Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony Alpha 7 II váz

Sony Alpha 7 II váz

Sony Alpha 7 II váz

Gyártói cikkszám: ILCE7M2B.CEC

MILC cserélhető objektíves

graystargraystargraystargraystargraystar

- Teljes pixelszám: 24,7 millió
- Optikai zoom: 0 xEz a termék nem rendelhető!
50

5 tengelyű képstabilizálás


Az α7 II – az ötféle fényképezőgép-rázkódásnak az állóképek és mozgóképek kézben tartott géppel történő felvétele közbeni ellensúlyozásával – drámai módon kibővíti a kifejezési lehetőségeket. A nagyon hatékony 4,5 lépéses kompenzációnak köszönhetően magabiztosan elvégezhető a távoli témákra való ráközelítés, a részletgazdag közelképek felvétele, az éjszakai jelenetek rögzítése és még ennél is több — és mindegyik esetében minimális a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódottság.

Bajonettes objektívek széles választékával kompatibilis


Az új, 5 tengelyű képstabilizálással a kézben tartott géppel történő felvételkészítés páratlan szabadságát élvezheti, még több kedvenc objektívével. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően az E-bajonettes α7 II számos fajta objektívvel kompatibilitást biztosít.

Automatikus optimalizálás minden α objektív esetében


Nagy biztonsággal használhatja kedvenc E- és A-bajonettes objektívjeit, hiszen az α7 II gondoskodik az objektívről származó adatok elemzéséről, hogy optimalizálni tudja a rögzítési teljesítményt és az 5 tengelyű képstabilizálást az éppen felszerelt objektívhez. Optikai stabilizálással (OSS) működő E-bajonettes objektívek használata esetén az α7 II egyesíti a beépített képstabilizátorral rendelkező objektívek és fényképezőgépek által biztosított tökéletes képstabilizálást.

5 kép/mp. AF/AE felvételkészítés pontos követéssel


Ha a téma gyorsan mozog, az 5 kép/mp sebességű, folyamatos AF/AE felvételkészítéssel tökéletesen exponált képen, gyönyörűen elkaphatja a meghatározó pillanatot. A jelentősen továbbfejlesztett algoritmus pontosan előrejelzi a téma mozgását, így még folyamatos felvételkészítés esetén is kitartóan követheti a témát.

Nagy teljesítményű Fast Hybrid AF


Az újonnan továbbfejlesztett Fast Hybrid AF rendszer rendkívül nagy sebességű válaszidőt, nagyon pontos előrejelzést és széles lefedettséget nyújt, így mindig megbízható autofókuszt és követést biztosít. Meglepően gyors egy Full Frame fényképezőgép autofókusz rendszeréhez (30%-kal gyorsabb az α7 készülékhez képest), és pontosan előrejelzi a téma mozgását, így kitartóan követhető vele a téma.

35 mm-es, Full Frame, 24,3 megapixeles Exmor® CMOS-érzékelő


A képérzékelő a képkocka egész területén gyönyörű képeket és lenyűgöző, 24,3 megapixeles felbontást biztosít. Alacsony zajszintű képek, különösen széles dinamikatartomány és páratlanul gazdag és finom árnyalatok élvezetét nyújtja. Emellett a kizárólag a Sony által biztosított újításoknak köszönhetően pontosabban adja vissza a részleteket, így minden jelenet hihetetlenül valódnak látszik.

Professzionális minőségű XAVC S formátum


A rendkívül jó képminőség és a minimális képzaj érdekében a filmek nagy bitsebességű, a professzionális XAVC 4K/HD formátumra alapozva kifejlesztett XAVC S formátumban rögzíthetők. Full HD (1920 x 1080) képrögzítést tesz lehetővé 50 Mb/s (60 p/50 p, 30 p/25 p, 24 p) mellett, és lineáris PCM hangot alkalmaz a kiváló minőségű hangfelvételhez.

BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor


A BIONZ X™ az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően hűen, és a szabad szemmel láthatónak megfelelően, valós időben adja vissza a textúrákat és a részleteket. A feldolgozás sebességét növelő Large Scale Integration előfeldolgozó technológiával természetesebb részleteket, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet tesz lehetővé fotók és videók rögzítése esetén egyaránt.

