menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

Kedves Fotóbarát! 

 

Nálunk mindent megtalálsz, ami egy jó fotó vagy videó elkészítéséhez kell. Állandó, széles áruválasztékkal, szakértő, segítőkész kollégákkal várunk az üzletben, de a legtöbb kérdésedre már választ kaphatsz a webes felületünkön, és akár online is megvásárolhatod termékeinket. Stúdiónkban kipróbálhatod a kiszemelt optikát vagy világítástechnikai terméket, de napidíjas konstrukcióban a projekted idejére bérbe is tudjuk adni ezeket. A bérléssel kapcsolatos infókat itt találod.

 

 

A Tripont nem csupán egy üzlet, hanem egy új és modern logisztikai háttérrel, percre pontos készletinformációkkal, online kereskedelmi rendszerrel és országos, 24 órás szállítással rendelkező kereskedés. A termékpalettánk folyamatos bővítésével teljeskörűen ki tudjuk szolgálni a fotó- stúdió-, videótechnika, illetve a számítástechnikai háttérigények iránt érdeklődőket. A technikai újításokkal együtt erősödött a kompromisszumok nélküli minőség filozófiája. 


Olyan nagy márkák képviselői vagyunk, mint a Manfrotto és Vanguard (állványok, táskák), a Tamron (objektívek), a Profoto (stúdióvakuk), a Phaseone (középformátumú hátfalak). Fiatalos, dinamikusan működő csapatunk fontosnak tartja, hogy saját tapasztalatokra alapozva, meggyőződésből kínáljon neked kiváló minőségű és megbízható eszközöket. A következő márkákat mi is szívesen használjuk, és mindig nagy készletet tartunk belőlük az üzletben, hogy mindig megtekinthetőek és kipróbálhatóak legyenek: Nikon, Canon, Tamron, EPSON, RODE, Boya, Blackmagic, Fuji, Hensel, Sigma, Profoto, SiliconPower, Lupolight, Sony, Samyang, Pentax, és még sokan mások… 

 

 

Az általunk forgalmazott termékek garanciális ügyeit is intézheti nálunk. Munkatársaink készséggel segítenek az esetleges hibák felderítésében és a javítási lehetőségek megadásában, a termékek továbbításában és a garanciális folyamatok ügyintézésében, esetleg csereberendezés biztosításában. Számtalan ingyenes oktatást, előadást és termékbemutatót szervezünk egész évben, ahol bárki megismerheti a fotós világ újdonságait vagy különleges eszközöket próbálhat ki. Oktatásaink, workshopjaink célja, hogy az érdeklődőket beavassuk a fényképezés alkímiájába. Előadóink a szakma nagy öregjei és a tehetséges feltörekvő fiatal generáció fotósai.

 

Kövesd eseményeinket és híreinket a Facebookon és a Problogon is!

 

 

 

Bemutatótermünk hétfőtől péntekig, délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig várja a kedves vásárlókat.

Cím: Budapest, Keszkenő utca 22.