Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony Alpha 7 III váz

Sony Alpha 7 III váz

Sony Alpha 7 III váz

Tökéletesség mindig, mindenkinek.


A Sony α7 III gépe, amely új fejlesztésű, hátsó megvilágítású, Full Frame CMOS-érzékelőt és más fejlett képalkotási innovációkat, villámgyors reakciót, egyszerű kezelhetőséget és megbízható tartósságot kínál, készen áll a különféle fényképezési igények kiszolgálására.

Hátsó megvilágítású, 24,2 MP-es Full-Frame érzékelő

A 35 mm-es Full Frame Exmor R™ CMOS-képérzékelő 24,2 megapixeles felbontása, hátsó megvilágítása és hézagmentes OCL-kialakítása kimagasló érzékenységet és dinamikatartományt valósít meg. Kétszeres sebességű adatkiolvasás rézvezetékeken és felhasználói LSI.

Teljes körűen továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer

Új generációs képfeldolgozó rendszer és új érzékelő együttese biztosít akár 1,5 fokozatnyi javulást a képminőségben. Széles ISO-érzékenységi tartomány akár ISO 51 200-ig normál módú működés közben, és legfeljebb kb. 15 fokozatnyi dinamikatartomány érhető el alacsony érzékenységi beállítások mellett. A továbbfejlesztett részletvisszaadási és területspecifikus zajcsökkentési funkció szűri a képzajt, és tartja fent a jelentős felbontást. A színvisszaadás – különösen a bőrtónusok és a természeti képek esetében – szintén ugrásszerűen javult. Az α7 III támogatja továbbá a 14 bites RAW-kimenetet csendes felvételkészítés/sorozatfelvétel-készítés közben is.

Nagyobb lefedettségű, gyorsabb, biztosabb AF-teljesítmény

Az α9 fényképezőgép α7 III készülékre optimalizált autofókusz-algoritmusai és a tökéletesített képfeldolgozó rendszer fokozza az automatikus élességállítás sebességét, pontosságát és követési teljesítményét. A 693 fázisérzékeléses AF-pont és a 425 kontrasztérzékeléses AF-pont nagy sűrűségű és kiterjedésű képfedést biztosít. Az AF-sebesség akár kétszeresre nőtt, és precízebb lett az AF-követés, így gyorsan és kiszámíthatatlanul mozgó témákat is fotózhat anélkül, hogy azok élessége csorbát szenvedne. Az α7 III automatikus élességállítása megbízhatóan teljesít akár –3 FÉ fényerőig.

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel használható.

A fázisészleléses AF olyankor is működik, ha A-bajonettes objektív van az α7 III vázba erősítve LA-EA3 közgyűrűvel. A 693 pontos fókuszsík-fázisészleléses AF-rendszer nagy területi lefedettséget, gyors válaszreakciót és nagy teljesítményű követést biztosít.

Eye AF funkció mostantól AF-C támogatással

Az Eye AF újdonságként támogatja a nagyobb precizitású AF-C módot, amely ugrásszerűen javítja a portréfotózást, a nagyobb AF-sebesség pedig egyszerűbbé teszi a mozgó személyek portréfotózását akkor is, ha éppen lefelé és a fényképezőgéptől elfelé néznek, vagy ha háttér-megvilágítás előtt, részben árnyékos arccal látszanak. Az α7 III támogatja az Eye AF funkciót a közgyűrűvel rögzített, A-bajonettes objektívek esetében.

AF-ON gomb és többirányú választógomb

Az új AF-ON gomb anélkül aktiválja az autofókuszt, hogy félig lenyomná a kioldógombot, így jobban összpontosíthat arra, hogy pontosan mikor oldja ki a zárat a kellő pillanat megörökítéséhez. A többirányú választógombbal gyorsan és hatékonyan módosítható a fókuszpont. A fókuszpont intuitíven kiválasztható és áthelyezhető, így nem marad le a mozgó tárgyakról.