Masszív, magnéziumötvözetből készült váz


A meglepően kompakt és könnyű ház masszív felépítésű, így ellenáll a terepen végzett felvételkészítés zord körülményeinek. Az erős magnéziumötvözetből készült felső borításnak, első borításnak és belső szerkezetnek köszönhetően a kis súly, a stabil megbízhatóság és a biztos kezelhetőség ideális kombinációját nyújtja.

Továbbfejlesztett markolat és kioldógomb


A markolat alakja és magassága finomításra került, így még nagyméretű objektív csatlakoztatása esetén is a fényképezőgép biztosabb fogását teszi lehetővé. Emellett a kioldógomb és a tárcsák is biztosabban kezelhetők vele. Ráadásul a kioldógomb is új formát kapott és előbbre került, hogy természetesebb, a fényképezőgép kevesebb rázkódásával járó felvételkészítést tegyen lehetővé.

Full Frame teljesítmény, nagy súly nélkül


Az α7 II a hatékony filmkészítési funkciókat rendkívül kompakt méretbe sűríti. Lélegzetelállító kép- és hangminőségű videókat készíthet kivételes elmosódott háttérrel, meglepően éles részletekkel és olyan érzékenységgel, amely a sötét jeleneteket is életre kelti. Az olyan funkciók, mint például a „Picture Profile” és a P/A/S/M üzemmódok tovább bővítik a kreatív lehetőségeket.

Masszív objektívrögzítő


A váz és az objektívrögzítő továbbfejlesztésének köszönhetően merevebb kialakítást kapott, így kellően masszív alapot biztosítanak a nagyméretű, nehéz, pl. szuper telefotó és a videók felvételéhez kedvelt objektívek rögzítéséhez.

Nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder™ képkereső


A képkereső lenyűgöző láthatóságot biztosít, ami hozzájárul a stresszmentes, intuitív működtetéshez. Pontosan figyelemmel kísérheti, hogy mi fog megjelenni a végleges képeken, mert élethűen jeleníti meg a különböző fényképezőgép-beállítások hatását. Emellett fejlett, 3 lencsés optikai rendszer biztosítja a gazdagon árnyalt képeket és a rendkívül nagy kontrasztot.

Stabil kép a képkeresőben


Fotók készítésekor a kioldógomb félig történő lenyomásával, videók rögzítésekor pedig a „movies” üzemmódot választva megfigyelhetők a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó funkció stabilizáló hatásai a képkeresőben vagy az LCD-képernyőn. Teleobjektív és makróobjektív használata esetén ráadásul hatékony stabilitással elvégezhető a komponálás és a fókuszbeállítás.

Követő AF


A továbbfejlesztett követő AF-fel könnyű fókuszban tartani a mozgó témákat, hiszen a jelenet még több adatát kielemzi, így biztosítja az optimális AF-pont használatát, és egyenletes, stabil fókuszt biztosít. A Sony korszerű, szabadalmaztatott képelemzési technológiájának köszönhetően a készülék mozgó témák észlelésére és követésére való képessége most még jobbá vált.

Részletvisszaadást segítő technológia és elhajlást csökkentő technológia


A részletvisszaadást segítő technológia pontosabban adja vissza a részleteket, és természetesebb dimenzióérzetet biztosít, az elhajlást csökkentő technológia pedig csökkenti az elhajlás hatásait, így még kis blendenyílású beállításokkal végzett felvétel esetében is pontosan visszaadhatók a finom részletek.

Területspecifikus zajszűrés


A területspecifikus zajszűrés mintázatok (pl. szélek, felületek és egyszínű felőletek, pl. a kék ég) alapján területekre osztja fel a képet, majd mindegyik területre vonatkozóan a leginkább megfelelő zajszűrést alkalmazza, így jelentősen csökkenti a képzajt, és új szintre emeli a tisztaságot.

Képprofil


A színátmenetek, színbeállítás és részletek beállításával lehetőség van a filmek rögzítés előtti finomhangolására A beállított paraméterek elmenthetők a további beállításokkal elmenthetők egy adott profilként, és akár 7 profil létrehozására is lehetőség van.

S-Log gammabeállítás


Ez a kereskedelmi professzionális videokamerákban található, szabadalmaztatott Sony gammabeállítás 1300%-kal szélesebb dinamikatartományt hoz létre az egyenletes megjelenésű színátmenetek érdekében, kevesebb kifehéredett vagy elsötétített résszel. A színátmenetek utólagos beállításával a legtöbbet hozhatja ki az alacsony zajszintű és szuper részletgazdag képekből a változatos típusú képi kifejezés érdekében.

