felvételek mentésre kerülnek. Így korábban még nem ismert módon készíthetsz felvételeket!

Tökéletes egyensúly


A TG-6 a bonyolult fényviszonyok megoldására is képes - akár a fényes és sötét részek közötti nagy különbség ellenére is: a HDR üzemmód négy különböző expozícióval készült felvétel kombinálásával készíti el a képet, a képrészek megfelelő fényesítése, illetve sötétítése mellett. Ezzel a funkcióval szabadon használhatjuk a fényes és sötét képrészek által kínált drámai hangulatot - ehhez a tökéletes kontraszt és a fehér és fekete egyensúlya rendelkezésre áll.

Field Sensor System


Mindig tudhatod, hogy hol és milyen körülmények között készültek a képeid - a beépített Field Sensor System funkciónak köszönhetően, mely automatikusan naplózza a mozgásodat és extra információkat rögzít az emlékeidhez: az OI.Track alkalmazással a GPS, iránytű, nyomásmérő és hőmérsékletmérő adatai kerülnek mentésre a fotók és videók rögzítésekor.

Oszd meg élményeidet barátaiddal!


Növeld a felvételek felhasználásának lehetőségeit: az OI.Share App segítségével nem csak távirányítóként használhatod okostelefonod, de a beépített Wi-Fi funkcióval kiegészülve az élményeket azonnal továbbíthatod is!

Az emlékeid nem is lehetnének ragyogóbbak


Keltsd újra életre a történéseket a legnagyszerűbb pillanatok megörökítésével. A 4K videó funkcióval lélegzetelállító felvételek készíthetők - Full HD felbontással, másodpercenként akár 120 képkocka sebességű felvétellel.

Menj még mélyebbre!


Többet szeretnél? A TG-6 a PT-059 búvártokkal felszerelve akár 45 méter vízmélységig is elkísérhet. De ez még nem minden: a fényképezőgépedet és a felhasználás lehetőségeit a kiegészítők óriási választékával bővítheted.

Merülj el a TG-6 víz alatti világában


Fedezd fel, mi lehet a vízfelszín alatt. A vízzáró tömítésrendszerrel ellátott TG-6 akár 15 méter vízmélységig is gondtalanul, bármilyen kiegészítő felszerelés igénye nélkül használható.

Örökítsd meg a lenyűgöző víz alatti világot


A háromféle víz alatti fehéregyensúly beállítás segítségével vízmélységtől függetlenül lenyűgöző felvételek készíthetők csodás színekkel. A “Shallow” (3m vízmélységig) a vörös árnyalatokat erősíti, a “Mid Range” 3 - 15m mélységig, valamint a “Deep” 15m mélység alatt pedig a kék árnyalatok korrekciójával segíti a felvételkészítést.

Víz alatti mikroszkóp felvételi mód


Merülj és kerülj minden eddiginél közelebb: a víz alatti mikroszkóp felvételi mód segítségével akár az objektívtől 1 cm távolságra is készíthető felvétel, így a legkisebb részleteket is megörökítheted.

Víz alatti HDR felvétel


Az Underwater HDR tökéletes egyensúlyba hozza a kép fényes és sötét részeit úgy, hogy enyhíti a fekete és fehér színek között fellépő túl nagy különbségeket. Az eredmény: látványos víz alatti felvételek nagy dinamikatartomány mellett.

Fókuszálj a legfontosabb részletekre


A TG-6 segítségével szabadon választhatjuk ki, hogy az adott szituációban melyik képrészletre szeretnénk fókuszálni. A Focus Stacking és Focus Bracketing funkciókkal a fényképezőgép két olyan nagyteljesítményű felvételi módot kínál, melyekkel a teljes kép élessé tehető - illetve több részletre fókuszálva készült felvételekből választható ki később a legjobban sikerült verzió.

Tedd a legkisebb szépséget is láthatóvá


Lépj túl a szem korlátain! A Microscope felvételi mód segítségével a téma a frontlencsétől mindössze 1 cm távolságban is megörökíthető. Élvezd az akár 44,4x nagyítás által kínált előnyöket - a sokoldalú felvételi lehetőségeket biztosító zoomkar használatával együtt. Az LG-1 fényvezetővel, illetve az FD-1 vakudiffúzorral felszerelve a TG-6 még inkább alkalmas lélegzetelállító makrófotók megörökítésére.