Általános AF-kényelem

Az AF-követési érzékenység fotózáskor 5 fokozatban állítható olyan témákhoz, amelyek az élességállítási területen kívül mozognak. Az automatikus élességállítás területei és pontjai ugyanazok maradnak, vagy megváltoznak a fekvő és az álló képformátum közti váltásnál – a fényképezési helyzettől függően. Az AF-területregisztráció lehetővé teszi a gyakran használt fókuszpont-beállítások mentését és egyéni gombhoz társítását, hogy szükség esetén bármikor gyorsan és kényelmesen előhívhatók legyenek egyetlen érintéssel.

Legfeljebb 10 képkocka/mp AF/AE-követéssel

Az α7 III a záregység és a képfeldolgozó rendszer új fejlesztéseinek köszönhetően akár másodpercenként 10 kép készítésére képes AF/AE-követéssel (akár 8 képkocka/mp minimál megjelenítési késleltetéssel élőképes sorozatfelvétel módban), így még az intenzíven mozgó témáról is könnyen, bemozdulás nélkül készíthető felvétel. Akár kb. 177 teljes felbontású JPEG-kép (standard), 89 tömörített RAW-kép vagy 40 tömörítetlen RAW-kép készülhet egyetlen sorozatban. Az elektronikus blendével csendesen, rezgésmentesen kapható lencsevégre a vadvilág vagy más téma, ahol a legapróbb nesz is okozhat gondot.

Fokozott kezelhetőség a sorozatfelvételekhez

A sorozatfelvételi módban rögzített képek csoportként is megjeleníthetők, és ezek a csoportok törölhetők, illetve védetté tehetők egyetlen gyorsművelettel. Emellett a nagyobb sorozatfelvételi kapacitásnak és az UHS-II-adattár-kompatibilitásnak köszönhetően a fényképezőgép jelentősen hatékonyabbá teszi a memóriakártyás adatírási műveleteket. Az „Fn” funkciógomb és a menügomb használható a beállítások azonnali módosítására sorozatfelvétel után, miközben az adatírás folyamatban van.

Villódzásmentes fényképezés

Automatikusan észleli a fénycső és más mesterséges fényforrás villódzását, és a blende működését úgy időzíti, hogy a villódzás hatása a fotón minimális legyen. Ez elnyomja a nagy zársebességgel készült képek tetején és alján jelentkező megvilágítási és színanomáliákat, valamint a sorozatfelvételeknél fellépő megvilágítási és színegyenetlenségeket, így magabiztosabban készíthet beltéri képeket.

Tiszta, természetes, valósághű 4K-filmek

Nagy felbontású, Full Frame 4K videók teljes képpontkiolvasással és képponteldobás nélkül – ez az adatmennyiség kb. 2,4-szerese a 4K-videóhoz szükségesnek (QFHD: 3840 × 2160), így minimális a moiré, illetve az egyenetlenségek jelentkezésének esélye. A továbbfejlesztett képfeldolgozásnak köszönhetően a közepestől a nagyig terjedő ISO-érzékenységtartományban jelentősen jobb képminőségű Full Frame 4K-videók készíthetők, így minden felvételnél a lehető legjobban kihasználhatók a 4K videoformátum különleges jellemzői. Igény szerint a Super 35 mm is választható a Full Frame mód helyett.

A HDR-filmkészítési igények széles skáláját kielégíti

Az α7 III a HDR-videorögzítési igények széles tárházát képes kiszolgálni, amelyhez S-Log3 és S-Log2 gammagörbéket is kínál a képek igény szerinti finomhangolásához az utómunkák színelési szakaszában [1], valamint új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofilt azonnali HDR-munkamenethez. Ugyanakkor a színelés nem szükséges a csúcsminőségű, élethű képek azonnali megjelenítéséhez [2] HDR- (HLG-) kompatibilis televízión – összefolyó árnyékok és beégett csúcsfények nélkül.

