menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

DJI partnerség

 

Magyarországon az elsők között kezdtünk el együttműködni a DJI-al. A cég eszközei nagy mértékben segítik a filmeseket, hogy könnyedén megvalósíthassák szárnyaló, kreatív ötleteiket, és megörökíthessék azokat a pillanatokat, amelyek korábban elérhetetlenek voltak számukra. Repülő- és kamerastabilizációs rendszereik megváltoztatták, ahogyan korábban a videókamerák mozgatásáról és stabilizálásáról gondolkoztunk. Lenyűgöző fényképek és videók, felbecsülhetetlen személyes emlékek és kiváló minőségű, profi felvételek készülnek világszerte minden a nap a DJI termékeivel.

Kíváncsiságuk, a kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettségük segítette őket abban, hogy a komplex technológiákat könnyen használható eszközökké alakítsák. Termékeik ötvözik a fejlett technológiát és a dinamikus designt.

Központjuk, a Kína Szilícium-völgyének nevezett Sencsenben található, így egyszerűen hozzáférnek a legfontosabb alapanyagokhoz, és fiatal, kreatív, tehetséges mérnökökkel dolgozhatnak együtt.

A DJI termékeinek ipari felhasználása is jelentős: filmes, mezőgazdasági, természetvédelmi szakemberek és életmentők használják drónjaikat és egyéb kiegészítőiket, hogy új impulzusokat kaphassanak munkájukhoz, és biztonságosabban, gyorsabban, nagyobb hatékonysággal dolgozhassanak, mint valaha.

 

 

DJI bemutató eseményünk:

 

  • A Dűne nyomában - A DJI Inspire 3 és Ronin 4D szakmai nap kalandjai >>>

 

Válogass webshopunkban DJI-termékeink közül!