Vásároljon online vagy hívja az alábbi elérhetőségek egyikét!
Üdvözöljük oldalunkon! Szeretne bejelentkezni?

Termékeink

Ön itt van: Tripont / Fotótechnika / MILC cserélhető objektíves / Sony Alpha 7C váz ezüst

Sony Alpha 7C váz ezüst

Sony Alpha 7C váz ezüst

Kompakt méret, Full Frame szint


Egy FE 28-60 mm F4-5.6 objektívvel kiegészítve az α7C kompromisszumok nélküli Full Frame minőséget nyújt a világ legkisebb és legkönnyebb fényképezőgép+objektív rendszerével. Kompakt a mérete, de képminőség, AF és sebesség terén is teljesíti az elvásárokat – valóban sokoldalú készülék, mellyel bárhol kiélheted kreativitásodat.

A világ legkisebb és legkönnyebb Full-Frame-rendszere 

Elérhetővé vált a legkisebb és legkönnyebb Full-Frame, digitális, cserélhető objektíves rendszer beépített optikai képstabilizálással (FE 28–60 mm-es F4–5,6 objektívvel). A Full-Frame fényképezőgépek teljesítményének megtartása mellett teljesen újragondoltuk az alkotóelemek elrendezését, a váz szerkezetét és a belső mechanikát. Az optimális kezelhetőséget és a strapabírást adó váz kb. 19%-kal kisebb és 22%-kal könnyebb az α7 III vázánál, mindössze 509 grammot nyom.

Kifejezőkészség, amelyre csak Full-Frame érzékelő képes

A 35 mm-es Full-Frame képérzékelő nagyjából 30-szor nagyobb az 1/2,3 típusú okostelefonos érzékelőknél, illetve 2,3-szer nagyobb még az APS-C érzékelőknél is. A számottevően több fény összegyűjtése új kreatív lehetőségeket tesz elérhetővé a szélesebb dinamikatartomány, a kevesebb zaj és az érzékelhetően nagyobb felbontás révén. Alacsony mélységélességet használó, mély bokeh is megvalósítható nagy fényerejű (nagy rekesznyílású) Full-Frame objektívvel.

A látvány valósághű megörökítése

A hátsó megvilágítású Exmor R™ CMOS-érzékelő és a BIONZ X™ képfeldolgozó motor csodásan dolgozik együtt. A 24,2 megapixeles Full-Frame érzékelő különösen nagy méretű képpontjai több fényt gyűjtenek, így 15 fokozatnyi szélességű dinamikatartományt és simább gradációt kínálnak az árnyékoktól a csúcsfényekig. Kiváló témafelbontás és csökkentett képzaj párosul pontos színvisszaadással a káprázatosan élethű bőrtónusok és természetes textúrák érdekében.

Lélegzetelállító bokeh – Full-Frame érzékelővel

A bokeh olyan szelektív fókusz, amelynél az elmosódó háttér kiemeli a témát. A portrék és a közeli felvételek új jelentést és mélységet kapnak. Az α7C a Full-Frame érzékelőjével képes bokeh effektust megörökíteni, míg a kisebb érzékelővel rendelkező, azonos f-stop-értékű objektívvel szerelt fényképezőgépek nem. A Sony több mint 50 objektívjének valamelyikével az α7C nagyszerű választást jelent a kreatív fotókompozíciókhoz és videókészítéshez.

Meggyőző felvételek gyenge megvilágítás mellett is

Nagy méretű képpontjainak köszönhetően a gyenge megvilágítású helyzetekben, illetve nagyobb rekeszsebesség esetén a fényképezőgép szépséges felvételeket készít alacsony zajjal, még a nagy érzékenységi tartományban is. A standard ISO-értéktartomány 100–51 200 (amely kiterjeszthető ISO 50–204 800 tartományra). A zajcsökkentés különösen hatékony a gyakran előforduló, közepes fényérzékenységi tartományban – a textúrák valósághű megmutatása és az árnyékok részleteinek visszaadása érdekében.

Önkifejezés E-bajonettes objektívvel

Több mint 50 E-bajonettes Sony objektív biztosítja a kifejezésmód szabadságát, a Full-Frame érzékelőnek köszönhetően pedig maradéktalanul kihasználatod a Sony objektívek képességeit. A széles látószögtől a teleobjektívek továbbfejlesztett művészi összevonó hatásáig – a Full-Frame α7C lehetőségei végtelenek.