Tedd tökéletessé az utazás emlékét


Szeretnéd a megörökített pillanatot a lehető legtökéletesebb módon megőrizni? A RAW felvételek az Olympus Workspace szoftver segítségével szerkeszthetők, valamint kézzel fogható képként kinyomtathatók – így az élményeid teljes mértékben, mindörökké élvezhetők.

Különféle expozíció módok és egyéni beállítások


A már jól ismert rekesz prioritás és további program módok mellett a módválasztó tárcsával egyszerűen elérhetjük a videofelvétel módot, mely többféle felvételi stílusnak megfelelő beállítási lehetőségeket kínál.

Segédrács megjelenítése a biztos kompozícióhoz


A TG-6 segédrács megjelenítésével támogatja a tökéletes kompozíció elérését - ráadásul a standard mellett aranymetszés-segédrács is választható.

Biztos tartás


A TG-6 elülső részén található markolat segít a biztos fogásban - a vízben, vagy akár a hegyi túrákon is.

Kiegészítő rögzítő gomb


A gomb a felhelyezett kiegészítő - például halszem konverter, telekonverter, fényvezető, vagy vakudiffúzor - biztonságos rögzítésének lehetőségét kínálja. Ennek a rendszernek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a kiegészítő nem fog leesni az akció közben.

Vezérlőtárcsa / Zoomkar


A TG-6 zoomkarjának kialakítása lehetővé teszi akár annak kesztyűben, lesiklás közben történő használatát. Emellett a vezérlőtárcsa segíti a felvételi beállítások - például az expozíció korrekció - egyszerű kiválasztását.

Kétféle színvariáció


A saját stílus kifejezésére a TG-6 vörös, vagy fekete verzióban választható.

Főbb jellemzők


12 megapixel

A TG-6 modellben alkalmazott képszenzor nagysebességű képfeldolgozást és kiváló érzékenységet tesz elérhetővé. Így minden eddiginél jobb képminőséget, kevesebb képzajt, valamint részletgazdagabb felvételeket kapunk - a rendkívül nagy felbontású, szemet gyönyörködtető videofelvételek mellett.

TruePic VIII

A TG-6 a legújabb fejlesztésű TruePic VIII képszenzort kapta - mely az Olympus professzionális csúcsmodelljéből, az OM-D E-M1 Mark II típusból származik. A kifinomult képfeldolgozó algoritmus rendkívül nagy teljesítményt, valamint a gyenge kontraszttal jellemezhető képrészleteken is kiváló felbontást kínál - még kisebb ISO érzékenység mellett is.

F2 optika és 4x optikai zoom

A TG-6 F2 objektívvel* büszkélkedhet, mely mindig megfelelő mennyiségű fényt biztosít a felvételekhez. A 4x optikai zoommal kiegészülve nagylátószögű és távoli témákat közel hozó felvételek is gond nélkül, kiváló minőségben készülhetnek - pont úgy, ahogy csak szeretnénk.
*nagylátószög esetén

RAW felvétel

A TG-6 segítségével utómunkával is tökéletesíthető felvételek készülhetnek. A felvételek a géppel is szerkeszthetők, de az igazán tökéletes eredmény érdekében, a RAW felvételi formátumot használva a képek az Olympus Workspace szoftverrel finomhangolhatók - az expozíció, a kontraszt, a fehéregyensúly és a színegyensúly paraméterek optimalizálásával.

Akár 12800 ISO érzékenység

Ha kevés a fény, a felvételek magasabb ISO érzékenységet használva lehetnek világosabbak. A legújabb fejlesztésű képszenzornak és a nagy képfeldolgozási sebességet kínáló képprocesszornak köszönhetően a képzaj a nagyobb ISO beállításoknál is hatékonyan csökkenthető.