Sokoldalú filmfelvételi funkciók

Az α7 III a profi videósok munkáját megkönnyítő funkciók széles palettáját kínálja: többek között tiszta HDMI-kimenetet, időkódot/felhasználói képkocka-információt (TC/UB), felvételvezérlést, jelölőmegjelenítést és -beállítást, zebra funkciót, lassított és gyorsított felvételt, szimultán proxy videofelvételt, filmből állókép kinyerését és külön tárolását, valamint Gamma Display Assist funkciót is.

Továbbfejlesztett Fast Hybrid AF videofelvételhez

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF és a kontrasztérzékeléses AF hatékony kombinációja pontosan befogja a gyorsan mozgó témát is, majd akadálytalanul követi videorögzítés közben. A filmeknél az autofókusz közel ugyanolyan nagy területet fed le, mint a fotóknál, így ha egyszer a nagy sűrűségű AF-rendszer befogja a film témáját, a fényképezőgép folyamatosan és kitartóan követi. Háromféle AF-meghajtási sebességbeállítás teremti meg a lassú élességállítási hatások szabadságát videójelenetek felvételekor.

Saját menü és új menüs kezelőfelület

A Saját menü lehetővé teszi akár 30 menüelem rögzítését és rendezését a használati gyakoriság alapján az azonnali elérhetőség érdekében, a nem használt elemeket pedig igény szerint törölheti is. Egyéni menüt hozhat létre saját fényképezési igényeinek megfelelően. Az α7 III elsődleges menüinek szerkezete megváltozott, így könnyebben kereshetők, az egyes képernyők tetején pedig olvasható a csoportnév és az oldalszám.

A helyszíni válogatáshoz praktikus értékelési funkció

A fotókhoz 1 és 5 csillag közötti értékelés rendelhető, amely a képek PlayMemories Home alkalmazásba vagy a Sony új, számítógépen futó Imaging Edge szoftvercsomagjába történő importálásakor is megmarad. Ez és a képek véletlen törlését megakadályozó védelmi funkció egy-egy egyéni gombhoz társítható (a védelem alapértelmezésben a C3 gombhoz tartozik). Az értékelés és a védelem a képek ellenőrzési célú megjelenítésekor alkalmazható, az összetartozó csoportok pedig a felvétel helyszínén vagy utazás közben is ellenőrizhetők, védelemmel láthatók el, illetve törölhetők.

Azonnal módosítható egyéni beállítások

A fényképezőgép-beállítások tárolhatók (legfeljebb kettő a készüléken és négy a memóriakártyán), és gyorsan hozzáférhetők a módválasztó tárcsán. Akár 81 funkció társítható 11 egyéni gombhoz, sőt személyre szabott funkciócsoportok is hozzárendelhetők az állóképekhez, a filmekhez és a lejátszáshoz. Az Egyéni beállítás betöltése tartás közben funkcióval adott egyéni gombot lenyomva tartva ideiglenesen előhívható a hozzárendelt fényképezési beállítás.

Nagy felbontású, nagy kontrasztú XGA OLED Tru-Finder™

Nagy felbontás és kontraszt, valamint kiváló átmenet- és színvisszaadás jellemzi az OLED-képkeresőket, így ez a kb. 2359 ezer képpontos XGA OLED Tru-Finder valósághű képeket jelenít meg a teljes felületén jó láthatóság mellett. A nagyítás 0,78-szoros (kb. 38,5°-os átlós látószög). ZEISS T* bevonat jelentősen csökkenti az objektív káros becsillanását az okuláron. Az indítás kb. 40%-kal gyorsabb, mint az α7 II esetében, ha a gép be van kapcsolva. Emellett a nézet mód „Magas” beállítása a finomabb és természetesebb részleteket eredményez azzal, hogy több adatot olvas ki az effektív 24,2 megapixeles képérzékelőből.