A képeid erejét adó motor

A BIONZ X képfeldolgozó motor hűen tükrözi a Sony szakértelmét a képalkotási technológiák terén. A felhasználói LSI-vel 16 bites képfeldolgozást végez, a kimenete pedig 14 bites RAW-adat a gazdagabb, természetesebb gradáció érdekében, akár csendes vagy sorozatfelvételi módban is. A Sony érzékelővel ötvözve kiváló színvisszaadást és zajcsökkentést, valamint gyenge fényviszonyok között is kitűnő teljesítményt ad. 

Éles képek kézremegés nélkül

Az 5 tengelyes képstabilizálás lehetővé teszi a zoomolást, a közeli felvételeket és az éjszakai fotózást fokozott képtisztaság mellett. A kiegyenlítés 5,0 fokozattal nagyobb zársebességgel egyenértékű. [1] Billenés [2] Fordulás: nagy fókusztávolság esetén, [3] Vízszintes [4] Függőleges: oldalirányú/fel-le mozgáshoz közeli és makróképek esetében, [5] Elfordulás: hosszú exponálás közbeni forgáshoz

Maradj fókuszban mindig, mindenhol 

Az autofókusz teljesítménye javul az α9 fejlesztéseinek, köztük az egyedülálló, széles területet átfogó, ultragyors és stabil követést biztosító 4D FOCUS optimális alkalmazása esetén. 693 fázisérzékeléses és 425 kontrasztérzékeléses AF-pontja révén az érzékelő széles és nagy sűrűségű AF-fedést kínál a kép kb. 93%-án. 

Folytonos fókusz a mozgó témákon

Amikor gyorsan mozgó témát követ, a fényképezőgép képes használni a beépített, MI-alapú, valós idejű követést. Ez a témafelismerő algoritmus a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel és követi az alanyt.

A jó felvételhez örökítsd meg a szemet

A valós idejű Szem AF kiemeli a Sony Speed x AI technológiájának képességeit. Akár fotóról, akár videóról van szó, amikor egy arc részben takarásba kerül, lefelé néz vagy hátulról kap megvilágítást, a fókusz továbbra is az alany szemén marad, és megbízhatóan lenyűgöző portré készülhet. Támogat minden AF-módot, és ha BE van kapcsolva az [Arc-/Szemprioritás AF-nél], aktiválása háromféleképpen történhet: külön gombbal, a zárkioldó gomb félig történő lenyomásával vagy az AF-ON gombbal. 

Állat szemeire fókuszálva is fotózhatsz

Élvonalbeli algoritmusainak köszönhetően az α7C fotózáskor támogatja a valós idejű Szem AF funkciót állatok szeme esetén is. Az orr vagy a bajusz helyett a szemet befogó fókusz nagyban segíti az állatok eredményes fotózását, akár házi kedvencről, akár a kiszámíthatatlan vadvilágról van szó. A követés nem áll le akkor sem, ha a fotóalany részben takarásba kerül, vagy ha a fényképezőgép tájolása változik.

Bármikor aktiválhatod a valós idejű témakövetést az AF-ON gombbal

Ha a fókusz módbeállítása AF-S, AF-A, AF-C vagy DMF, mostantól a valós idejű témakövetést aktiválni lehet az AF-ON gombbal. Ez kényelmes megoldás mozgó témák pillanatfelvételen történő megörökítéséhez, akár AF-S fókuszmódban is. Annak lehetősége, hogy az AF-módokban hüvelykujjal bármikor egyszerűen elindíthatod a valós idejű követést, kibővíti a fotózási lehetőségeidet.

Intuitív érintésvezérlés és megjelenítés 

A valós idejű témakövetés és más funkciók használata közben az LCD-monitor megérintésével aktiválhatod az autofókuszt fotózáskor és videókészítéskor egyaránt. Az LCD-monitor megérintésének eredményét beállítások szabályozzák, így intuitív lehet az AF-működés. Ha nincs használatban az AF, a fókusz egyetlen pillantással ellenőrizhető az LCD-monitoron. DMF vagy manuális fókusz (MF) módban az érintés egy csúcsértékfunkciót nyit meg, amely színezéssel kiemeli a legélesebb fókuszú területet a fókuszpont esetleges módosításának segítéséhez. Négy csúcsterület-színezés közül választhatsz a legjobb láthatóság vagy kontraszt érdekében. Ez különösen hatékony, ha pontos fókuszálásra van szükség – például makróobjektíves fotózáskor.

