menu
apps Termékeink
shopping_bag
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

Phase One Partnerség

 

A Phase One nem csupán kamerákat és eszközöket gyárt, hanem olyan partner, amely elkötelezett a professzionális fotósok és képalkotók sikerében. A Tripont, mint a Phase One regionális disztribútora számos oktatási és támogatási programot kínál, hogy segítse az embereket a legjobb képek létrehozásában és kiaknázásában. 

A fotográfia művészete és technológiája mindig is kéz a kézben jártak, és a Phase One olyan vállalat, amely már évtizedek óta meghatározó szerepet játszik a professzionális képalkotás világában. A Phase One nem csupán egy márka, hanem egy hosszú múltú cég, amely elkötelezett a képkészítés művészetének és tudományának előmozdításában.

 

Kézikamerák - A Művészek Választása

A Phase One kézikamerái valódi mesterművek a képalkotás terén. Ezek a kamerák kiemelkedő képminőséget kínálnak, és a legjobb megoldást nyújtják a professzionális fotósok számára, akik a legnagyobb részletességre és színvisszaadásra törekednek. A Phase One XF rendszerű kamerák teljesen testre szabhatók, így minden fotós megtalálhatja a saját stílusához és igényeihez legmegfelelőbb konfigurációt. Az egyedi optikák és az exkluzív Phase One digitális hátak lehetővé teszik a kreatív lehetőségek szinte korlátlan kibővítését. A Phase One kézikamerák nem csupán eszközök, hanem inspiráció is a fotósok számára, hogy létrehozhassák a saját víziójukat.

 

Repro Kamerák - Az Archiválás Mesterei

A Phase One kb. 6 évvel ezelőtt mutatta be az első automatizált repro kamerarendszert, az IXG 100-at, és lépett be a kulturális örökség digitalizálási piacra, sok szakember még kissé szkeptikusan állt hozzá, mivel azt a klasszikus szkennelési megoldások uralták. Az idő azonban igazolta a Phase One-t. Néhány év alatt az IXG a kulturális örökség digitalizálásának (link: digitalizalas.eu) új szabványává vált. Nemcsak a jövőbiztos minőség, a 16 bites színmélység, a 150MP felbontás vagy a színpontosság miatt, hanem a 400-szor gyorsabb gyártás és az egyszerű munkafolyamat miatt is.  Így a Phase One repro kamerák, ma már kulcsszerepet játszanak az archiválás és reprodukálás terén. Ezek a rendkívül nagy felbontású kamerák kiválóan alkalmasak olyan feladatokra, mint a műalkotások, dokumentumok vagy könyvek digitális archiválása.

 

Légi Kamerák - A Föld Láthatatlan Szépségeinek Felfedezése

A légi kamerák olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a Földet egy új perspektívából láthassuk. A Phase One légi kamerák kiváló képminőséget kínálnak és könnyen integrálhatók repülőgépekbe vagy drónokba. Ezek a kamerák széles körű alkalmazási területeket fednek le, beleértve a földmérészetet, a környezetvédelmi monitorozást, az építészetet és a filmes alkotásokat. A Phase One légi kamerái lehetővé teszik a fotósok és kutatók számára, hogy felfedezzék és dokumentálják a világ számos tájának láthatatlan szépségeit, és hozzáférjenek olyan területekhez, amelyek másképpen nehezen vagy egyáltalán nem elérhetőek lennének.


A Phase One kézikamerái, repro kamerái és légi kamerái mind egy közös célt szolgálnak: a képek megörökítését a legmagasabb minőségben. Ezek az eszközök nem csupán technológiai csodák, hanem eszközök a kreativitás kibontakoztatásához és az emlékek örökítéséhez. A Phase One a professzionális képalkotás egyik vezető szereplője, és továbbra is inspirálja a fotósokat és képalkotókat világszerte.

 

Bérlés

150 megapixeles felbontás, elképesztő szín- és dinamikatartomány. Az emberi szemhez hasonló látáshoz sosem állt még ennyire közel digitális eszköz. A 150 megapixel és a széles dinamikatartomány szürreális élménnyé teszi a fotózást és az utómunkát egyaránt. Tökéletesen visszadott színek és megdöbbentő részletgazdagság. A Phase One nem véletlenül állítja magáról, hogy övé a világ legjobb fényképezőgépe: senki sem fogja azért beperelni, hogy ez az állítás nem igaz. Az IQ4 a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje.
 

Középformátumú csúcstechnológia a Tripontban

A PhaseOne XF rendszerrel és az IQ4 hátfallal, illetve a 35, 55, 80, 110, 120 (Macro funkciós), 150 mm-es Schneider-Kreuznach BlueRing objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni. A bérlési feltételeket a magyar viszonyokhoz igazítottuk, így világ a legkedvezőbb kondícióival veheted igénybe ezt a csúcsmodellt.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy fotózáshoz, pályázathoz, diplomamunkához használni, látogass el a Tripont üzletébe és egyeztesd a bérlési feltételeket és az időpontot kollégáinkkal!

Bérelj! Dolgozz profiktól elvárható minőségben!

Teljes rendszer napi bérleti díja Budapesten és 20km körzetében asszisztenciával együtt:
300.000 Ft + Áfa,
 

További tájékoztatást kaphatsz az Daniel.Bedo@tripont.hu e-mail címen vagy a +36 30 740 4488 telefonszámon.