Időkód / felhasználói képkockainformáció


Ez a funkció rendelkezik egy „Record Run” beállítással, amelyik csak felvétel esetén alkalmazza az időkódolást, illetve egy „Free Run” beállítást, amelyik felvételtől függetlenül alkalmazza a „drop”, illetve „non-drop” képkocka módszert. Az α7s II emellett egyfajta beágyazott időkódolásra is képes a tiszta HDMI® kimeneti beállítás használata esetén.

Tiszta HDMI-kimenet


Egy HDMI-csatlakozónak köszönhetően könnyen és valós időben átvihetők a Full HD mozgóképjelek külső monitorra, így biztosított a pontos, nagy képernyős filmnézés. Ez a funkció támogatja a külső rögzítőberendezésen végzett, tömörítetlen videofelvételt, és lehetővé teszi a tömörítetlen mozgóképek felvételkészítési információk kijelzése nélküli kimenetét.

Aprólékosan megalkotott vezérlők


Kifinomult vezérlők az intuitív működés és a paraméterek azonnali beállítása érdekében, jelenetek képkeresőn keresztüli megtekintése közben. Az első és hátsó tárcsák nagymértékű finomításon estek át az általános kezelhetőséget szem előtt tartva, hogy könnyebb, hatékonyabb forgatás váljon lehetővé. Ez olyan mértékű finomítást jelent, amely még a többi α7 sorozatú modellt is felülmúlja.

Gombok könnyű testreszabása


A testreszabható gombokkal a gyakran használt funkciókat hozzárendelheti készüléke gombjaihoz, így mindig kedve szerint válogathat. A gyorsabb, intuitívabb kezelés és maximális kényelem érdekében egyszerűen hozzárendelheti az 56 funkció6 bármelyikét a 10 gomb bármelyikéhez.

Praktikus, dönthető LCD-kijelző


Az LCD-képernyő kb. 107 fokkal felfelé és kb. 41 fokkal lefelé dönthető, így számtalan felvételkészítési látószöget biztosít. A rugalmassága és a kompakt mobilitás együtt rendkívüli módon kibővítik a felvételi beállítások körét. Emellett a kijelző fényerejét majdnem megduplázó WhiteMagic™ technológiának köszönhetően még közvetlen napfényben is tisztán látható a kijelző.

Porvédő rendszer és bevonat


A foltmentes képek érdekében az optikai szűrő felületén található különleges, antisztatikus bevonat megakadályozza a száraz és nedves részecskék megtapadását az objektívek cseréje közben. Emellett a tisztítási mód kiválasztása esetén egy porvédő mechanizmus nagy sebességgel vibrál, így eltávolíthatók a szűrőhöz tapadt részecskék.

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás


Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

Kompatibilis eszközök

PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca


Az alkalmazásokat új, izgalmas letöltési szolgáltatás - a PlayMemories Camera Apps - segítségével újakkal bővítheti fényképezőgépe meglévő funkcióit, így saját kreatív igényeinek megfelelően kibővítheti fotózási lehetőségeit.

Többképes NR (zajcsökkentés)


Ez az üzemmód négy felvételt egyesít, így jelentősen csökkenti a képzajt, és növeli az érzékenységet, hogy állvány és vaku nélkül rögzíthessen éjszakai jeleneteket. Emellett a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódottság is csökken, ugyanakkor nő a kontraszt és a részletgazdagság.

Támogatás: Capture One Express (Sony)


A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz Sony Alpha 7 II váz
GyártóSony
Felbontás24,3 megapixel
Teljes pixelszám24,7 millió
Objektív rögzítéseE-bajonett
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.1/4 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusMemory Stick PRO Duo
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóMicro HDMI
Automata időzítőIgen
Sorozatfelvétel5 képkocka/mp (Nagy sebességű sorozatfelvétel módban)
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
Méret126,9 x 95,7 x 59,7 mm
Súly556 g
KiszerelésCsak váz
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 II + 28-70mm Kit
  • - Teljes pixelszám: 24,7 millió
  • - Optikai zoom: 0 x
489 900 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III váz
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
669 900 Ft
Kérem várjon!