menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

Kedves Fotós Barátaink!

 

Köszöntünk titeket a megújult weboldalunkon. Az elmúlt időszakban a VisionSoft Kft.-vel karöltve dolgoztunk azon, hogy megújítsuk webshopunkat és fotós-videós blogunkat, a ProBlogot.

 

Most veletek együtt tesszük meg az első lépéseket, folyamatosan bővítve, csiszolva a funkciókat, szolgáltatásokat. Javaslataitokat, véleményeteket beépítjük a rendszerünkbe, hogy a jövőben még jobb élményt nyújthassunk nektek.

 

Észrevételeiteket oldalunk béta verziójával kapcsolatban az eszrevetel@tripont.hu e-mailcímre várjuk. Minden visszajelzés számít. Köszönjük az együttműködéseteket!

 

!Figyelem - A régi oldalunkon regisztrált vásárlói fiókok megmaradtak, azonban adatvédelmi okokból a jelszavak nem kerültek át az új rendszerbe, ezért egy új jelszót (vagy a régi jelszavadat újra) meg kell majd adnod az oldalon. Kérünk, hogy az első belépésnél kattints a jobb felső sarokban található Belépés gombra, majd a kék színű Elfelejtette jelszavát? szövegre. Ezután feljön egy új oldal. Itt add meg azt az e-mailcímet, amellyel korábban regisztráltál. Ezután egy e-mailt fogsz kapni egy linkkel. Kövesd az e-mailben található utasításokat.

Amennyiben nem sikerült a fiókod aktiválása, írj nekünk az info@tripont.hu címre.

 

Milyen új funkciókat találhattok a weboldalon?

 

Felhasználóbarát design:

Az új design modern, esztétikus megjelenést jelent, egyszerű a használata, hogy gyorsan megtaláljátok a keresett termékeket és minden más információt. Az oldalunkat mobilra is optimalizáltuk.

 

Szolgáltatásaink:

Szolgáltatásainkat (például kalibrálás, szerviz, digitalizálás, használt cikkek adásvétele) egyszerűen, már a főoldalról elérhetitek.

 

Kiemelt Ajánlatok:

Az új webshopunkban is gyakran láthattok majd kiemelt ajánlatokat és kedvezményeket, így mindig a legjobb áron vásárolhattok. Az akciókat egy külön menüpontban is megtalálhatjátok, így nem kell keresgélnetek.

 

Felhasználói Profilok:

Regisztrált felhasználóinknak lehetőségük van létrehozni egyéni profilokat, hogy könnyebben nyomon követhessék rendeléseiket, feliratkozhassanak hírlevelünkre, megnézhessék megfigyelt termékeiket és egyéb funkciókat használhassanak.

 

Kívánságlista, árértesítés, beérkezési értesítés:

A vágyott termékeket kívánságlistára menthetitek, és a fiókotokba belépve megtekinthetitek. Az "Árértesítés" funkció figyelmeztet, ha egy adott termék ára csökken vagy akciós. A "Beérkezési értesítés" alatt látjátok majd, ha egy kifogyott vagy keresett termék ismét elérhetővé válik az áruházban. Ezek a funkciók kényelmesebbé teszik a vásárlásodat.

 

Legutóbb megtekintett termékek: Az oldalon automatikusan megjelennek neked azok a termékek is, amiket legutoljára megnéztél.

 

Amin még dolgozunk:

 

  • Könnyebb szűrés, több szűrési lehetőség a termékek között
  • Ajándékutalványok és kuponok
  • Aktív visszáruk megtekintése, azaz a jövőben a garanciaigényedet a webes fiókodban is leadhatod majd, és elállási szándékodat is jelezheted
  • És még sok minden más 

 

Köszönjük, hogy nálunk vásároltok, olvassátok blogbejegyzéseinket, és ellátogattok boltunkba, a Keszkenő utca 22-be. Bízunk benne, hogy az új weboldalunk segítségével még több örömet találtok majd a fotózásban!

 

Üdv,

a Tripont csapata