menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

Olvasd el, hogyan vélekednek rólunk elégedett ügyfeleink szerte az országban!

 

"A napokban végbement egy Samyang optika garanciális cserefolyamata, aminek során végig segítőkészek és korrektek voltak. Nagyon jófejek mind a pultban dolgozó, mind pedig a kapcsolattartó munkatársak. Ez egy roppant pozitív tapasztalat számomra az idehaza jellemző, vásárlócentrikusnak hazudott ügyintézés teljesen kaotikus útvesztőjében. Köszi srácok! :)"

 

*****

 

"Nagyon pozitív véleményem van erről a cégről. Kedves és udvarias kiszolgálás. Kinéztem egy terméket de nem mertem megvenni a kompatibilitás miatt. Ez volt az első bolt, ahol leemelték a dobozt, kibontották és megnéztük, hogy passzolnak a kütyük egymáshoz. Sok idegeskedéstől és felesleges futkározástól kímélték meg. így kellene ma működnie a boltoknak. Árban nagyon jók. Széles termékválaszték. Hátulról tudtok bemenni. Kövessétek a táblát. Ha kint áltok meg a nagy parkolóban figyeljetek mert fizetős."

 

*****

 

"Nagyon korrekt, segítőkész csapat. Nagyon szerettem a Blackmagic termek bemutatót, amin legutóbb jártam."

 

*****

 

"Nagyon szuper bolt, laza de professzionális eladókkal! Látszik, hogy nem csak értenek a fotózáshoz, de szeretik is.
Külön szeretném megköszönni Dánielnek és Ivettnek a sok segítséget és információt és hogy segítettek mindenben.
Nem különben a türelmüket is, hogy válaszoltak a sok-sok kérdésemre! Köszönöm!"

 

*****

 

"Segítőkész, kedves és ügyfélközpontú kiszolgálás, professzionális és széles tudással kombinálva. Itt nem eladás történik, hanem személyreszabott értékesítés.

Kifejezetten örülök, hogy elfogulatlanul és pártatlanul elmondják vélemenyüket pro és kontra bármely márka avagy utángyártott objektívről, hogy valóban azt válassza a vevő, amelyre szüksége van!

Én nagyon elégedett vagyok a hellyel, egyetlen gyenge pontja a hétvégi nyitvatartás hiánya, de cserébe hétköznap 6ig nyitva vannak - úgyhogy, aki teheti szedje a lábát munka után, mert megéri betérni."

 

*****

 

"Táskát szerettem volna vásárolni, méghozzá olyat, amibe nemcsak az alapvető egyutas túrázáshoz való cuccot tudom beletenni, mint a 2l víz, póló, bicska, iratok, kaja és nasi, hanem bele tudok tenni egy normális méretű fényképezőgépet is. Utóbbit úgy, hogy ne kelljen teljesen levennem a hátamról a hátizsákot, ha fotózni szeretnék, legalább az egyik vállamon maradjon ott, hogy gyors is legyen a fotózás, és ne kelljen megállni, pláne nem letenni a táskámat.

Az eladó segített válogatni, megmutatott pár hátizsákot, némelyik kicsi volt, más nagy, volt amelyik nem is tetszett, egyet találtunk végül, ami elég jónak nézett ki. Egy Vanguard VEO select 41 lett a kiszemelt.
Mindent tudott, amire terveztem. Egyedül az ára volt a gyengéje.

Nem is vettem meg először, elmentem körbenézni, nem egy üzletben jártam, de végül visszajöttem és megvettem, nem találtam sem alternatívát, sem ugyanilyen hátizsákot máshol."

 

*****

 

"Nagyon elégedett voltam mind a kiszolgálás milyenségével, mind az eladók segítőkészségével. Nagyon jó látni, hogy szeretik a munkájukat és érdekli őket az egész fotográfia, nem csak kukán ülnek a pult mögött. Élveztem a kedélyes beszélgetést, tanácsokat és tapasztalatcserét. Biztosan máskor is szívesen jövök vásárolni és ajánlom őszíntén másnak is!"

 

****

 

"Szupergyors rendeléskezelés és nagyon kedves kiszolgálás, csak ajánlani tudom!"

 

****

 

"Mindig segítőkész, türelmes eladók. Amatőr hobby szintü fotózásomat készséggel segítik szaktudással. Köszönet érte! Jó szívvel ajánlom a helyet! :)"

 

*****

 

"Kíváló áruválaszték, magas szintű megbízható türelmes helyszíni és telefonos vagy online tanácsadás! Minden fotósnak videósnak bátran ajánlom!"