Ne maradj le a legjobb felvételről mozgó téma esetén

Az α7C akár 10 kép/mp-es sorozatfelvételre is képes AF/AE-követéssel, és akár 8 kép/mp-re az élőnézetes módban, hogy a fókusz a mozgó témán maradjon, és precíz felvétel készülhessen a mozzanatokról. A csendes felvételkészítéssel együtt a sebesség akár 10 kép/mp is lehet, és lehetővé válik a fotózás a zajérzékeny környezetekben, illetve meg lehet örökíteni mozgékony babákat és kisállatokat a zárkioldó szerkezet zavaró hangja nélkül.

Sötétedéskor is működő autofókusz 

Fejlett algoritmusok fokozzák az autofókusz és a távolságmérés pontosságát még gyenge, akár −4 Fé értékű fényviszonyok között AF-S módban, így precíz AF mellett készülhetnek felvételek sötétben is.

A 4K videók új szintje 

Legyen öröm a videókészítés – ilyen mértékű mélységélesség-szabályozásra, csodás bokeh hatásra és gyenge megvilágításban is tiszta felvételekre csak a Full-Frame érzékelő képes. Az α7C gép 4K (QFHD: 840×2160) felbontást kínál teljes képpontkiolvasással és 6K-s túlmintavételezéssel, így kivételes részletgazdagságra képes minimális moiré és egyenetlenség mellett.

Videókészítő profilok a művészi kifejezéshez

Az S-Log3 gammaprofilokkal megörökítheted a jelenetek teljes dinamikatartományát: az utómunkák során akár 14 fokozatnyi adat szolgál a finom részletek és gradációk rögzítésére az árnyékokban és a csúcsfényekben egyaránt. Másik megoldásként a HLG (Hybrid Log-Gamma) mód lehetővé teszi a közvetlen HDR-videólejátszást és -munkamenetet. Emellett az α7C különféle képprofil-beállításokat is kínál a videókészítési lehetőségek bővítése jegyében.

A fényképezőgépben elérhető gyorsítási, illetve lassítási effektusok

Egyszerűen készíthetsz videókat a fényképezőgépben 1–120/100 kép/mp mellett, akár 60-szoros gyorsítással vagy 5-szörös lassítással, Full HD felbontásban. A hétköznapi mozgásokat is könnyedén alakíthatod különleges, művészi pillanattá, hogy drámai és izgalmas videókat hozz létre.

Videókészítésre született

A MOVIE gomb a felső panelre került, hogy jobban elérhető legyen a különféle szögekben zajló felvételkészítéskor – például derékmagasságból használva, szelfikészítéskor vagy vlogoláskor. Emellett az α7C a felvételek metaadataiban menti a függőleges tájolásra vonatkozó információt is, így ha a felvételt okostelefonon keresztül feltöltöd közösségi médiába, a mostanában elterjedt, függőleges formátumú videó lejátszása helyesen történik, nincs szükség utólagos szerkesztésre számítógépen.

Tiszta digitális hangrögzítés

Az α7C támogatja a digitális audiointerfész használatát saját multifunkciós (MI) aljzatán keresztül. A digitális mikrofonok – például az ECM-B1M puskamikrofon vagy az XLR-K3M XLR adapterkészlet – tiszta, digitális hangot tudnak biztosítani bármilyen videó rögzítésekor, így a hang minősége felnőhet a képminőséghez. A többi MI-aljzatos tartozékhoz hasonlóan nincs szükség kábelre, sem akkumulátorra, így nincs korlátja a videókészítési szabadságnak.

Tovább bővíthető videós kreativitás

A külső mikrofon és a fejhallgató csatlakozója segít testre szabni a videofelvételi folyamatot. A fejhallgató-csatlakozó támogatja a minőségi fejhallgatókat a pontos hangmonitorozás érdekében, és a hangkimenet időzítésének beállítása lehet „Élő” az optimális monitorozáshoz, illetve „Lip Sync” a videó és a hangkimenet szinkronizálásához. Számos különféle külső mikrofon csatlakoztatható a mikrofoncsatlakozóhoz, így mindenféle környezetben nagyszerű hang rögzíthető. 