Érintőképernyős LCD az egyszerűen kezelhető, azonnali élességállítási működéshez

3.0 típusú, 922 ezer képpontos LCD-monitor érintőképernyős kezelhetőséggel és fényes, tiszta, finom részletezettségű képkeresői képpel még kültéren is. A Touch Focus funkció azonnal a képernyőn megérintett pontra fókuszál, a Touch Pad segítségével pedig az élességállítási keretet lehet mozgatni ujjheggyel az LCD-monitoros képkereső képén. Az LCD-monitor akár 107°-ban felfelé, illetve 41°-ban lefelé billenthető, így mindig kényelmes szögben tarthatja a gépet a felvételek komponálása és követése közben. 

Vázba épített, 5 tengelyes képstabilizáló 5,0 fokozattal javított zársebességszinttel

Ez az átfogó rendszer ötféle, alapesetben a képek elmosódását okozó fényképezőgép-mozgást képes ellensúlyozni: a hosszabb gyújtótávolságú fényképezéskor előforduló billentési/fordulási rázkódást; a közelkép (és makró) készítésekor jellemző x/y tengelyirányú berázást; valamint a filmezés és éjszakai fotózás közben jelentkező bemozdulás. Hatékonyan javít 5,0 fokozatnyit a zársebességen, így az α7 III képes teljes mértékben kiaknázni csúcsminőségű képalkotási képességeit és élőnézetes teljesítményét. Ezen túlmenően, az E-bajonettes objektíven kívül közgyűrűvel felhelyezett A-bajonettes objektívvel is használható.

Helyadatok kapcsolata Bluetooth-on

A fényképezőgép párosítható kompatibilis mobiltelefonra vagy tabletre telepített PlayMemories Mobile alkalmazással helyszínadatok gyűjtéséhez és fotókon történő tárolásához, valamint a fényképezőgép dátum- és időbeállításának, illetve helybeállításának pontosításához. A számítógépen futó PlayMemories Home alkalmazás segítségével térképre rendezheti az importált fotókat.

Egyszerű számítógép-csatlakoztatás USB 3.1 1. generációs porton keresztül

A gyors, USB 3.1 1. generációs kapcsolatot támogató USB Type-C™ port megkönnyíti a méretes RAW-adatfájlok nagy sebességű számítógépre való átvitelét, így gyorsan átnézheti a képeket a számítógépen, majd késedelem nélkül folytathatja a fényképezést. A csak JPEG fájlok PC-re másolását lehetővé tévő beállítás használatakor a sorozatfelvételt követően még gyorsabban ellenőrizheti a felvételeket a számítógépen, mert a fényképezőgépnek nem kell nagy mennyiségű RAW adatot továbbítania.

Hosszabb akkumulátoros üzemidő a profibb használathoz

A hosszabb idei tartó, magabiztos fotózás érdekében az NP-FZ100 akkumulátor az NP-FW50 akkumulátor kapacitásának kb. 2,2-szeresét kínálja, így nagyjából 710 fénykép elkészítését teszi lehetővé egy feltöltéssel, a külön megvásárolható VG-C3EM függőleges markolatba pedig két akkumulátor helyezhető. Az USB Type-C™ és a többfunkciós/mikro-USB porton keresztül külső mobil akkumulátoros tápellátással még hosszabb felvételi idő érhető el. További kényelmi funkció, hogy a többfunkciós/mikro-USB porthoz többféle tartozék, például távvezérlő csatlakoztatható, miközben a készülék az USB Type-C™ porton kap áramot. A BC-QZ1 külön megvásárolható akkumulátortöltő segítségével a töltés gyorsabb, mint USB-kábelen keresztül.

Két, UHS-II-kompatibilis nyílás

A fényképezőgép két adathordozó-nyílással rendelkezik: az egyik (az adatok gyors írását biztosító UHS-II-kompatibilis) SD-kártya, a másik SD- vagy MS-kártya befogadására alkalmas. A nyílásokba helyezett két kártyára egyszerre lehet adatot rögzíteni, vagy át lehet köztük váltani; a RAW adatokat a JPEG adatoktól, illetve az állóképeket a filmektől elkülönítve lehet tárolni; és egyik kártyáról át lehet másolni a másikra az adatokat. A memóriakártya fedele a véletlen felnyitás megelőzése érdekében zárható.