Művészi szűrők

A Művészi szűrők segítségével a fotók klasszikus és szemet gyönyörködtető hangulatot kaphatnak. Engedd szabadjára kreativitásod a 16-féle népszerű effekt segítségével - köztük az új Bleach Bypass és Instant Film szűrők használatával. A Művészi szűrők a fotós kifejezésmód lehetőségeit tovább bővítik a fotózás élményének fokozása érdekében.

Live Composite

Ha csillagjárást, tűzijátékot, vagy szentjánosbogarakat szeretnél megörökíteni egy képen úgy, hogy közben fix téma is látható, a Live Composite felvételi mód segít a több felvételből álló kép kombinálásában, az új fényeket tartalmazó képrészletek kombinálásával, az egyébként ilyen felvételeknél jellemző túlexponálás veszélye nélkül. A képalkotás folyamata ráadásul a kijelzőn követhető.

Kiegészítők

Engedd szabadjára kreativitásod és hozd ki a legtöbbet a fényképezőgépedből! A LED fényvezetőtől a vakukig, a halszem és telekonverterektől a különféle tokokig és mindenféle más kiegészítőkig – hatalmas választék segít a lehetőségek egyéni ízlésünknek és kívánalmainknak megfelelő bővítésében.

FCON‑T02 Halszem konverter


A kompakt fényképezőgépeknél megszokottakkal ellentétben az élvonalat képviselő TG-sorozat tagjaihoz csatlakoztathatunk vízálló konvertereket és 45mm-es szűrőket - a CLA-T01 adapter segítségével. AZ FCON-T02 halszem konverter körkörös halszem-effektet biztosít az objektív fényerejének feláldozása nélkül. Egyszerűen, az FCON-T02 zoom pozíciójának átváltásával válthatunk a körkörös és átlós halszem-fotózási mód között. A különleges víz alatti látvány egyedi megörökítését teszi lehetővé a vízálló kivitel. A konverter belseje nitrogéngázzal töltött, mely véd a hőmérsékletváltozás okozta belső páralecsapódás ellen. Ezzel a különleges kiegészítővel nagyobb látószögben, különleges dinamikájú felvételek készíthetők - így akár a víz alatti világ szépsége teljes valójában élvezhető.

A kit tartalma:


 • TG‑6 (Fekete)
 • FCON‑T02 Halszem konverter
 • Konverter adapter CLA-T01

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete Olympus TG-6 halszem kit fekete
GyártóOlympus
Felbontás12 megapixel
Teljes pixelszám12,7 millió
Zoomtartomány min25 mm
Zoomtartomány max.100 mm
Optikai zoom4 x
Manuális fókuszIgen
Zársebesség min.1/2000 mp
Zársebesség max.1/2 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő mérete1/2,33
Beépített vakuIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételKb. 20 kép/mp.
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret113 x 66 x 32,4 mm
Súly253 g
KiszerelésKompakt fényképezőgép
Garancia24 hónap saját
Csepp, por és ütésállóIgen
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


Kompakt fényképezőgép
Olympus TG-6 holiday kit fekete
 • - Teljes pixelszám: 12,7 millió
 • - Optikai zoom: 4 x
164 990 Ft
Kompakt fényképezőgép
Olympus TG-6 telekonverter kit fekete
 • - Teljes pixelszám: 12,7 millió
 • - Optikai zoom: 4 x
199 990 Ft
Kompakt fényképezőgép
Olympus TG-6 nyíltvízi búvár kit fekete
 • - Teljes pixelszám: 12,7 millió
 • - Optikai zoom: 4 x
259 990 Ft

Akciós termékek


Objektívtokok
easyCover Lens Bag (objektívtáska) 110x190 fekete
 • - Típus: Objektívtok
 • - Anyag: Nylon
7 992 Ft
Objektívtokok
easyCover Lens Bag (objektívtáska) 85x130 terepsz.
 • - Típus: Objektívtok
 • - Anyag: Nylon
5 592 Ft
Objektívtokok
easyCover Lens Bag (objektívtáska) 130x290 terep.
 • - Típus: Objektívtok
 • - Anyag: Nylon
11 192 Ft
Kérem várjon!