Egyszerű vlogolás vezeték nélküli fotómarkolattal

A kompakt méretű és könnyű α7C ideális eszköz a minőségi felvételek rögzítéséhez utazás és vlogolás közben. Az egyszerű egykezes felvételkészítésre szolgáló GP-VPT2BT markolat vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton át könnyen elérhetővé teszi a fényképezőgép legfontosabb funkcióit – köztük a zoom, a felvételrögzítés és a zár vezérlését –, ráadásul miniállvánnyá alakítható. Használd ECM-B1M mikrofonnal, és máris kész a kompakt, vezeték nélküli vlogrögzítő rendszer.

Külső vaku vezérlése a fényképezőgépről

A kompatibilis (külön kapható) vakuk vagy (kapható) vezeték nélküli rádiós vezérlőegységek legtöbb beállítása, például a fénykibocsátás vezérelhető a fényképezőgép menüjéből, és a változtatások megjelennek a vaku kijelzőjén. Kompatibilis vakuegység esetében a fényképezőgép arcfelismerő rendszeréhez kapcsolt, új automatikus fehéregyensúly-funkció természetes színtónust ér el az emberi arcok esetében azzal, hogy elemzi az alany arcára mind a vakuból, mind a környezetből vetülő fényt.

Megosztás a világgal Wi-Fi®-n keresztül 

A Wi-Fi® (2,4 GHz vagy 5 GHz) távoli, vezeték nélküli felvételkészítést tesz lehetővé az Imaging Edge™ Desktop és az Imaging Edge Mobile™ alkalmazással, így elérhetővé válnak a különleges látószögek, az előnézet, a vezérlés és a képtovábbítás lehetősége számítógépre és mobilkészülékekre – például távolból készített szelfikhez. A felvételkészítés után gyorsan mentheted vagy megoszthatod a világgal a képeket, ha párosítod a gépet okostelefonnal vagy táblagéppel. A fotók fájljait FTP-n át is továbbíthatod, akár felvételkészítés közben is.

Fényes és könnyű LCD-monitor

Az oldalra nyitható, változtatható szögű LCD-monitor használata magától értetődő, vízszintesen 176°-ot, függőlegesen 270°-ot képes elfordulni. A nagy méretű érintésérzékeny képernyő kb. 921 ezer képpontot tartalmaz, és optimális láthatóságot biztosít erős kültéri fényben is. A felvételedet, illetve a szelfidet gyakorlatilag bárhonnan, bármilyen szögből megkomponálhatod akár fotóknál, akár videóknál. Az érintéses követés, az érintéses fókusz és az érintéses zárkioldás egyaránt támogatott.

Képkereső a fotósoknak

Bármilyen környezetben tisztán látszanak a képek, ugyanis a képkereső a váz kompakt méretei ellenére megfelelő tudású. A 2,35 millió képpontos XGA OLED Tru-Finder™ elektronikus képkereső nagy kontrasztot és valósághű tónusvisszaadást nyújt a finom részletekbe menő megjelenítéshez. A felhasználói élmény fokozása érdekében a markolat fogása és alakja gondos tervezés eredménye, így a kompaktság és a használhatóság egyaránt mentes a kompromisszumoktól.

Kicsi és könnyű, mégis strapabíró és megbízható

A magnéziumötvözetből készült felső, elülső és hátsó burkolat még strapabíróbbá teszi a vázat. Az α7C gondosan optimalizált alkatrészei és belső szerkezetei kisebb méretet és tömeget tesznek lehetővé. Egyrészt a repülőgépekből ismert monocoque-szerkezet segít a tömeg csökkentésében és a terhelhetőség növelésében, így a fényképezőgép váza könnyű és szilárd. Másrészt a formaterv rendkívül ergonomikus, ráadásul por- és nedvességálló, így kényelmesen és magabiztosan használható a legkülönfélébb környezetben is.