Kedvezőtlen feltételek között is használható és strapabíró készülék

Az α7 III megbízhatóan működik kihívást jelentő környezetekben. A vázat könnyű, nagy merevségű magnéziumötvözetből készült felső, elülső, hátsó burkolat és belső keret szilárdítja. A fokozott tartósság jegyében hatra nőtt az objektívrögzítő csavarjainak száma. A fontosabb gombok és tárcsák tömítést kaptak. A váz minden részén tömítés csökkenti minimálisra a por és nedvesség bejutásának esélyét.

Egyérintéses távvezérlés és egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés funkcióval képkeresőt, illetve távvezérlőt varázsolhat az okostelefonból vagy a tabletből. Az egyérintéses megosztással a fényképek/videók átvihetők más készülékekre SNS megosztás céljából. Egyszerűen telepítse a megfelelő PlayMemories Mobile alkalmazást Wi-Fi hálózaton keresztül NFC-képes Android eszközére, majd a csatlakoztatáshoz érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel. Ha nincs NFC-képes eszköze, az eszközök párosításához használja a QR-kódos megfeleltetést.

Új Imaging Edge szoftvercsomag a Sonytól

Az Imaging Edge alkalmazáscsomaggal a lehető legjobb képminőség érhető el, javítható a munka hatékonysága, és könnyebb a RAW-alapú képek aprólékos szerkesztése is. A hozzá tartozó „Remote” alkalmazással távvezérelheti a felvételkészítést, miközben a számítógép képernyőjén látható élő képen követheti a kompozíciót; az „Edit” programmal a RAW-adatokból kiváló minőségű fotók „hívhatók elő”; míg a „Viewer” a fényképek megtekintésére, értékelésére és listából történő kiválasztására használható.

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony Alpha 7 III váz Sony Alpha 7 III váz Sony Alpha 7 III váz Sony Alpha 7 III váz Sony Alpha 7 III váz Sony Alpha 7 III váz
GyártóSony
Felbontás24,2 megapixel
Teljes pixelszám25,3 millió
Objektív rögzítéseE-bajonett
Zársebesség min.1/8000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusMemory Stick PRO Duo
SD
SDHC
SDXC
Érzékelő típusaCMOS
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
Fehéregyensúly beállításManuális és Automatikus
CsatlakozóMicro HDMI
Micro USB
USB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételMagas+: max. 10 képkocka/mp, Gyors: max. 8 képkocka/mp, Közepes: max. 6 képkocka/mp, Lassú: max. 3 képkocka/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínFekete
Méret126,9 × 95,6 × 73,7 mm
Súly650 g
KiszerelésCsak váz
Garancia36 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Gáspár
2022. 04. 29. 13:08:07
Megjegyzés:
Olvass utána és dönts! :-)
https://mirrorlesscomparison.com/sony-vs-sony/a7-iii-vs-a7-iv/
Gábor
2021. 05. 20. 17:51:38
Péter
2020. 11. 24. 12:57:12
Megjegyzés:
Nehéz pár mondatban. Ez egy remek váz. Kicsi zaj, nagy tudás, elég gyors is.
Tamás
2020. 08. 24. 14:38:58
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Canon EOS R6 váz
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
1 065 491 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III + 28-70mm kit
 • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
 • - Csepp, por és ütésálló: Nem
839 901 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 II váz
 • - Teljes pixelszám: 24,7 millió
 • - Optikai zoom: 0 x
499 900 Ft

Akciós termékek


Állványtáska
Manfrotto állvány táska bélelt 100cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
58 890 Ft
Állványtáska
Manfrotto béleletlen állványtáska 80cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
23 900 Ft
Állványtáska
Manfrotto bélelt állványtáska 80cm
 • - Típus: Állványtáska
 • - Anyag: Szintetikus
41 900 Ft
Kérem várjon!