Több felvétel, hosszabb fotózás

A kompakt váz ellenére a nagy energiatároló kapacitású NP-FZ100 akkumulátor kategóriaelső: teljes feltöltést követően 740 felvételhez elegendő energiát biztosít LCD-monitor használata esetén, vagy 680 felvételhez elegendőt a képkeresőt használva. Ez akár 215 percnyi szünet nélküli videórögzítésre elegendő, ha az LCD-monitort használod. Emellett az USB Type-C® aljzat lehetővé teszi a töltést felvételkészítés közben is hálózati adapterről vagy külső akkumulátorról, a felvételkészítési idő így korlátlan lehet.

Imaging Edge

Dobd fel a fotóidat az Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. "Remote": a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatod és felügyelheted a fotózást; "Viewer": gyorsan megnézheted, értékelheted és kiválaszthatod nagy képkönyvtárak fotóit; "Edit": RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthetsz. Hozd ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tedd hatékonyabbá a munkádat.

Imaging Edge Mobile és Movie Edit add-on

A beépített Wi-Fi® és a mobilkészüléken futó Imaging Edge Mobile alkalmazások segítségével távolról vezérelheted a fényképezőgép zárszerkezetét, valamint elindíthatod és leállíthatod a videórögzítést. A képeket és a 4K videókat vezeték nélkül küldheted el más eszközre az egyszerűbb megosztás érdekében. Emellett a Movie Edit bővítmény α7C gépen történő használatával a kézből felvett videókat automatikusan stabilizálhatod gimbalszerűen sima mozgássá, közvetlenül az okostelefonodon.

Capture One (for Sony)

A Capture One Express (Sonyhoz) egy ingyenes, díjnyertes képszerkesztő szoftver a RAW-fájljaid csúcsminőségű kidolgozásához, egyszerű képfájlkezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sony termékekhez) pedig még több szerkesztőeszközt, valamint számítógéphez kapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.Ingyenes letöltés (Látogasson el a Phase One weboldalra)

További specifikáció

Hivatalos weboldal

Fényképek:

Sony Alpha 7C váz ezüst Sony Alpha 7C váz ezüst Sony Alpha 7C váz ezüst
GyártóSony
Felbontás24,2 megapixel
Teljes pixelszám25,3 millió
Objektív rögzítéseE-bajonett
Zársebesség min.1/4000 mp
Zársebesség max.30 mp
LCD méret3 "
Kép stabilizátorIgen
Memóriakártya típusSD
SDHC
SDXC
Érzékelő méreteFull frame
Beépített vakuNem
Külső vaku illesztőIgen
CsatlakozóUSB 3.1 Gen1 Type-C
Automata időzítőIgen
SorozatfelvételMagas+: 10 kép/mp, Magas: 8 kép/mp, Közepes: 6 kép/mp, Alacsony: 3 kép/mp
Video rögzítésIgen
Wi-fiIgen
SzínEzüst
Fekete
Méret124,0 × 71,1 × 59,7 mm
Súly509 g
KiszerelésCsak váz
Garancia12 hónap saját
Csepp, por és ütésállóNem
Még nem érkezett értékelés.
A terméket csak azok a felhasználók értékelhetik, akik megvásárolták a terméket!
Érdekelné ez a termék egy ismerősét?
Lépjen be és ajánlja neki közvetlenül a Triponttól!
Ha az ismerőse megvásárolja tőlünk, Ön kredit pontokat kap, amiket levásárolhat webshopunkban. A pontok jóváírása 8 nap után történik meg, ezt a Profilom menüpont alatt követheti.
Ajánljon minél több terméket és vigye haza minél olcsóbban kedvencét!

A szállítási és egyéb költség nem része a hitelösszegnek!

A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Hasonló termékeink


MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7C 28-60mm kit ezüst
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
839 901 Ft
MILC cserélhető objektíves
Nikon Z fc váz
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
429 995 Ft
MILC cserélhető objektíves
Sony Alpha 7 III váz
  • - Teljes pixelszám: 25,3 millió
  • - Csepp, por és ütésálló: Nem
737 900 Ft

Akciós termékek


Fotós válltáska
Manfrotto Professional Shoulder bag 20
  • - Típus: Fotós válltáska
  • - Anyag: Szintetikus
39 200 Ft
Kompakt fényképezőgép tok
Manfrotto Piccolo 1 fekete
  • - Típus: Fényképezőgéptok
2 475 Ft
Kérem várjon!